| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| OrenDf |
נשלח - 24/11/2010 : 22:42:45 חבל שאי אפשר למחוק גם את זה |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אבו אדהם |
נשלח - 27/11/2010 : 20:15:50 אני בעד כרובית כבושה אך ורק למשחקי הבית בירושלים. למשחקי חוץ, בדגש על משחקים באזור הצפון או מול קבוצות ערביות, אין ספק שכרובית בטחינה הרבה יותר מתאימה.
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 27/11/2010 : 17:44:11 אני אומר כרובית כבושה. לטובת האוהדים שלא מוכנים לשחק בגבעת זאב. |
| אמיר גולה |
נשלח - 27/11/2010 : 16:24:49 אני בעד יונה, לזכר דוד |
| שומר החומות |
נשלח - 27/11/2010 : 15:53:22 אני בעד לעשות שני קמעות, אחד כרובית שיקראו לו ציון התנין שיעמוד בצד, יצטרף בשירים הישנים, וירד לקלל את הספסל של הקבוצה השנייה או שחקן רנדומלי ששיחק במבשרת לפי רשימה כל כמה זמן, וקמע בצורת ינשוף שיקראו לו ציון התנין, שיעמוד באמצע, ישיר בלי הפסקה שירים חדשים שאף אחד לא מכיר, ובשאר הזמן יתלונן שהוא שר לבד, אבל אף פעם לא יקלל. האמת שאם כבר שני קמעות שהם תנינים, אז בכלל שישבו שניהם יחד כל המשחק מאחורי הספסל שלנו, יעשנו ויקללו את יוסי מזרחי. כאלה באמת אין לאף קבוצה. |
| יוגי |
נשלח - 27/11/2010 : 15:45:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
תנין ושמו ציון הינשוף הוא נהדר. אבקש להעלות מחדש את רעיון הכרובית, שלא זכה ליחס הולם (אפילו קיבלתיכמה תגובות מתנשאות מאנשים ותיקים בפורום) חיות כקמע זה פאסה. מובן מאליו. לעשות ירק מגניב יוכל לזרוק אותנו למקומות מאוד מעניינים. אין עוד מועדוני כדורגל שירק (או פרי) הם הלוגו שלהם. זה יכול להיות אדיר. אני חושב שזה גם מגדיל את האופציה שירקנים, או רשתות שווק מכובדות ואולי אפילו (אמן) שמועצת הירקות ירצו לפרוס חסותה על המועדון. אז אולי כרובית?
בכל זאת, כרובית היא ירק חד שנתי זן של כרוב הבר ממשפחת המצליבים. אני כבר רואה סימביוזה אדירה בין הקבוצה שלנו לכרובית, אני לא חושב שיש ירק שאפשר להתחבר אליו יותר מכרובית.
גם אני חושב שקצת נמאס מחיות. זה פאסה, בטח עם כל תנועת תנו לחיות לחיות. אנשים שיותר אוהבים חיות מבני אדם - פיחס.
אבל מה עם אנשים שיותר אוהבים כרוביות מחיות? היידה! |
| גון מדלולה |
נשלח - 27/11/2010 : 15:42:23 שיהיה כרובית שיקראו לה ציון התנין וזהו. |
| דרעי |
נשלח - 27/11/2010 : 15:35:38 תנין ושמו ציון הינשוף הוא נהדר. אבקש להעלות מחדש את רעיון הכרובית, שלא זכה ליחס הולם (אפילו קיבלתיכמה תגובות מתנשאות מאנשים ותיקים בפורום) חיות כקמע זה פאסה. מובן מאליו. לעשות ירק מגניב יוכל לזרוק אותנו למקומות מאוד מעניינים. אין עוד מועדוני כדורגל שירק (או פרי) הם הלוגו שלהם. זה יכול להיות אדיר. אני חושב שזה גם מגדיל את האופציה שירקנים, או רשתות שווק מכובדות ואולי אפילו (אמן) שמועצת הירקות ירצו לפרוס חסותה על המועדון. אז אולי כרובית? |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 27/11/2010 : 15:06:52 מה דעתכם על חיות אדום-שחור. היחידה שעולה לי היא פרת-משה-רבנו או בשמה הנכון מושית ה7 (על שם השבעיה שהבקענו נגד חורה). גם אדום שחור, גם חיה חמודה וגם מיוחדת. |
| tampopo |
נשלח - 26/11/2010 : 07:58:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
צריך להיות ינשוף, ויקראו לו ציון התנין.
צריך להיות תנין,ויקראו לו נצח(מסובי) התימסח. |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 26/11/2010 : 06:22:30 אפשר בהחלט לעשות ינשוף ולקרוא לו ציון התנין. כדאי גם שהוא יחזיק ביד מגל פטיש וכרובית. |
| חתול פלוס 2 |
נשלח - 26/11/2010 : 02:48:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
צריך להיות ינשוף, ויקראו לו ציון התנין.
!! |
| שומר החומות |
נשלח - 26/11/2010 : 01:57:28 צריך להיות ינשוף, ויקראו לו ציון התנין. |
| דרעי |
נשלח - 26/11/2010 : 00:10:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
ינשוף למה ינשוף? אם כבר קמע אז תעשו את זה רציני! מה אם איזה דמות פועל שמחזיק פטיש או מגל? מה אם איש שצבוע בחציו לבן ובחציו שחור כדי להראות את התמיכה שלנו בשוויון בין כל העמים והצבעים? מה עם משהו שקשור לקטמון? ינשוף? למה ינשוף מה ינשוף קשור אלינו? באמת שתביאו פו הדוב וזהו! אם כבר אז כבר.
אני ממש מסכים. ינשוף זה די מיותר. אני חושב שפועל זה גם בעייתי לביצוע. אני ממש חושב שאם בוחנים ברצינות את כל האופציות אז ממש, אבל ממש כדאי לחזור לחשוב ברצינות על רעיון הכרובית. כרובית יכולה להיות קמע אדיר.
תחשבו על זה! מירית הכרובית מקטמון!! |
| iddo |
נשלח - 25/11/2010 : 23:18:19 ינשוף למה ינשוף? אם כבר קמע אז תעשו את זה רציני! מה אם איזה דמות פועל שמחזיק פטיש או מגל? מה אם איש שצבוע בחציו לבן ובחציו שחור כדי להראות את התמיכה שלנו בשוויון בין כל העמים והצבעים? מה עם משהו שקשור לקטמון? ינשוף? למה ינשוף מה ינשוף קשור אלינו? באמת שתביאו פו הדוב וזהו! אם כבר אז כבר. |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 25/11/2010 : 22:04:05 אורן אני חושב שרוב התגובות כאן היו חיוביות. אל תתרגש מהצינים, גם אם היית באה עם הצעה לרתום מליונר לקבוצה או לקבל 3 נקודות מתנה היה מי שאומר שזה לא טוב כי לא רוצים כסף לא רוצים נקודות בחינם ורק התאספנו כאן להמשיך לקטר. אבל ראית שרוב התגובות הן חיוביות ואם תביא מחר את הרעיון לטדי זה יכול להיות מעולה. בכל מקרה אני אביא ינשוף מחר למשחק, למרות שאני לא חושב שקוראים לו ציון. |