פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מסקנות מהמשחק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מסקנות מהמשחק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מסקנות מהמשחק נושא הבא  

katamon25 katamon25 מנותק

19 הודעות

נשלח - 12/09/2009 :  19:36:48  הצג פרופיל שלח ל- katamon25 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כאב לב,עד לדקה ה80 שלטנו ואז.. חווינו את הקלישאה-מי שלא נותן מקבל.
מה שנותר כרגע זה להתרכז בליגה שתחל בעוד כשבועיים,צריך לקחת את המשחק הזה להפקת לקחים ולתיקון הבעיות עד תחילת הליגה.
הייתי במשחק וניתן היה לראות שחסר לנו בלם מהיר(שמעתי שהביאו בלם,מישהו שמע?)כמו כן אין לנו בקבוצה חלוץ גולר שזאת בעיה,מי אמור לתת גולים(אחח עוז סבג) ניתן לציין כמה שחקנים שבלטו ניסים אזרזר בעל פוטנציאל ומהיר מאוד,לירן החלוץ מהיר מאוד,בנוי היטב אבל לא מרבה לבעוט לשער.עומרי זכאי זריז מאוד(למה הוא הוחלף בשלב כ"כ מוקדם?) ואלון סגיר שללא ספק המון תלוי בו העונה! בקיצור יש מה לתקן...
דרך אגב אולי כדאי לאמץ את השיטה של צפירות ממכוניות(:

כדורגל נטול עסקנים נ ק ו ד ה

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/09/2009 :  19:48:13  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן יש בלם חדש שסגר ממש בימים האחרונים,גיא איוש. אין לי שום מושג לגביו, אולי מישהו אחר מכיר אותו. יש גם את רשאד עווד אללה שניראה לי שלא שיחק במשחק הגביע.ויש עוד כמה שחקנים בשלבים שונים של סגירה.

אלון סגיר צריך להתחיל לבעוט מרחוק. זאת המסקנה הבולטת שלי מהמשחק. זה נחמד לעבוד שחקנים ולמסור, אבל צריך גם לבעוט לשער. בעיטות מרחוק יכולות להיות המפתח שלנו לשבירת ההגנות הבונקריסטיות של ליגה ג.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/09/2009 :  23:57:34  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הקבוצה חייבת להתחיל לבעוט מרחוק. רק ככה נעלה ליגה, לבעוט מכל מקום במגרש

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 13/09/2009 :  00:56:26  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תפילה לשנה החדשה:
"שתהיה לנו אינשאללה שנה עם מבול שערים שנכבוש - כי ההגנה הכי טובה היא ההתקפה!"
שיהיה בהצלחה ובמזל.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 13/09/2009 :  10:36:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

כל הקבוצה חייבת להתחיל לבעוט מרחוק. רק ככה נעלה ליגה, לבעוט מכל מקום במגרש

לבעוט לבעוט ולבעוט.
צריך לבעוט לפחות 30 פעם במשחק לכיוון השער, שמתוכן 10 יהיו למסגרת, שמתוכן 3 יכנסו.
אין פה שוערים שהם פטר צ'ך ומצד שני אין פה שחקנים שהם מסי, אי אפשר רק להגיע אל השער ולקוות שהכדור ייכנס כתוצאה של ערבוביה. חייבים להבקיע ראשונים ולשבור את הבונקר. אחרי שמבקיעים, הקבוצה השניה תצא קדימה, רק אז יהיה אפשר לנסות להגיע אל השער עצמו.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מסקנות מהמשחק נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07