משתמש |
מישל דיין ה"חדש"  |
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 18/09/2009 : 23:39:51
|
האיש והאגדה...שפעם היה אליל אוהדי הפועל היום פוליטקאי קטנטן (נרשם לאחרונה יישור קו מוחץ עם רמי מנדל) היום בתוכנית הספורט של רדיו 101 אף אין! סבר הקשר שבשנות ה80 לא הצליח להביא את הקבוצה לשום הישג ,שקטמון היא "סופר כישלון" כהגדרתו. כנראה שהנסיעות בעונה הקודמת לחיפוש ופינוי דירה מק"ש, העלימו מעיניו של מישל את עיקר המיזם. לאחרונה מלקק מאוד לויקטור (ייתכן שמחכה בפינה לשלומי עמר?) הייתי אומר למישל ש"סופר כישלון" זו הגדרה חריפה מאוד לאור העובדה שכמאמן הישגו העיקרי היה להוביל את הפועל ירושלים בעונת 2002 מהליגה השלישית לליגה השניה. ומאז לא הצליח לסיים אף עונה כמאמן חוץ מאחת באשקלון ובד"כ יצא לים מוקדם מהצפוי (הפועל י-ם בעונת אסייג אשקלון בעונתו השניה ,בני לוד ,וק"ש) האיש שחתום על טראומת רעננה היום איש מוביל במערכת של מחלקת הספורט ברדיו ירושלים "החדש" נמצא שם יום יום... אולי מישהו ימצא לו כבר קבוצה?
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 19/09/2009 : 15:51:41
|
לאחר הקשבה למספר תוכניות ספורט באמצע השבוע וביום שישי, הרי שעולה שהרמה בהן נמוכה, אין, למעשה, פרשנים מקצועיים בענפים השונים. אהדת היתר של המגישים לבית"ר עולה על גדותיה. סאסיונה הם בכלל מצדיקי העיר. כך למשל, ציינו השבוע מספר פעמים ובחיוב רב, ובמיוחד מר דיין, ששכרם של השחקנים בס.א.ד.ר שולם לפני החג! חבל שלא שידרו ראיונות מיוחדים עם השחקנים... יש אי הבנה מוחלטת מדוע הרוב המכריע של אוהדי הפועל עזבו ועברו לקטמון, ולפיכך יש קריאה חוזרת ונשנית: "שובו בנים". כאשר מראיינים את סאסי/יונה לא שואלים על החובות הענקיים הבלתי ידועים ובלתי נגמרים, לא שואלים על פשיטת הרגל של יונה - נאדה. שכחתי לציין שדווקא בעניין הקמפיין של הגברת למען מינוי ברקו למאמן הלאומי, מר דיין מפגין עמדה עיקשת של: חסר נסיון באימון אינו ראוי להיות מאמן לאומי, ואף ציין את המחלוקת הקשה עם הגברת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-20/09/2009 20:49:46 |
 |
|
Gilid
23 הודעות |
נשלח - 20/09/2009 : 11:18:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
לאחר הקשבה למספר תוכניות ספורט באמצע השבוע וביום שישי, הרי שעולה שהרמה בהן נמוכה, אין, למעשה, פרשנים מקצועיים בענפים השונים. אהדת היתר של המגישים לבית"ר עולה על גדותיה. סאסיונה הם בכלל מצדיקי העיר. כך למשל, ציינו השבוע מספר פעמים ובחיוב רב, ובמיוחד מר דיין, ששכרם של השחקנים בס.א.ד.ר שולם לפני החג! חבל שלא שידרו ראיונות מיוחדים עם השחקנים... יש אי הבנה מוחלטת מדוע הרוב המכריע של אוהדי הפועל עזבו ועברו לקטמון, ולפיכך יש קריאה חוזרת ונשנית: "שובו בנים". כאשר מראיינים את סאסי/יונה לא שואלים על החובות הענקיים הבלתי ידועים ובלתי נגמרים, לא שואלים על פשיטת הרגל של יונה - נאדה.
שאני מבין אתם מתעצבנים? הבנאדם לא שווה יריקה אתה בעצמך אמרת מה עבר עליו בקריירה,מילא זה היה מישהו עם מילה שהיית אמור להתייחס עליו אבל הכלב הזה ? עזוב... את דעתי אני לא יגיד כי הוא פשוט לא שווה את ההיתיחסות |
 |
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 21/09/2009 : 08:41:37
|
זה לא מישל דיין החדש, זה מישל דיין הישן. בן אדם עלוב שהפכנו אותו לסמל, כי אין לנו כלום כבר 20 שנה. גדל כאוהד בית"ר (שהוריד כאפות לאוהדי הפועל אחרי דרבים - בדוק!), סיכסך וסירטן את הפועל במשך שנים, ואפילו את יכולות המשחק הלא רעות שלו לא הצליח להביא לידי ביטוי אמיתי אף פעם מרוב שהוא איש רקוב. לא פלא שסיים בבית"ר רמלה או משהו כזה. מאמן? הישגים בולטים: הוריד אותנו פעמיים, ריסק את קריית שמונה, פוטר אני כבר לא זוכר מאיפה לא. אל תצפו, אל תתאכזבו. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
katamon25
19 הודעות |
נשלח - 21/09/2009 : 15:43:21
|
אחח מישל מישל ידע באימון שואף לאפס. אישיות של הביצה הימנית שלי ופריזורה כמו השיערות שלי בתחת!
הרסת את הפועל חתיכת זבל. |
כדורגל נטול עסקנים נ ק ו ד ה |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 07:36:52
|
מה כל השנאה הזאת פתאום? מישל מאמן גדול, שלא מקבל את היחס והאמון המתאימים. בהפועל הוא נתן עונות מעולות יחסית למה שהוא קיבל, ובקרית שמונה בליגת העל נתן עונה מעולה עד שאיזי שרצקי קיבל רגליים קרות, וחשב שמאמן "מנוסה" יותר יהיה טוב יותר, וקיבל כאפה לפרצוף. כשמישל עזב את קץ שמונה היא הייתה במצב מעולה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 08:01:49
|
מה השנאה הזו? תשאל את האדון מישל. בעונות הקודמות הגיע לטדי כאורח קטמון וקיבל כבוד והערכה מהקהל. השנה נראה אותו מגיע לאוניברסיטה... אדם אינטרסנט ...פוליטיקאי פתאום סאסי יונה חסידי אומות העולם. בשנה שעברה ביקר לא הנהלת קטמון. השנה פתאום הוא טוען שבני סיון היה היחיד שם... תעשה לי טובה ביום שישי כמעט שרפתי את הרדיו מעצבים. והכי גרוע שכל זה קררה ללא שום תגובת הרדיו. לדעתי אנחנו צריכים לעשות מעשה כל אחד בתחומו. דרך תוכניות האוהדים ודרך העורך ודרך הבעלים אסור לשתוק. אנחנו חיים גם מפרסום ואסור שיהיה שלילי. ולגבי ההצלה המקצועית שלו כמאמן או כשחקן יש רק עובדות!
|
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 11:18:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
והכי גרוע שכל זה קררה ללא שום תגובת הרדיו.
זה ממש מתחיל להיות מביך ברמות הבכיינות הזו.הרדיו צריך להתערב.למה???כי מישהו מעיז לבקר את קטמון ולהביע דעה שונה משלנו(אגב גם לחלק מאיתנו יש הכרה שנכשלנו בלא מעט דברים וחלק מהביקורת צודקת). אז מה קרה??הביעו דעה נגד קטמון,תעלו לשידור ותביעו דעה הפוכה .עם גישת "העולם כולו נגדנו" והקיפוח נהיינו ממש כמו ש"ס. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 11:29:48
|
כל העולם כולו, שונא את הפועל. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 11:36:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
זה ממש מתחיל להיות מביך ברמות הבכיינות הזו.הרדיו צריך להתערב.למה???כי מישהו מעיז לבקר את קטמון ולהביע דעה שונה משלנו(אגב גם לחלק מאיתנו יש הכרה שנכשלנו בלא מעט דברים וחלק מהביקורת צודקת). אז מה קרה??הביעו דעה נגד קטמון,תעלו לשידור ותביעו דעה הפוכה .עם גישת "העולם כולו נגדנו" והקיפוח נהיינו ממש כמו ש"ס.
|
 |
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 11:46:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
זה ממש מתחיל להיות מביך ברמות הבכיינות הזו.הרדיו צריך להתערב.למה???כי מישהו מעיז לבקר את קטמון ולהביע דעה שונה משלנו(אגב גם לחלק מאיתנו יש הכרה שנכשלנו בלא מעט דברים וחלק מהביקורת צודקת). אז מה קרה??הביעו דעה נגד קטמון,תעלו לשידור ותביעו דעה הפוכה .עם גישת "העולם כולו נגדנו" והקיפוח נהיינו ממש כמו ש"ס.
ברור שבעבר נהנינו מתפנוקי התקשורת. ברור שלא הצלחנו מקצועית! אבל לדעתי הצלחנו במיזם , בקהילה, בגיבוש ולמרות הכל לא התפרקנו. מישל דיין כינה אותנו "סופר כישלון" וזה מה שהיה צריך להביך אותך! הרדיו מהתחלה מגמתי נגדנו, ואם שכחת אנחנו בנויים גם על נותני חסויות וגם על כספם של האוהדים. אם תימשך ההסתה הפרועה נגדינו נתקשה בגיוס. אנחנו הקבוצה השלישית בגודלה בעיר מבחינת הקהל למה אין לנו נציגות תקשורתית כלשהי? (ולא חסרים אנשים כידוע ...) למה מנדל שם ולא ברעם? למה העורך מסרב לתת לנציגינו להגיב לדברים למעלה מחודש? זה תקין? זה לא שכל העולם נגדינו אנחנו צריכים לפעול במקומות ששמים לנו מכשול!
וכולנו ביום שישי בתל שבע!! יאלה הפועלֱ |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 12:10:01
|
בתוכנית האוהדים אתמול עלה לשידור אוהד ס.א.ד.ר ודווקא תקף את הצמד חמד שהם הם האחראים למצבה של הקבוצה, וטען שיש להעיף אותם.מר דיין הימהם מעין הסכמה, אבל נמנע מאמירה מפורשת.
וכל הטוענים כלפי האתיקה המקצועית של התחנה: א. ספק אם יש כזו. ניגודי העניינים שם זועקים בכל תחום. ב. במהלך השידור אתמול נכנס ירון אילן, והפך את התוכנית ל"שכונה" כלשונו הוא.
ועוד דבר: לפי כמות המוזיקה ו"תחינות" השדרים נראה שלא היה עומס כבד של מאזינים שביקשו לדבר. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 13:06:17
|
אני לא ברדיו כי לא פנו אלי. חד וחלק ואמת צרופה. עם זאת, הייתי משתתף אילו ביקשו ממני, כמו שאני עושה בבמות אחרות שאינן נחשבות לידידותיות כלפינו. פשוט, צריך להשמיע את האמת שלנו. יחסית לכל האוהדים האדומים בעיר, היה לי תמיד מזל להתבטא במקומות קשים עבורנו, אבל עתה הדברים הם מסובכים עוד יותר. |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 13:12:09
|
רציתי להוסיף שאני לא רואה את מישל דיין באורח שלילי כמו רוב הכותבים כאן. בעיני, הוא דמות חשובה בתולדות הקבוצה, ולדעתי הוא אוהד מאוד את קטמון בלבו. המארקסיסטים בקרבכם אולי יזכרו את קביעתו של קרל מארקס, שההוויה יוצרת את ההכרה. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 13:35:43
|
ברור שבעבר נהנינו מתפנוקי התקשורת. ברור שלא הצלחנו מקצועית! אבל לדעתי הצלחנו במיזם , בקהילה, בגיבוש ולמרות הכל לא התפרקנו. מישל דיין כינה אותנו "סופר כישלון" וזה מה שהיה צריך להביך אותך! הרדיו מהתחלה מגמתי נגדנו, ואם שכחת אנחנו בנויים גם על נותני חסויות וגם על כספם של האוהדים. אם תימשך ההסתה הפרועה נגדינו נתקשה בגיוס. אנחנו הקבוצה השלישית בגודלה בעיר מבחינת הקהל למה אין לנו נציגות תקשורתית כלשהי? (ולא חסרים אנשים כידוע ...) למה מנדל שם ולא ברעם? למה העורך מסרב לתת לנציגינו להגיב לדברים למעלה מחודש? זה תקין? זה לא שכל העולם נגדינו אנחנו צריכים לפעול במקומות ששמים לנו מכשול!
וכולנו ביום שישי בתל שבע!! יאלה הפועלֱ
צר לי רוני-אותי מביך יותר תגובה מגוחכת לביקורת לגיטימית ,מאשר הביקורת עצמה. בדוגמא הספציפית מישל הביע דעה לגיטימית, וקרא לקטמון "סופר כישלון" .יש מי שיסכים להגדיר "סופר כישלון"קבוצה שבמשך שנתיים לא עלתה ליגה עם תקציב ענק (יחסית לליגה) ,וסיימה בחובות ,ונאלצה לרדת לליגה ג',ואוהדיה קטנו באחוזים לא מעטים מאז ההתחלה,ובהתאם יכולות גיוס המניות/חסויות קטנו ולא הצליחה לגרום ללחץ לסאסי ויונה לעזוב. עכשיו תגובה נורמאלית ובוגרת, זה להתמודד עם הביקורת הזו ,לסתור אותה ולהצביע (כפי שעשית בחלק מהודעתך) על ההישגים.במקום זה אנחנו מעדיפים א) להשמיץ את המבקר(לא זכור לי שמישל בתקופה שקנה מנייה בקטמון ושיחק "בכובשי קטמון", היה מאמן גדול יותר או סמל גדול יותר ב)להתחיל לילל על רדיפה תקשורתית,קיפוח וכו'.
אנחנו מזכירים בול את ויקטור וסאסי(ואוהדי הקבוצה שנשארו במקורית) שלפני שנתיים במקום להתמודד עם הביקורת ייללו על קיפוח .על שרצקי ,יונתן כהן ,לרר וחיים ברעם "שהשתלטו" על המדיה וכו'.זה פאטתי ולא מוסיף נקודות אלא להיפך.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 23/09/2009 : 13:38:38
|
קלי, כפרה עליך |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|