| משתמש |
שעת משחק  |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 20:03:11
|
יש לנו השנה קבוצה כיפית, קבוצתית שבה אפילו עוז וכפיר הפכו להיות ססק והנזירה תרזה. הקבוצה משחקת לא רק קבוצתי, אלא גם אטרקטיבי שממש כיף לראות. בנוסף לכם משחקים טוב ויעיל. הפער בצמורת לא מספיק בשביל שאננות ויש עדיין מתח. האצטדיון מקסים והאווירה מוסיקלית וסוחפת.
נוו, אז מה הבעיה? נראה לי מוזר שעדיין מגיעים רק 1500 צופים. משהו לא הגיוני. מזמן כבר היינו צריכים עם כל הפעילות החברתית לעבור את ה2500. משהו לא עובד. לדעתי זו השעה. למען האוהדים הדתיים המשחקים משוחקים בשעות מוקדמות.יכול להיות שלו המשחק היה משוחק בשבת היינו מרוויחים כמה אוהדים מוסלמיים שלא מוענינים לבוא בשישי. לו המשחקים היו בשבת בבוקר היינו מפסידים את אוכלי החמינדוס ולו הם היו במוצאי שבת היינו מפסידים את שוחרי הליגה האנגלית. בקיצור אנחנו מורכבים מהרבה מאד תתי-אוכלוסיות ובכל מקרה משהו לא מרוצה, ככה זה כשיש הרבה אוהדים מגוונים.
השאלה היא כמה אוהדים אנחנו מפסידים אם המשחק ישוחק מאוחר יותר. לדעתי כמות האוהדים הדתיים שלא יגיעו בגלל שהמשחק קרוב לשבת הוא קטן מהמספר שאנחנו מפסידים כרגע.
אני מציע להעביר את המשחקים ליום שישי ב15:00.
|
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-19/12/2010 20:05:06 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 20:05:58
|
נגד קרית גת היו הרבה יותר מ - 1500 בכל משחקי ליגה לאומית אתמול - חמישה משחקים - היו - 1450 איש השאלה אם אנו מצפים ל - 2500 איש באופן קבוע - אני מאמין שהמספרים גדלים ממשחק למשחק וכולם מתרגלים לשעה הזו ואם יש לנו קהל דתי אז צריך להתחשב בו |
ירון |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 20:41:39
|
| יכול להיות שבן רימוז צודק. אבל נדמה לי שהחלטה על שעת המשחק היא לא בידינו. בכתבה באתר דאבל פס על המשחק האחרון כתוב:"מה לעשות? הבעיה היא היריבות. כולם דתיות", אמר בתגובה המאמן, ליאור זאדה.בקיצור,ברגע שהיריבה מכריזה שהיא קבוצה דתית הענין סגור.חבל אבל לא בטוח שיש לנו מה לעשות בענין. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 20:45:18
|
| לדעתי לא מדובר בצופים הדתיים כי אם בקבוצות היריבות שמוגדרות כקבוצות שומרות שבת. זו הסיבה העיקרית לשעה המוקדמת. מצד שני גם המשחק נגד רהט התקיים מוקדם וייתכן שזה בגלל אורי וורנר שהוא שומר שבת. אני בעד לבדוק את העניין ואם יש אפשרות וזה תלוי בנו לקיים את המשחקים מאוחר יותר. זה בטח יביא יותר קהל. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 21:04:38
|
הפועל קטמון ירושלים הגדירה את עצמה, בהתאחדות, כקבוצה דתית, עם כל המשתמע מכך.בין שחקני הקבוצה יש כמה שהם שומרי שבת.גם מרבית הקבוצות האחרות הגדירו את עצמן כך. בשבועות אלה, כניסת השבת די מוקדמת, וזה גורר אחריו ששעת התחלת המשחקים די מוקדמת. סביר להניח שבשל כך שגם המשחק נגד שדרות יתחיל ב- 12:30, כמו המשחק נגד קרית גת. כידוע להפועל קטמון ירושלים יש אוהדים דתיים לא מעטים. יש מקום גם להתחשב בהם, בוודאי במשחקי הבית. לגבי משחקים במוצ"ש ייתכן ויש קושי בגלל המשחקים של הצהובים-שחורים. אבל ניתן להוסיף עוד דילמה: לשחק בערב ושיהיו פחות ילדים או לשחק בשישי ושיגיעו הרבה ילדים? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-19/12/2010 21:08:07 |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 21:27:43
|
מי אמר שילדים לא יכולים להגיע בערב? אני זוכר את המשחק נגד כפר יונה בבית,בעונה הראשונה,והיה המון קהל,רק חבל שהמשחק נגמר בתוצאה מבאסת.מה שבטוח אי אפשר להמשיך לשחק ביום שישי ב-12:30. |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 21:32:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
מי אמר שילדים לא יכולים להגיע בערב? אני זוכר את המשחק נגד כפר יונה בבית,בעונה הראשונה,והיה המון קהל,רק חבל שהמשחק נגמר בתוצאה מבאסת.מה שבטוח אי אפשר להמשיך לשחק ביום שישי ב-12:30.
אפשר להתנחם בזה שה-21 לחודש הוא היום הקצר בשנה ולאחריו, הימים מתחילים להתארך. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 21:33:55
|
אין שום בעיה, ילדים יכולים להגיע, שבת יוצאת מוקדם.
בלי קשר לדיון (אני לא חושב שהבעיה היא השעה או היום אלא הציפיות שלכם, אבל אין לי כוח להיכנס לזה), לשחק בערב זה תענוג. אני בעד. |
נערך על ידי - קובקוב ב-19/12/2010 21:34:17 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 21:49:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
אין שום בעיה, ילדים יכולים להגיע, שבת יוצאת מוקדם.
אותה בעיה עם היריבות... אלה שמוגדרות דתיות יכולות רק לצאת לדרך אחרי צאת השבת, ועד שתגענה לירושלים כבר כמעט יהיה יום ראשון.
|
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 22:53:15
|
העמותה כוללת מספר לא מבוטל, ביניהם אני, של אוהדים דתיים. אם הקבוצה תשחק סמוך לשבת בשביל שעוד 100 אנשים יגיעו, זאת תהיה סטירה מצלצלת בפנים, לא פחות. אגב, בכל משחק של הקבוצה יש לפחות 300 דתיים, ואני לא מגזים, בגלל שאני מכיר פחות או יותר את כולם. ויש גם מסורתיים. וכאלה שלא חובשים כיפה אבל הם דתיים שומרי שבת (כמוני). תשחק בשבת - איבדת הרבה! |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 23:35:27
|
אני לא נגד משחקים במוצאי-שבת לאור זרקורים, זה כיף. חשוב לציין שהמשחק מול כפר-יונה התקיים בפורים, אני מניח שלא היו לימודים יום אחר-כך, ועדיין לדעתי הגיעו יחסית מעט אוהדים (אני יודע, השתתפתי בתחרות התחפושות, אז הייתי על הדשא).
כן, כמות הקהל קשורה לשעה, אבל אני לא רואה מה אפשר לעשות בנדון. גם אין מה להתאכזב מהכמות הזו, זה כנראה מה שאנחנו יכולים להביא כרגע, פשוט צריך להמשיך במה שאנחנו עושים ובנסיונות להביא עוד אנשים. אני גיליתי לאחרונה שזה די קל. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 19/12/2010 : 23:38:54
|
| שיעשו מצידי ב8 בבוקר, רק לא מוצ"ש. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 20/12/2010 : 00:25:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אני לא נגד משחקים במוצאי-שבת לאור זרקורים, זה כיף. חשוב לציין שהמשחק מול כפר-יונה התקיים בפורים, אני מניח שלא היו לימודים יום אחר-כך, ועדיין לדעתי הגיעו יחסית מעט אוהדים (אני יודע, השתתפתי בתחרות התחפושות, אז הייתי על הדשא).
הכל נכון, חוץ מזה שהיה משהו כמו 3.5- 4 אלף אוהדים, לא מעט, גם לא יחסית לאותה תקופה. לדעתי גם הייתה אווירה יותר טובה מרוב משחקי שישי בצהריים בעונה ההיא. עמדו יותר אוהדים מהממוצע, יותר באו באדום, ובכלל זה זכור לי כמשחק מרשים מאוד מבחינת קהל. כמובן יכול להיות שזה לא קשור בכלל לשעה, אבל לא הייתי שולל את זה. לי מרגיש שבאופן כללי בשעת ערב יש יותר אווירה של קהל(איך שאני לפחות אוהב) מיום שישי בצהריים.
|
נערך על ידי - קובקוב ב-20/12/2010 00:28:21 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 20/12/2010 : 01:31:10
|
מה עם האפשרות המופרכת שזה כי אנחנו בליגה ב׳? לדעתי בשביל הרבה אנשים ללכת לראות קבוצה בליגה ב׳ זה הגיוני כמו ללכת לראות סקווש, יענו, אם חבר יגרור אותי כי זה ממש חשוב לו אני אבוא פעם פעמיים בעונה. לדעתי אם וכאשר נגיע לליגה א עוד שלוש ארבע שנים זה יראה הרבה יותר טוב, ובינתיים צריך לחפור לחבר׳ה שיבואו. היתרון המובהק השנה הוא שמי שבא כי הוא עושה טובה באמת נהנה מהכדורגל, משהו שבטח לא היה בשנתיים הראשונות. אפילו היה מייל שאמר בואו להנות מכדורגל בינוני. אשרינו שאנחנו לא שם.
ולגבי הדתיים, אני חושב שכל עוד זה בידנו ולא בידי ההתאחדות או צ׳רלטון, אנחנו חייבים להתחשב בהם. מה שכן, אולי אפשר למצוא פתרון ביניים כמו להיכנס בלי לשלם או משהו כזה שיכול להיות מתאים כמו שעשו פעם ושעושים במוזיאון ובגן החיות. ואם לא, אז בינתיים עדיף לבוא מוקדם. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 20/12/2010 : 02:09:55
|
זה מה שהתכוונתי בציפיות. זה גם לא ממש קשור בליגה א', היא לא הרבה יותר סקסית מליגה ב', פשוט אי אפשר למדוד כלום לפי עונת הקמה היסטורית. אמרנו את זה הרבה. שנהיה בליגת העל נדבר, עד אז נראה שיפור קטן בכל ליגה. אני מדבר על האווירה שהקהל יוצר (של זה שכן מגיע, לא מבחינת כמות), למשחקים ביום שישי בצהריים יש הרגשה קצת כמו של משחקים של נוער, בערב זה מרגיש כמו האירוע המרכזי. ואני לא מבין את הקטע של הילדים. שהייתי ילד באתי למשחקים בשישי ,שבת ומוצ"ש. שלא נדבר על הכדורסל שהיה נגמר לפעמים עמוק בתוך הלילה. מתי לעזעזל ילדים הולכים לישון? על איזה גילאים מדובר פה? ללכת למשחק שמתחיל בשבע-שבע וחצי זה בעייתי? |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 20/12/2010 : 02:22:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
העמותה כוללת מספר לא מבוטל, ביניהם אני, של אוהדים דתיים. אם הקבוצה תשחק סמוך לשבת בשביל שעוד 100 אנשים יגיעו, זאת תהיה סטירה מצלצלת בפנים, לא פחות. אגב, בכל משחק של הקבוצה יש לפחות 300 דתיים, ואני לא מגזים, בגלל שאני מכיר פחות או יותר את כולם. ויש גם מסורתיים. וכאלה שלא חובשים כיפה אבל הם דתיים שומרי שבת (כמוני). תשחק בשבת - איבדת הרבה!
אז מה יהיה כשנגיע יום אחד לליגות הבכירות? לא תבוא?
אם יגאל מנחם מצא סידור אז אני מקווה שגם אתה תגיע לפתרון. |
 |
|
שעת משחק  |
|
|
|