ס ק י ר ת נ ו ש א |
כלב במגרש |
נשלח - 18/09/2009 : 23:39:51 האיש והאגדה...שפעם היה אליל אוהדי הפועל היום פוליטקאי קטנטן (נרשם לאחרונה יישור קו מוחץ עם רמי מנדל) היום בתוכנית הספורט של רדיו 101 אף אין! סבר הקשר שבשנות ה80 לא הצליח להביא את הקבוצה לשום הישג ,שקטמון היא "סופר כישלון" כהגדרתו. כנראה שהנסיעות בעונה הקודמת לחיפוש ופינוי דירה מק"ש, העלימו מעיניו של מישל את עיקר המיזם. לאחרונה מלקק מאוד לויקטור (ייתכן שמחכה בפינה לשלומי עמר?) הייתי אומר למישל ש"סופר כישלון" זו הגדרה חריפה מאוד לאור העובדה שכמאמן הישגו העיקרי היה להוביל את הפועל ירושלים בעונת 2002 מהליגה השלישית לליגה השניה. ומאז לא הצליח לסיים אף עונה כמאמן חוץ מאחת באשקלון ובד"כ יצא לים מוקדם מהצפוי (הפועל י-ם בעונת אסייג אשקלון בעונתו השניה ,בני לוד ,וק"ש) האיש שחתום על טראומת רעננה היום איש מוביל במערכת של מחלקת הספורט ברדיו ירושלים "החדש" נמצא שם יום יום... אולי מישהו ימצא לו כבר קבוצה? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
כלב במגרש |
נשלח - 24/09/2009 : 16:01:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
כלב במגרש.אתם לא ממש יורדים לסוף דעתי. בוא נעשה הפרדה ברורה בין 2 דברים.לכלי תקשורת אסור לעשות 2 דברים. א) לשקר לגבי עובדות (לדוגמא להגיד שקטמון מכרה 50 מנויים) ב)לכלי תקשורת אסור לחסום במכוון צד אחד (בטח אחרי ביקורת), ולכן העובדה שציינת שנמנע מאורי/גולה להגיב היא חמורה ונפשעת(רק שאת העובדה הזאת אתה מציין רק עכשיו). לעומת זאת לכל כלי תקשורת יש זכות להעסיק אנשים בעלי דעות שמעצבנות אותנו, וכמובן שלאותם אנשים יש זכות להביע את דעתם המעצבנת.ולנו יש את הזכות (והחובה) לעלות לשידור ולהביע דעה הפוכה. ולכן עם כל הצער שבדבר אני מכיר בזכותם של רמי מנדל,ניר גרוסמן,יאיר אסייג,מישל דיין,חזי שוסטר וכו' לנצל את הבמה שלהם לעצבן (גם אם הם קשורים ל"מקורית") בדיוק כמו שלחיים ברעם,יונתן כהן ,לרר שרצקי ועדו(קטמון/ ברצלונה) יש את הזכות להביע את דעתם החכמה(למרות קשריהם לקטמון).
אז בואו נעלה לשידור ,"נציף" את התוכנית אוהדים(לפחות כשאני ניסיתי לא מנעו), נביע את דעותינו,נגיב עניינית, ובעיקר "נשתיק" אותם בעזרת קהל רב(וקוס אומו -גם נצחונות) ...וקצת פחות מסכנות ונרדפות.
יאללה 3 נקודות בתל שבע
הולך! |
מחאיי |
נשלח - 24/09/2009 : 14:36:58 אפשר לדבר הרבה זמן על התקשורת, בסופו של דבר גם פלג קלי וגם פלג הבכיינים אומרים הרבה דברים נכונים.
חבל אבל לפתוח על מישל כזו ג'ורה כאילו מי שמע. מה לא שם כסף על הפועל קטמון? אז גם יש לו זכות להתבכיין כמו לכולם.
חוץ מזה כולנו כבר מכירים אותו, ורבים - כולל אותי - אוהבים אותו ולא מתכוונים להפסיק. הוא לא אלוהים וגם לא רפש, לא מאמן ענק וגם לא כלומניק. כולה מישל. |
danvel1 |
נשלח - 24/09/2009 : 08:34:41 בעיקר "נשתיק" אותם בעזרת קהל רב(וקוס אומו -גם נצחונות) יאללה 3 נקודות בתל שבע זאת הדרך הנכונה

|
קלי |
נשלח - 24/09/2009 : 08:21:36 כלב במגרש.אתם לא ממש יורדים לסוף דעתי. בוא נעשה הפרדה ברורה בין 2 דברים.לכלי תקשורת אסור לעשות 2 דברים. א) לשקר לגבי עובדות (לדוגמא להגיד שקטמון מכרה 50 מנויים) ב)לכלי תקשורת אסור לחסום במכוון צד אחד (בטח אחרי ביקורת), ולכן העובדה שציינת שנמנע מאורי/גולה להגיב היא חמורה ונפשעת(רק שאת העובדה הזאת אתה מציין רק עכשיו). לעומת זאת לכל כלי תקשורת יש זכות להעסיק אנשים בעלי דעות שמעצבנות אותנו, וכמובן שלאותם אנשים יש זכות להביע את דעתם המעצבנת.ולנו יש את הזכות (והחובה) לעלות לשידור ולהביע דעה הפוכה. ולכן עם כל הצער שבדבר אני מכיר בזכותם של רמי מנדל,ניר גרוסמן,יאיר אסייג,מישל דיין,חזי שוסטר וכו' לנצל את הבמה שלהם לעצבן (גם אם הם קשורים ל"מקורית") בדיוק כמו שלחיים ברעם,יונתן כהן ,לרר שרצקי ועדו(קטמון/ ברצלונה) יש את הזכות להביע את דעתם החכמה(למרות קשריהם לקטמון).
אז בואו נעלה לשידור ,"נציף" את התוכנית אוהדים(לפחות כשאני ניסיתי לא מנעו), נביע את דעותינו,נגיב עניינית, ובעיקר "נשתיק" אותם בעזרת קהל רב(וקוס אומו -גם נצחונות) ...וקצת פחות מסכנות ונרדפות.
יאללה 3 נקודות בתל שבע
|
כלב במגרש |
נשלח - 23/09/2009 : 22:53:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
ברור שבעבר נהנינו מתפנוקי התקשורת. ברור שלא הצלחנו מקצועית! אבל לדעתי הצלחנו במיזם , בקהילה, בגיבוש ולמרות הכל לא התפרקנו. מישל דיין כינה אותנו "סופר כישלון" וזה מה שהיה צריך להביך אותך! הרדיו מהתחלה מגמתי נגדנו, ואם שכחת אנחנו בנויים גם על נותני חסויות וגם על כספם של האוהדים. אם תימשך ההסתה הפרועה נגדינו נתקשה בגיוס. אנחנו הקבוצה השלישית בגודלה בעיר מבחינת הקהל למה אין לנו נציגות תקשורתית כלשהי? (ולא חסרים אנשים כידוע ...) למה מנדל שם ולא ברעם? למה העורך מסרב לתת לנציגינו להגיב לדברים למעלה מחודש? זה תקין? זה לא שכל העולם נגדינו אנחנו צריכים לפעול במקומות ששמים לנו מכשול!
וכולנו ביום שישי בתל שבע!! יאלה הפועלֱ
צר לי רוני-אותי מביך יותר תגובה מגוחכת לביקורת לגיטימית ,מאשר הביקורת עצמה. בדוגמא הספציפית מישל הביע דעה לגיטימית, וקרא לקטמון "סופר כישלון" .יש מי שיסכים להגדיר "סופר כישלון"קבוצה שבמשך שנתיים לא עלתה ליגה עם תקציב ענק (יחסית לליגה) ,וסיימה בחובות ,ונאלצה לרדת לליגה ג',ואוהדיה קטנו באחוזים לא מעטים מאז ההתחלה,ובהתאם יכולות גיוס המניות/חסויות קטנו ולא הצליחה לגרום ללחץ לסאסי ויונה לעזוב. עכשיו תגובה נורמאלית ובוגרת, זה להתמודד עם הביקורת הזו ,לסתור אותה ולהצביע (כפי שעשית בחלק מהודעתך) על ההישגים.במקום זה אנחנו מעדיפים א) להשמיץ את המבקר(לא זכור לי שמישל בתקופה שקנה מנייה בקטמון ושיחק "בכובשי קטמון", היה מאמן גדול יותר או סמל גדול יותר ב)להתחיל לילל על רדיפה תקשורתית,קיפוח וכו'.
אנחנו מזכירים בול את ויקטור וסאסי(ואוהדי הקבוצה שנשארו במקורית) שלפני שנתיים במקום להתמודד עם הביקורת ייללו על קיפוח .על שרצקי ,יונתן כהן ,לרר וחיים ברעם "שהשתלטו" על המדיה וכו'.זה פאטתי ולא מוסיף נקודות אלא להיפך.
קלי היקר ביקורת מקצועית אנחנו סופגים כבר שנתיים על חוסר הצלחה לעלות ליגה. לי נראה שיהיה קשה לשכנע אותך שמשהו בהתנהלות של הרדיו מגמתית. אפשר לקבל ביקורת. מה שמישל עשה ועושה ברדיו זו לא ביקורת אלא הסתה פרועה נגדנו ביחד עם מנדל. מעבר ל"סופר כישלון" הוא מנסה למצוא ספונסר שיעזור לסאסי ויונה להמשיך ולקבור את הקבוצה.ביום שישי אף פנה בעניין לעוזרו של גומא. בראיון עם ויקטור הילל ושיבח מישל ללא סוף את ויקטור ש"הצליח לגייס כספים מההתאחדות לשחקנים לפני החג....." מישל בכל הזדמנות מהלל ומשבח את סאסי ויונה(ומעלים את עברם). זו לא ביקורת זו מגמה! מבחינתו אנחנו מפריעים לסאסי ויונה ! ביום שישי מיד לאחר הנאצות (עיין ערך "ביקורת לגיטימית") דיברתי עם העורך שהבטיח לי אישית שהוא מעלה את גולה או שרצקי להגיב וגם הוא הרגיש צורך בכך , כמובן לא יצא לפועל מסיבות לא ברורות! רדיו ירושלים התעלם מאיתנו במכוון במשך כשבועיים , לאחר שהתלוננו במקומות הראויים מתחיל להתייחס אבל גורם לנו להתגעגע לרדיו ירושלים הישן. ודרך אגב היום שרצקי סיים במשפט ענק! לאחר שמישל איחל בהצלחה: "אני מקווה מישל שזה מכל הלב..." מיד בתום הדברים (וכמובן שאורי כבר לא על הקו) החל מישל במתקפה נוספת "הם כל הזמן חושבים שזה נגדם ...וכו'" וכל מיני התפתלויות! לפני הראיון אורי שלו עורך הספורט אמר כ5 משפטים שנשמעו כהתנצלות כלפי קטמון , ציין את הביקורת הקשה שהוא מקבל מהאוהדים. מעניין למה חש כך? ככל אופן אנחנו כמובן "נדבר על המגרש" נמשיך לקבל ביקורת לגיטימית. לא נסבול צביעות ולא הסתה! בניגוד אליך קלי אני אמשיך לפעול בנושא בכל המרץ כי חוסר הצדק זועק לשמיים! ואני לא אהיה נבוך לעולם בכך שאגן על הקבוצה שלי!
|
קטמון ותיק |
נשלח - 23/09/2009 : 19:06:34 לפני מספר דקות ראיינו או אורי שרצקי בתוכנית, ממש לקראת סופה. לעניות דעתי אורי עורר הרבה אנטגוניזם בדרך שבה דיבר וגם בחלק מהדברים שאמר. אני מצר על כך.הוא נשמע כמי שכפאו שד, שאינו מעוניין לפרט ולספר על הקבוצה. אני אומר את הדברים במיוחד בקשר למה שעמוס כתב מעלי. אין שום סתירה בין המאמצים לגייס חברים בעמותה וספונסרים לבין דרישה לסיקור הוגן בתקשורת הירושלמית. עם זאת מסתבר מדברים שנאמרו על ידי המנחים שיש בתחנה מודעות לטענות של האוהדים בכל הקשור לכיסוי הקבוצה בתחנה. אין לי אלא לחזור על דברים שאמרתי בעבר במסגרות שונות: הפועל קטמון ירושלים היא מותג - ולא יעזור למי שלא אוהב את הביטוי. ומותג יש לשמר ולהעצים.
|
amos |
נשלח - 23/09/2009 : 18:35:16 אחי הותיק - אתה יודע שאני מסכים עם חלק גדול ממה שאתה כותב, ופעלתי באופן פרטי בדיוק כמוך. אבל האוירה הכללית המוצדקת היא שהתלונות והקובלנות והטרוניות הללו בשלב זה הן בזבוז לא קונסטרוקטיבי של אנרגיה, שיכול היה ללכת לגיוס חיוני ודחוף של מנויים, צופים, מפרסמי שלטים (אחלה דיל, אגב!), רעיונות ויוזמות בתחום התרבותי והקהילתי והשיווקי.....
יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
קטמון ותיק |
נשלח - 23/09/2009 : 14:40:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
קלי צודק ברמת העיקרון: יש להבחין בין ביקורת, או דיעה ביקורתית, מעצבנת אך לגיטימית, ובין ביקורת לא הוגנת. כפי שכתבתי כאן לא מזמן, אנחנו לא תובעים עיתנות אוהדת, אנחנו תובעים עיתנות הוגנת. ...... משום כך ההתקפה המרירה והמאוכזבת על מישל - מובנת ככל שתהיה - אינה במקומה. אבל הביקורת והתלונות על רדיו ירושלים הן תלונות צרכניות צודקות
הביקורת שלי על מר דיין אינה בשל אכזבה או דבר דומה לה. הביקורת שלי היא במישור המקצועי-עיתונאי. כאשר הוא מעמיד עצמו מול המאזינים 6 פעמים בשבוע, הרי כפי שאמר הארי טרומן: מי שעובד במטבח שלא יתלונן שחם שם.
לפיכך הצפייה שלי היא שכאשר הואמ משוחח/מראיין את סאסיונה לא תהיה התרפסות, אלא שתהיה עמידה ביקורתית. כאשר הוא מדבר על האין-קהל במשחקי ס.א.ד.ר שלא יפצח בקריאה "שובו בנים" תוך התעלמות מהסיבות לעזיבה ההמונית. ובאשר להפועל קטמון: אין לי בעייה שיאמרו דברי ביקורת ענייניים. אבל כאשר דברי הביקורת מונעים מתוך אינטרס לא ענייני [ע"ע מנדל] - זה ניגוד עניינים חמור. שמעתי מאורי בתחילת האימונים על הכוונה לשמור על פרופיל תקשורתי נמוך. זו עמדה לגיטימית, עם זאת, אין לוותר לחלוטין על הנגישות לרדיו המקומי, במיוחד בתוכנית של יום שישי ועם תחילת הליגה. |
tampopo |
נשלח - 23/09/2009 : 14:38:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
רציתי להוסיף שאני לא רואה את מישל דיין באורח שלילי כמו רוב הכותבים כאן. בעיני, הוא דמות חשובה בתולדות הקבוצה, ולדעתי הוא אוהד מאוד את קטמון בלבו.
מה שהוא אמר. |
amos |
נשלח - 23/09/2009 : 13:55:55 קלי צודק ברמת העיקרון: יש להבחין בין ביקורת, או דיעה ביקורתית, מעצבנת אך לגיטימית, ובין ביקורת לא הוגנת. כפי שכתבתי כאן לא מזמן, אנחנו לא תובעים עיתנות אוהדת, אנחנו תובעים עיתנות הוגנת.
עכשו, מנדל היא עיתונות לא הוגנת, קנטרנית וסלפנית. מישל הביע עמדה לגיטימית אך מעצבנת. אבל הרדיו האזורי בכללותו היה (ועדיין) ראוי לביקור על סיקור מוטה, אינטרסנטי, וחד צדדי של קבוצה שלא רק שיש בה עניין עיתונאי מעצם הווייתה ופעילותה, אלא שהיא (כן, קלי, גם עכשו) הקבוצה השנייה בעיר מבחינת מספר האוהדים/צופים (וצופות).
משום כך ההתקפה המרירה והמאוכזבת על מישל - מובנת ככל שתהיה - אינה במקומה. אבל הביקורת והתלונות על רדיו ירושלים הן תלונות צרכניות צודקות
|
החולצה האדומה |
נשלח - 23/09/2009 : 13:38:38 קלי, כפרה עליך |
קלי |
נשלח - 23/09/2009 : 13:35:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
ברור שבעבר נהנינו מתפנוקי התקשורת. ברור שלא הצלחנו מקצועית! אבל לדעתי הצלחנו במיזם , בקהילה, בגיבוש ולמרות הכל לא התפרקנו. מישל דיין כינה אותנו "סופר כישלון" וזה מה שהיה צריך להביך אותך! הרדיו מהתחלה מגמתי נגדנו, ואם שכחת אנחנו בנויים גם על נותני חסויות וגם על כספם של האוהדים. אם תימשך ההסתה הפרועה נגדינו נתקשה בגיוס. אנחנו הקבוצה השלישית בגודלה בעיר מבחינת הקהל למה אין לנו נציגות תקשורתית כלשהי? (ולא חסרים אנשים כידוע ...) למה מנדל שם ולא ברעם? למה העורך מסרב לתת לנציגינו להגיב לדברים למעלה מחודש? זה תקין? זה לא שכל העולם נגדינו אנחנו צריכים לפעול במקומות ששמים לנו מכשול!
וכולנו ביום שישי בתל שבע!! יאלה הפועלֱ
צר לי רוני-אותי מביך יותר תגובה מגוחכת לביקורת לגיטימית ,מאשר הביקורת עצמה. בדוגמא הספציפית מישל הביע דעה לגיטימית, וקרא לקטמון "סופר כישלון" .יש מי שיסכים להגדיר "סופר כישלון"קבוצה שבמשך שנתיים לא עלתה ליגה עם תקציב ענק (יחסית לליגה) ,וסיימה בחובות ,ונאלצה לרדת לליגה ג',ואוהדיה קטנו באחוזים לא מעטים מאז ההתחלה,ובהתאם יכולות גיוס המניות/חסויות קטנו ולא הצליחה לגרום ללחץ לסאסי ויונה לעזוב. עכשיו תגובה נורמאלית ובוגרת, זה להתמודד עם הביקורת הזו ,לסתור אותה ולהצביע (כפי שעשית בחלק מהודעתך) על ההישגים.במקום זה אנחנו מעדיפים א) להשמיץ את המבקר(לא זכור לי שמישל בתקופה שקנה מנייה בקטמון ושיחק "בכובשי קטמון", היה מאמן גדול יותר או סמל גדול יותר ב)להתחיל לילל על רדיפה תקשורתית,קיפוח וכו'.
אנחנו מזכירים בול את ויקטור וסאסי(ואוהדי הקבוצה שנשארו במקורית) שלפני שנתיים במקום להתמודד עם הביקורת ייללו על קיפוח .על שרצקי ,יונתן כהן ,לרר וחיים ברעם "שהשתלטו" על המדיה וכו'.זה פאטתי ולא מוסיף נקודות אלא להיפך.
|
חיים ברעם |
נשלח - 23/09/2009 : 13:12:09 רציתי להוסיף שאני לא רואה את מישל דיין באורח שלילי כמו רוב הכותבים כאן. בעיני, הוא דמות חשובה בתולדות הקבוצה, ולדעתי הוא אוהד מאוד את קטמון בלבו. המארקסיסטים בקרבכם אולי יזכרו את קביעתו של קרל מארקס, שההוויה יוצרת את ההכרה. |
חיים ברעם |
נשלח - 23/09/2009 : 13:06:17 אני לא ברדיו כי לא פנו אלי. חד וחלק ואמת צרופה. עם זאת, הייתי משתתף אילו ביקשו ממני, כמו שאני עושה בבמות אחרות שאינן נחשבות לידידותיות כלפינו. פשוט, צריך להשמיע את האמת שלנו. יחסית לכל האוהדים האדומים בעיר, היה לי תמיד מזל להתבטא במקומות קשים עבורנו, אבל עתה הדברים הם מסובכים עוד יותר. |
קטמון ותיק |
נשלח - 23/09/2009 : 12:10:01 בתוכנית האוהדים אתמול עלה לשידור אוהד ס.א.ד.ר ודווקא תקף את הצמד חמד שהם הם האחראים למצבה של הקבוצה, וטען שיש להעיף אותם.מר דיין הימהם מעין הסכמה, אבל נמנע מאמירה מפורשת.
וכל הטוענים כלפי האתיקה המקצועית של התחנה: א. ספק אם יש כזו. ניגודי העניינים שם זועקים בכל תחום. ב. במהלך השידור אתמול נכנס ירון אילן, והפך את התוכנית ל"שכונה" כלשונו הוא.
ועוד דבר: לפי כמות המוזיקה ו"תחינות" השדרים נראה שלא היה עומס כבד של מאזינים שביקשו לדבר. |
|
|