פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שעריים -קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 10/12/2010 : 16:21:59
כן זה רק עוד שבועיים ויש עוד משוכה חשובה שצריך לעבור מול קרית גת.אבל ברמה האישית כבר יש לי צמרמורת, מהחזרה הצפויה למקום שבו חוויתי אונס ספורטיבי ושבו עוצבה לעד אישיותי הספורטיבית הממורמרת והפסימית,ועוד למשחק עונה!!!....מרגש
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
tampopo נשלח - 27/12/2010 : 17:40:38
טור גדול.

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=805
orky נשלח - 27/12/2010 : 11:53:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

שעריים תעמוד השבוע לדין משמעתי בשל הקריאות הגזעניות כלפי שופט המשחק.

בדיוק ראיתי את תקציר המשחק של ערוץ הספורט ותהיתי אם יעמידו אותם לדין משמעתי, הקללות בסוף עברו את גבול הטעם הטוב..

ומילה טובה ליניב - איזה גבר איך הוא קפץ בסוף ליציע! זה היה מדהים!
קטמון ותיק נשלח - 26/12/2010 : 19:24:57
שעריים תעמוד השבוע לדין משמעתי בשל הקריאות הגזעניות כלפי שופט המשחק.
yaron נשלח - 26/12/2010 : 13:09:25
אמנם עברו כבר יומיים, אבל קשה להפסיק לחשוב על המשחק המרגש הזה. אני מודה, שזו בעצם הפעם הראשונה מאז ימי הפועל המקורית שהתרגשתי כ"כ לקראת משחק, תוך כדי שיחוקו ואחריו. היה פשוט תענוג-הקהל, האווירה, ומעל הכל הקבוצה, שמשלבת רוח לחימה, קבוצתיות, אינטיליגנציה וכדורגל מסוג שנדיר לראות במחוזותינו, בוודאי שבליגות הנמוכות. מזמן לא הרגשתי כזו הזדהות של כל העוסקים בקבוצה, החל כמובן מהבעלים, השחקנים וכמובן האוהדים. רק שלא ייגמר.
חיים ברעם נשלח - 26/12/2010 : 10:55:14
רואים נפלא את השערים? אנחנו בליגה ב' ויש שידור ישיר באתר? אני מעדיף את חצי הכוס המלאה. גדול!
כיוון שהטור שלי בכל העיר לא הופיע באתר אני מפנה אתכם אליו, בעיקר בגין הדגש על פעילות האוהדים בראשות לירן בליגת השכונות
רגל עץ נשלח - 26/12/2010 : 10:35:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ת'אמת שיחסית יש פה אחלה תקציר של המשחק, חבל רק שלא שומעים את הקהל בכלל.

דווקא תקציר מפוספס בעיני. יש להם כמובן איכות וידאו שאף אחד לא יכול להתחרות בה, אבל התקציר כולל רק את שני השערים ואת ההרחקה השניה. היו עוד כמה וכמה מהלכים שווי-צפייה.
גון מדלולה נשלח - 26/12/2010 : 03:39:37
http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59
משום מה זה מופיע תחת הכותרת "איזה הומאז' עשה שחקן של שעריים לבועט מבוסטון?"

ת'אמת שיחסית יש פה אחלה תקציר של המשחק, חבל רק שלא שומעים את הקהל בכלל.
החולצה האדומה נשלח - 26/12/2010 : 01:12:47
עוד סיקור מעולה מבית אדיר שורץ

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=804
אדיר נשלח - 25/12/2010 : 22:01:56
משחק ענקי!
רגע מכונן...
650 אדומים ביציע.
יבגני ענק. יחיא מלך. מלול תותח. על שי אין מה להוסיף. עוז ממש, אבל ממש מתאמץ, ועושה הכל טוב עד שהוא עומד מול השער. עדי נשמה. רק אלוהים חסר...
פירגון מאוהדי שעריים ששאלו אותי ביציאה אם אנחנו הפועל תל-אביב או ירושלים, כי זה נראה כמו קבוצת ליגת על (מבחינת קהל ורמת משחק, אני מניח)...
למרות שהייתי חולה אחולמרטוטה היה אחד המשחקים הכי כייפים שאני זוכר.

יאללה הפועל קטמון ירושלים!
עדו האדום נשלח - 25/12/2010 : 18:40:50
אפשר לבקש מידידנו שעובד בערוץ הספורט שידאג לכך שנוכל לראות תקציר של המשחק ששודר באתר ספורט 5 ?
eyal נשלח - 25/12/2010 : 18:40:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אני לא מצליח להפסיק לחשוב על המשחק הזה. תנו לנו עוד, סרטונים, הגיגים, ניתוחים, בדיחות, רק עוד מהדבר הקסום הזה שקרה אתמול.

רגע משעשע מאתמול(טוב לא בטוח שמשעשע מבחינתה)
אתמול הייתי בתפקיד של מעדכן לאמא של עדי מרציאנו שאני מכיר ממקום העבודה ונבצר ממנה להגיע.עדכנתי אותה ב sms לכשנכבשו 2 השערים.
במחצית השנייה לא קרה כלום ולכן לא עדכנתי.דקה 75 אני מקבל טלפון ממנה ובגלל הרעש לא שמעתי כלום ולא הייתי בטוח שהיא שומעת אז צרחתי "עדיין שתיים ,שתיים" מהצד השני שמעתי צרחה "מה 2:2 ?????????????"

ולגבי עדי היקר -השירה שלו על הגדר הוכיחה שהרווחנו שחקן גדול,אבל הפסדנו זמר גדול

עדי לקח את הכישרון של הכדורגל
אחיו לקח את כישרון השירה.
קלי נשלח - 25/12/2010 : 12:01:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אני לא מצליח להפסיק לחשוב על המשחק הזה. תנו לנו עוד, סרטונים, הגיגים, ניתוחים, בדיחות, רק עוד מהדבר הקסום הזה שקרה אתמול.

רגע משעשע מאתמול(טוב לא בטוח שמשעשע מבחינתה)
אתמול הייתי בתפקיד של מעדכן לאמא של עדי מרציאנו שאני מכיר ממקום העבודה ונבצר ממנה להגיע.עדכנתי אותה ב sms לכשנכבשו 2 השערים.
במחצית השנייה לא קרה כלום ולכן לא עדכנתי.דקה 75 אני מקבל טלפון ממנה ובגלל הרעש לא שמעתי כלום ולא הייתי בטוח שהיא שומעת אז צרחתי "עדיין שתיים ,שתיים" מהצד השני שמעתי צרחה "מה 2:2 ?????????????"

ולגבי עדי היקר -השירה שלו על הגדר הוכיחה שהרווחנו שחקן גדול,אבל הפסדנו זמר גדול
ילוביץ נשלח - 25/12/2010 : 11:51:46
לא לא,חדל אייל גולן,מזכיר יותר מידיי את אסון רעננה
"חלומות של אתמול הם ..."

היה מרגש ברמות שאי אפשר לתאר!
הראש בעננים רגליים על האדמה,כמה שיותר אוהדים שבוע הבא!
יאלה הפועל!
בלאש ביקו נשלח - 25/12/2010 : 11:51:20
amos נשלח - 25/12/2010 : 11:05:31
התרגשתי מאוד לקרוא שהאליל שלי אייל גולן כיבד בנוכחותו את היציעים של קבוצת נעוריו.

אני רוצה רק להגיד לו מעל במה צנועה זו: הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות...

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07