פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 הפועל - באר-שבע

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 02/11/2010 : 23:51:14
מסוכן. באר-שבע מקום נאחס, חוץ מאיזה שער שוויון בדקות האחרונות בשלהי עונת "הפועל לא תרד", העיר הזו אף-פעם לא העירה לנו פנים.

צריך לבוא מוכנים.
12   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
amos נשלח - 03/11/2010 : 18:04:28
ויקטור היה אוהד הפועל עם לב אדום שהופיע כמו אביר על סוס (אדום!) כדי לחלץ את הפועל ממלתעות האוהד בית"ר המאניאק סאסי וכל הקהל הריע לו ונישק לו בתחת ואם שאומר אחרת............. אופס, אסור לקלל

babiji נשלח - 03/11/2010 : 16:06:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מעניין היום ,אילו היה סקר בקרב אוהדי הפועל :את מי אתה שונא יותר את סאסי או את יונה ,מה הייתה התוצאה.

שאלה בלתי ספורטיבית בעליל, זה כמו לשאול, את מי אתה אוהב יותר - אבא או אמא?

בכל מקרה - את רמי מנדל!
קלי נשלח - 03/11/2010 : 14:52:32
זכרוני הולך עם הקוב-לפחות בשנים הראשונות להבדיל מסאסי שהיה לו מיידית דימוי של בית"רי ואיש עסקים מנוכר ,לויקטור יונה היה ניחוח של "אחד משלנו" ,אוהד שרוף שירד מהיציע לעמדת בעלות(מה שהיה נכון) ,ולכן נתקבל בתחילה בחיבה ולפחות בסלחנות.רק לאחר מספר שנים חל המפנה ביחס.

מעניין היום ,אילו היה סקר בקרב אוהדי הפועל :את מי אתה שונא יותר את סאסי או את יונה ,מה הייתה התוצאה.
קובקוב נשלח - 03/11/2010 : 14:47:04
אני לא יכול לנחש את התחושות של כל אחד,בגלל זה אמרתי כקהל. אתם פשוט לא זוכרים נכון, עדיין לא שנאו אותו שהוא היה שכיר של סאסי וגם קצת אחרי. זה משהו שקשה להוכיח או להתווכח עליו היום, אבל אפשר למשל ללכת שנה/שנתיים אחורה מהזמן המדובר ולעיין באתר הישן והגאוני- שמפעיליו כמדומני אנשי קטמון- ולראות לא מעט פירגון וגילויי חיבה לויקטור שהיום נראים לנו הזויים לגמרי.
סאסי? עליו היה קונצנזוס מאז שהוא מכר את עידן טל תמורת שקית במבה, אם זה לא מספיק שהוא בא מלכתחילה, בניגוד לויקטור, כצהוב.
האחים מרילי נשלח - 03/11/2010 : 11:24:50
לא שנאנו את ויקטור???????? (במחשבה שניה לא ברור לי מתי התחלנו לשנוא את ויקטור כקהל, יתכן שאז התעוב לסאסי עוד גבר. אישית, אני לא זוכר שמעולם הפרדתי בינהם)
אם הייתי מאמין במנחוס לא הייתי אומר שאנחנו הולכים לנצח בשישי ולתקן את הטראומה מלפני 3 שנים במגרש הנורא הזה עם הגולים ההזויים של בנודיס (איך אנחנו תמיד נופלים עם שוערים שמוכרים אותנו?).
אבל אני לא מאמין במנחוס...
ובכל אופן, מזג האוויר יהיה הרבה יותר אנושי מהמשחק ההוא, אז אין תירוצים.
מיכאל נשלח - 03/11/2010 : 10:14:41
ציטוט:
פחיות (אולי זה היה טרופיות?)

פחיות. קינלי.
אמיר גולה נשלח - 03/11/2010 : 09:21:45
לא שנאנו את ויקטור? לא זכורה לי תקופה כזאת. מתי זה היה? בשנות ה 60? 70?
אתי שוסטר נשלח - 03/11/2010 : 04:42:14
קוב קוב, שנאנו את ויקטור. גם אז.
קובקוב נשלח - 03/11/2010 : 01:46:58
מה אתה נאנח? בנקודת הזמן המדוברת עדיין לא שנאנו את ויקטור כקהל.
גון מדלולה נשלח - 03/11/2010 : 00:12:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני זוכר משחק לפני איזה 10 שנים כשהפועל המקומית היתה מועמדת לעלייה ואנחנו בדרך לארצית, הובלנו עליהם רוב המשחק והם השוו לקראת הסוף, והקהל שלהם חיכה לנו בחוץ עם קרשים ואבנים אז מילטו אותנו למסדרון של תא הכבוד וחיכינו שם עד יעבור זעם ובינתיים ויקטור יונה חילק פחיות (אולי זה היה טרופיות?). זאת היתה הפעם היחידה שהייתי בתא הכבוד של איצטדיון כלשהו. יש שם תמונות של הרכבים שלהם בשחור לבן כמו שיש אצלנו בפאב.

הפעם חוזרים עם נצחון ובלי ויקטור יונה

נכון מאד, ובמשחק שאחרי זה בטדי אחד מאוהדי הפועל ירושלים ה "אמיתי" העניק לויקטור יונה פרחים, אחחחחח...

ולעצם העניין, אצטדיון מקולל, עיר מקוללת, אזור מקולל, לא רואה איך יוצאים משם בטוב אבל, נו, נקווה למשהו.
גאסטון נשלח - 03/11/2010 : 00:10:19
ומי הביא לויקטור פרחים במשחק אחרי?
שומר החומות נשלח - 03/11/2010 : 00:02:10
אני זוכר משחק לפני איזה 10 שנים כשהפועל המקומית היתה מועמדת לעלייה ואנחנו בדרך לארצית, הובלנו עליהם רוב המשחק והם השוו לקראת הסוף, והקהל שלהם חיכה לנו בחוץ עם קרשים ואבנים אז מילטו אותנו למסדרון של תא הכבוד וחיכינו שם עד יעבור זעם ובינתיים ויקטור יונה חילק פחיות (אולי זה היה טרופיות?). זאת היתה הפעם היחידה שהייתי בתא הכבוד של איצטדיון כלשהו. יש שם תמונות של הרכבים שלהם בשחור לבן כמו שיש אצלנו בפאב.

הפעם חוזרים עם נצחון ובלי ויקטור יונה

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07