| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| בלאש ביקו |
נשלח - 26/11/2010 : 19:27:04 לראשונה מאז היווסדה של הפועל קטמון השחקנים יותר טובים מהקהל. ולא נרק בגלל שהשחקנים נראים טוב. רק 20 איש שרים, בתוך הגוש המעודד יושבים אנשים שלא שרים, אין עליהם פריט אדום, ולמעלה עומדת מאסה של אנשים שהחליטה שאין לה כבר כח לעודד. ברור, מותר לכולם לא לשיר, אל תגיד לנו איך לעודד וגו', אבל אני מניח שכולנו רוצים שיהיה עידוד רצוף וטוב אצלנו, וצריך לעשות משהו בשביל זה. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 17/12/2010 : 22:09:37 הסרטון מראה שהשירה לא קשורה לספורט. מדובר בתנועת נוער או "חברה" שנהנים לשיר ביחד וכדורגל (אפילו של ילדים בני 12) מהווה תירוץ לפעילות החברתית. שימו לב שהם כלל לא מגיבים למה שקורה על המגרש. אין הגברה כשהקבוצה בפיגור, אין לחץ על היריב, סתם שירה נעימה. לא הייתי רוצה לראות עידוד כזה בקטמון. בהחלט הייתי רוצה לראות רוח כזו בגדוד בצופים. |
| בלאש ביקו |
נשלח - 17/12/2010 : 19:51:46 אכן סרטון מרגש גלעד. גם הילדים, אגב, מרשימים. |
| גלעד |
נשלח - 16/12/2010 : 13:06:28 חובה לצפות http://www.youtube.com/watch?v=26Ju8-AzH6I&feature=player_embedded
פאקינג ילדים בני 12. ככה עידוד צריך להיראות! |
| רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 10/12/2010 : 12:18:26 שלום לכולם ראיתי עכשו את הפורום אחרי כמה ימים שלא ראיתי מחשב אז ככה: קודם כל ביחס לכמה אירגוני אוהדים אני חושב שזה לא רעיון טוב וזה יכול ליצור מתחים ומאבקי אגו כמו במכבי עם האולטראס והשחקן ה12. בקשר לכדורסל: כמו שכבר אמרתי הבריגדה הם אחלה אנשים שעוסים עבודה טובה אבל פשות קשה לי עם החיבור הבלתי ניפרד לקבוצת כדורסל שניקראת מיגדל ואפילו את ה אין להם בסמל. ולדוב: באמת סליחה שאין לי ותק של 20 שנה ביציע ושעוד לא שתיתי 100 ליטר בירה ב"סטארדס" ועכשו לגופו של ענין: הפורום הזה ניכרה פורום אוהדים ואני בטור אוהד כותב בו מה שניראה לי נכון, אם משהו לא ניראה לך אתה ממש לא חייב להגיב. אני לא מבין מה כואב לך, חיה ותן לחיות!!! |
| איתמר |
נשלח - 10/12/2010 : 10:33:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
האם נכונות השמועות שהבריגדות שרים שירים בגנותו של דני קליין ובזכותו של יובל נעימי בעוד שהיציע מנגד שר בעד דני קליין ושבמשחקים האחרונים העדוד לא מספיק טוב בגלל היריבות של היציע הצפוני מול היציע הדרומי ?
לא מצחיק. "בחיים אבל בחיים אל תשווה אותי למוטי בננה בציריך" בנושא נעימי אף אחד לא שר נגד דני. הנפנו שלט תמיכה בנעימי כי הוא בכל זאת שחקן הבית היחיד שנשאר(למרות שהוא לא מתנהג כמו אחד כזה).
ואפרופו דני, לנציגי הבריגדה הייתה אתמול פגישה איתו ובה דנו על הרבה דברים ובין היתר על חיזוק הקשר עם הכדורגל. בין היתר הועלה הרעיון של לחלק הזמנות חינם לכדורסל בכדורגל ולהיפך. זאת בנוסף לרעיון של הפלאיירים.
בנושא אחר, בקרוב יוצאים סטיקרים איכותיים של הבריגדה... צפו להפתעות( ) |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 10/12/2010 : 10:02:16 האם נכונות השמועות שהבריגדות שרים שירים בגנותו של דני קליין ובזכותו של יובל נעימי בעוד שהיציע מנגד שר בעד דני קליין ושבמשחקים האחרונים העדוד לא מספיק טוב בגלל היריבות של היציע הצפוני מול היציע הדרומי ? |
| נדב |
נשלח - 09/12/2010 : 12:32:41 בדיוק, אבל בדיוק מה שכתב הקובקוב. אחלה ארגון הבריגדה. שיעלו, יצליחו ויבואו הרבה.
ובקשר לשם, זה לא באמת משנה. בטח שאנחנו לא במצב לשנות את זה (אולי אחרי שבארגון יהיו חברים עשרות מאוהדי הכדורגל זה יהיה רלוונטי). ובכלל, משעשע שאוהדי הפועל ירושלים שקראו לארגון שלהם על שם אצטדיון מתבאסים מזה שאוהדי הפועל ירושלים קראו לארגון שלהם על שם אצטדיון. |
| מחאיי |
נשלח - 09/12/2010 : 07:31:39 מצטרף למה שכתב זה שהשתלט לדנינו על היוזר. יישר כוח איתמר. |
| קובקוב |
נשלח - 08/12/2010 : 22:47:33 אולי נפסיק לחלק להם הוראות כאילו הם עובדים אצלנו ואנחנו עושים להם טובה ומרשים להם לתלות שלטים בטדי? הסמל של הקבוצה שם זה של הפועל ירושלים, כמו שצריך. האריה של הארגון. דווקא לוגו נחמד. כמו הגמלים של באר שבע, או הקופים של חיפה, או התנינים של הפועל.
אל תירא הפועל אל תירא כי גור אריה הלא אתה
אנחנו קבוצה של הפועל - ירושלים.
חאלס . |
| tampopo |
נשלח - 08/12/2010 : 21:49:32 ושיורידו את האריה מהאתר שלהם.מה זה ? אנחנו בגן חיות? אנחנו קבוצה של פור קריינג אאוט לאוד .
|
| Offside |
נשלח - 08/12/2010 : 20:11:25 כמה מילים קטנות בעניין השם: אם רוצים שמבחינת השם הבריגדה תהיה ארגון אוהדים שמזוהה עם כמה ענפים (כולל הכדורעף!), אז נראה לי יותר הגיוני לשנות ל"בריגדה הפועל" במקום להוסיף "קטמון" לשם הקיים. |
| lazy |
נשלח - 08/12/2010 : 15:34:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד פרה פרה. זה לא חוכמה כשמישהו אומר עשינו X ישר ישאלו אותו אבל למה לא עשיתם Y? הבריגדה תורמים הרבה. אפילו המון. עושים עבודה נהדרת! נכון יש עוד הרבה עבודה לוקח זמן לדברים לקבל צורה. כל מי שרוצה להוסיף יכול לעשות את זה בשיתוף פעולה איתם או בלעדיהם.
אני לא טענתי שהבריגדה לא תורמת הרבה, לא האשמתי אותה בבעיות שלנו בעידוד, וגם לא באתי בטענות. אני מכיר את אישית את רוב חברי הבריגדה, בטח את החברים המרכזיים, ועושה כל מה שביכולתי לעזור להם. כל מה שאמרתי היה רק בהקשר של ההרגשה שלי, שעדיין מוקדם לטעון שהארגון מייצג את אוהדי הכדורגל, לא פחות מאלו של הכדורסל. אבל הכיוון הוא בהחלט חיובי ואני מאמין שאפשר יהיה להגיע למטרה הזאת. |
| עוגן ק. |
נשלח - 08/12/2010 : 15:26:35 מסכים עם קודמי - החבר'ה של הבריגדה עושים עבודה מצוינת. באמת כל הכבוד. צריך רק להצטרף אליהם. אולטראס בלי הקטע האלים והדוחה, ומצד שני גם לא חננות. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 08/12/2010 : 15:12:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינוציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל
מעבר לזה שהשם בריגדה מלחה התחיל אי שם בעונת 2003\2004 כי באמת הוא התחיל בכדורסל, הרעיון לשמור על השם מלחה(תאמינו או לא הדיון הזה עולה הרבה) או למטרת הנצחה כלשהי לאולם המדהים הזה(שבקרוב כבר לא ישמש את הקבוצה עם המעבר לארנה) שמזכיר גם לאלה שלא מגיעים שנים למשחקים עקב אישים כאלה או אחרים ימים יותר יפים של עדי גורדון ופפי תורג'מן.
לזה שכתב על זה שהארגון צריך לעבור הצבעה של חברי העמותה, איפה אתה חי? כל הרעיון של ארגון אוהדים הוא שהוא התארגנות של האוהדים בלי קשר להנהלה(המצב פה קצת הזוי כשחלק מהארגון אוהדים הם ההנהלה) אבל אף אחד לא צריך לעבור שום הצבעה. יש לנו נושאים יותר חשובים להצביע עליהם.
ירון, יש לנו עוד דרך ארוכה מאוד לפנינו. אמנם בתחילת ההודעה הזכרתי שהרעיון של הבריגדה התחיל ב2003, אבל בפועל רק מ2009 הארגון פועל במתכונת מלאה.
וכן יש התפתחויות מX לY, אנחנו מתחילים עכשיו כנראה בחלוקת פלאיירים במשחקי הכדורסל למשחקי הכדורגל ואולי להפך(בשני המקרים יהיו אנשים שייתרגזו מזה, נעשה את זה בצורה הכי פייסנית וטובה שיכולה להיות).
אתה רוצה שמי שלא מעניין אותו המשחק לא יבוא לעודד? אז שתדע שיש אנשים(בכל העולם הם נקראים ארגוני אוהדים ואולטראס) שהרבה פעמים ענף ספורט כזה או אחר של המועדון לא מעניין אותם, אך הם מגיעים גם מאהבה לעידוד ולזהות של המועדון ועל זה אנחנו נשים דגש בפלאיירים שלנו.
אנחנו נמצאים פה בתהליך נורא ארוך ומייגע אך יש אור ענק בקצה המנהרה, והוא מגיע מאנשים כמו גלעד והתגובות שלהם.
אני בעד!!! ומבחינתי שיהיו 800 ארגוני אוהדים. לא צריך ארגון רשמי! יש מועדון רשמי שנשלט ע"י אוהדים, ארגון אוהדים זה משהו פירטי, לא צריך להיות ק.ג.ב לגביו! איתמר, אולי תשקלו (אם תרצו כמובן) לשנות את השם לבריגדה מלחה קטמון כדי שיהיה נוח לכולם לאכול את זה.. לי זה באמת נראה האמת התעסקות בזוטות. גם אם השם הוא מלחה אף אחד לא חייב להשתתף בארגון כזה או אחר ויכול לעשות מה שהוא מרגיש לנכון. אין ספק שהארגון הזה והאוהדים האלו עושים עבודת קודש ביציע ומכניסים צבע וחיות לאהדה בקטמון. בסופו של דבר, מדובר בחבר'ה שהם אוהדי קטמון ושונאים בכדורסל את מה שכולנו שונאים שם.. הם החליטו להמשיך ולהילחם מבפנים וזה יפה בעיניי. הפורום הזה באמת הפך להיות במה של טרחנות וריבים אינסופיים על כל שטות. אין עוד קבוצת אנשים שיש להם מן המשותף ועדיין מוצאים כל היום על מה לריב כמונו...
אחרי דיון א ר ו ך, אני חייב להסכים עם הדוברים האחרונים בנוגע לארגון מסודר של העידוד. הבריגדה קיימת ואין צורך להקים לה ארגון מתחרה או שונה. אני מסכים שיש מקום לדיון על שם הארגון, אבל זה בכלל לא קריטי. מלחה היא שם דבר בהסטוריית מועדון הפועל ירושלים.
יחד עם זאת, גם מי שמחשיב עצמו חלק מהבריגדה וגם מי שלא, חייב לעודד כשהוא עומד באיזור שבו מעודדים. בנוסף, הקריאה הנרגשת לכל פלגי האיזורים האחרים ביציע לחזור למרכז ולעודד כבעבר היא קריאה חשובה ונכונה. ימי האופוזיציות חלפו מהעולם.
ציטוט: נכתב במקור על ידי איתמר ליברגל
עכשיו חלאס לריב, יש תפאורה על הראש להכין למרחבים
|
| גלעד |
נשלח - 08/12/2010 : 10:40:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל
מעבר לזה שהשם בריגדה מלחה התחיל אי שם בעונת 2003\2004 כי באמת הוא התחיל בכדורסל, הרעיון לשמור על השם מלחה(תאמינו או לא הדיון הזה עולה הרבה) או למטרת הנצחה כלשהי לאולם המדהים הזה(שבקרוב כבר לא ישמש את הקבוצה עם המעבר לארנה) שמזכיר גם לאלה שלא מגיעים שנים למשחקים עקב אישים כאלה או אחרים ימים יותר יפים של עדי גורדון ופפי תורג'מן.
לזה שכתב על זה שהארגון צריך לעבור הצבעה של חברי העמותה, איפה אתה חי? כל הרעיון של ארגון אוהדים הוא שהוא התארגנות של האוהדים בלי קשר להנהלה(המצב פה קצת הזוי כשחלק מהארגון אוהדים הם ההנהלה) אבל אף אחד לא צריך לעבור שום הצבעה. יש לנו נושאים יותר חשובים להצביע עליהם.
ירון, יש לנו עוד דרך ארוכה מאוד לפנינו. אמנם בתחילת ההודעה הזכרתי שהרעיון של הבריגדה התחיל ב2003, אבל בפועל רק מ2009 הארגון פועל במתכונת מלאה.
וכן יש התפתחויות מX לY, אנחנו מתחילים עכשיו כנראה בחלוקת פלאיירים במשחקי הכדורסל למשחקי הכדורגל ואולי להפך(בשני המקרים יהיו אנשים שייתרגזו מזה, נעשה את זה בצורה הכי פייסנית וטובה שיכולה להיות).
אתה רוצה שמי שלא מעניין אותו המשחק לא יבוא לעודד? אז שתדע שיש אנשים(בכל העולם הם נקראים ארגוני אוהדים ואולטראס) שהרבה פעמים ענף ספורט כזה או אחר של המועדון לא מעניין אותם, אך הם מגיעים גם מאהבה לעידוד ולזהות של המועדון ועל זה אנחנו נשים דגש בפלאיירים שלנו.
אנחנו נמצאים פה בתהליך נורא ארוך ומייגע אך יש אור ענק בקצה המנהרה, והוא מגיע מאנשים כמו גלעד והתגובות שלהם.
עכשיו חלאס לריב, יש תפאורה על הראש להכין למרחבים
אני בעד!!! ומבחינתי שיהיו 800 ארגוני אוהדים. לא צריך ארגון רשמי! יש מועדון רשמי שנשלט ע"י אוהדים, ארגון אוהדים זה משהו פירטי, לא צריך להיות ק.ג.ב לגביו! איתמר, אולי תשקלו (אם תרצו כמובן) לשנות את השם לבריגדה מלחה קטמון כדי שיהיה נוח לכולם לאכול את זה.. לי זה באמת נראה האמת התעסקות בזוטות. גם אם השם הוא מלחה אף אחד לא חייב להשתתף בארגון כזה או אחר ויכול לעשות מה שהוא מרגיש לנכון. אין ספק שהארגון הזה והאוהדים האלו עושים עבודת קודש ביציע ומכניסים צבע וחיות לאהדה בקטמון. בסופו של דבר, מדובר בחבר'ה שהם אוהדי קטמון ושונאים בכדורסל את מה שכולנו שונאים שם.. הם החליטו להמשיך ולהילחם מבפנים וזה יפה בעיניי. הפורום הזה באמת הפך להיות במה של טרחנות וריבים אינסופיים על כל שטות. אין עוד קבוצת אנשים שיש להם מן המשותף ועדיין מוצאים כל היום על מה לריב כמונו...
כל מילה דנינו! איזה דברי טעם!! אני כל-כך מסכים איתך שאני מתחיל לחשוד שאולי אתה חולה או שגורם עוין השתלט לך על היוזר בפורום. |