פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל - באר-שבע

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל - באר-שבע
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפועל - באר-שבע נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/11/2010 :  23:51:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסוכן. באר-שבע מקום נאחס, חוץ מאיזה שער שוויון בדקות האחרונות בשלהי עונת "הפועל לא תרד", העיר הזו אף-פעם לא העירה לנו פנים.

צריך לבוא מוכנים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  00:02:10  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני זוכר משחק לפני איזה 10 שנים כשהפועל המקומית היתה מועמדת לעלייה ואנחנו בדרך לארצית, הובלנו עליהם רוב המשחק והם השוו לקראת הסוף, והקהל שלהם חיכה לנו בחוץ עם קרשים ואבנים אז מילטו אותנו למסדרון של תא הכבוד וחיכינו שם עד יעבור זעם ובינתיים ויקטור יונה חילק פחיות (אולי זה היה טרופיות?). זאת היתה הפעם היחידה שהייתי בתא הכבוד של איצטדיון כלשהו. יש שם תמונות של הרכבים שלהם בשחור לבן כמו שיש אצלנו בפאב.

הפעם חוזרים עם נצחון ובלי ויקטור יונה

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  00:10:19  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ומי הביא לויקטור פרחים במשחק אחרי?
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  00:12:16  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני זוכר משחק לפני איזה 10 שנים כשהפועל המקומית היתה מועמדת לעלייה ואנחנו בדרך לארצית, הובלנו עליהם רוב המשחק והם השוו לקראת הסוף, והקהל שלהם חיכה לנו בחוץ עם קרשים ואבנים אז מילטו אותנו למסדרון של תא הכבוד וחיכינו שם עד יעבור זעם ובינתיים ויקטור יונה חילק פחיות (אולי זה היה טרופיות?). זאת היתה הפעם היחידה שהייתי בתא הכבוד של איצטדיון כלשהו. יש שם תמונות של הרכבים שלהם בשחור לבן כמו שיש אצלנו בפאב.

הפעם חוזרים עם נצחון ובלי ויקטור יונה

נכון מאד, ובמשחק שאחרי זה בטדי אחד מאוהדי הפועל ירושלים ה "אמיתי" העניק לויקטור יונה פרחים, אחחחחח...

ולעצם העניין, אצטדיון מקולל, עיר מקוללת, אזור מקולל, לא רואה איך יוצאים משם בטוב אבל, נו, נקווה למשהו.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  01:46:58  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה אתה נאנח? בנקודת הזמן המדוברת עדיין לא שנאנו את ויקטור כקהל.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  04:42:14  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קוב קוב, שנאנו את ויקטור. גם אז.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  09:21:45  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שנאנו את ויקטור? לא זכורה לי תקופה כזאת. מתי זה היה? בשנות ה 60? 70?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  10:14:41  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
פחיות (אולי זה היה טרופיות?)

פחיות. קינלי.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  11:24:50  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שנאנו את ויקטור???????? (במחשבה שניה לא ברור לי מתי התחלנו לשנוא את ויקטור כקהל, יתכן שאז התעוב לסאסי עוד גבר. אישית, אני לא זוכר שמעולם הפרדתי בינהם)
אם הייתי מאמין במנחוס לא הייתי אומר שאנחנו הולכים לנצח בשישי ולתקן את הטראומה מלפני 3 שנים במגרש הנורא הזה עם הגולים ההזויים של בנודיס (איך אנחנו תמיד נופלים עם שוערים שמוכרים אותנו?).
אבל אני לא מאמין במנחוס...
ובכל אופן, מזג האוויר יהיה הרבה יותר אנושי מהמשחק ההוא, אז אין תירוצים.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-03/11/2010 15:46:08
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  14:47:04  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יכול לנחש את התחושות של כל אחד,בגלל זה אמרתי כקהל. אתם פשוט לא זוכרים נכון, עדיין לא שנאו אותו שהוא היה שכיר של סאסי וגם קצת אחרי. זה משהו שקשה להוכיח או להתווכח עליו היום, אבל אפשר למשל ללכת שנה/שנתיים אחורה מהזמן המדובר ולעיין באתר הישן והגאוני- שמפעיליו כמדומני אנשי קטמון- ולראות לא מעט פירגון וגילויי חיבה לויקטור שהיום נראים לנו הזויים לגמרי.
סאסי? עליו היה קונצנזוס מאז שהוא מכר את עידן טל תמורת שקית במבה, אם זה לא מספיק שהוא בא מלכתחילה, בניגוד לויקטור, כצהוב.

נערך על ידי - קובקוב ב-03/11/2010 15:16:19
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  14:52:32  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זכרוני הולך עם הקוב-לפחות בשנים הראשונות להבדיל מסאסי שהיה לו מיידית דימוי של בית"רי ואיש עסקים מנוכר ,לויקטור יונה היה ניחוח של "אחד משלנו" ,אוהד שרוף שירד מהיציע לעמדת בעלות(מה שהיה נכון) ,ולכן נתקבל בתחילה בחיבה ולפחות בסלחנות.רק לאחר מספר שנים חל המפנה ביחס.

מעניין היום ,אילו היה סקר בקרב אוהדי הפועל :את מי אתה שונא יותר את סאסי או את יונה ,מה הייתה התוצאה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-03/11/2010 15:04:46
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  16:06:22  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מעניין היום ,אילו היה סקר בקרב אוהדי הפועל :את מי אתה שונא יותר את סאסי או את יונה ,מה הייתה התוצאה.

שאלה בלתי ספורטיבית בעליל, זה כמו לשאול, את מי אתה אוהב יותר - אבא או אמא?

בכל מקרה - את רמי מנדל!
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 03/11/2010 :  18:04:28  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ויקטור היה אוהד הפועל עם לב אדום שהופיע כמו אביר על סוס (אדום!) כדי לחלץ את הפועל ממלתעות האוהד בית"ר המאניאק סאסי וכל הקהל הריע לו ונישק לו בתחת ואם שאומר אחרת............. אופס, אסור לקלל

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפועל - באר-שבע נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07