פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מסקנות מהמשחק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
katamon25 נשלח - 12/09/2009 : 19:36:48
איזה כאב לב,עד לדקה ה80 שלטנו ואז.. חווינו את הקלישאה-מי שלא נותן מקבל.
מה שנותר כרגע זה להתרכז בליגה שתחל בעוד כשבועיים,צריך לקחת את המשחק הזה להפקת לקחים ולתיקון הבעיות עד תחילת הליגה.
הייתי במשחק וניתן היה לראות שחסר לנו בלם מהיר(שמעתי שהביאו בלם,מישהו שמע?)כמו כן אין לנו בקבוצה חלוץ גולר שזאת בעיה,מי אמור לתת גולים(אחח עוז סבג) ניתן לציין כמה שחקנים שבלטו ניסים אזרזר בעל פוטנציאל ומהיר מאוד,לירן החלוץ מהיר מאוד,בנוי היטב אבל לא מרבה לבעוט לשער.עומרי זכאי זריז מאוד(למה הוא הוחלף בשלב כ"כ מוקדם?) ואלון סגיר שללא ספק המון תלוי בו העונה! בקיצור יש מה לתקן...
דרך אגב אולי כדאי לאמץ את השיטה של צפירות ממכוניות(:
4   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
החולצה האדומה נשלח - 13/09/2009 : 10:36:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

כל הקבוצה חייבת להתחיל לבעוט מרחוק. רק ככה נעלה ליגה, לבעוט מכל מקום במגרש

לבעוט לבעוט ולבעוט.
צריך לבעוט לפחות 30 פעם במשחק לכיוון השער, שמתוכן 10 יהיו למסגרת, שמתוכן 3 יכנסו.
אין פה שוערים שהם פטר צ'ך ומצד שני אין פה שחקנים שהם מסי, אי אפשר רק להגיע אל השער ולקוות שהכדור ייכנס כתוצאה של ערבוביה. חייבים להבקיע ראשונים ולשבור את הבונקר. אחרי שמבקיעים, הקבוצה השניה תצא קדימה, רק אז יהיה אפשר לנסות להגיע אל השער עצמו.
danvel1 נשלח - 13/09/2009 : 00:56:26
תפילה לשנה החדשה:
"שתהיה לנו אינשאללה שנה עם מבול שערים שנכבוש - כי ההגנה הכי טובה היא ההתקפה!"
שיהיה בהצלחה ובמזל.
אמיר גולה נשלח - 12/09/2009 : 23:57:34
כל הקבוצה חייבת להתחיל לבעוט מרחוק. רק ככה נעלה ליגה, לבעוט מכל מקום במגרש
lazy נשלח - 12/09/2009 : 19:48:13
אכן יש בלם חדש שסגר ממש בימים האחרונים,גיא איוש. אין לי שום מושג לגביו, אולי מישהו אחר מכיר אותו. יש גם את רשאד עווד אללה שניראה לי שלא שיחק במשחק הגביע.ויש עוד כמה שחקנים בשלבים שונים של סגירה.

אלון סגיר צריך להתחיל לבעוט מרחוק. זאת המסקנה הבולטת שלי מהמשחק. זה נחמד לעבוד שחקנים ולמסור, אבל צריך גם לבעוט לשער. בעיטות מרחוק יכולות להיות המפתח שלנו לשבירת ההגנות הבונקריסטיות של ליגה ג.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07