| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| הסלע האדום |
נשלח - 27/10/2010 : 15:52:14 http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1967 |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| הסלע האדום |
נשלח - 29/10/2010 : 07:50:36 וואוו,כל האשכול הזה כי קראתי לאסרף זבל?אתם באמת פאטתיים.אני מציע שההתאחדות תעצור את המשחקים עד שיתברר איך הדרדרנו למצב שאוהד משתמש באלימות כל כך קשה,ואני אסגיר עצמי למשטרה. |
| amos |
נשלח - 29/10/2010 : 05:05:36 קראנקו - מה נפגעת מהמלה "רכילות"? יש הבדל עצום בין תביעותי מההנהלה ומהאוהדים (כלומר מעצמי) - בשנה הראשונה ובודאי השנייה ההנהלה היתה סלחנית לשחקנים (והשחקנים גם שיחקו על ההנהלה המשולשת, לא ספרו את נציגי האוהדים, עשו מניפולציות בין בן-גיגי וסיוון וכו וכו)
אני בתור אוהד לא קיבלתי הודעה מסודרת, אני לא יודע מה נכון, אני לא יודע מי התחיל, ומבחינתי זה רכילות ושמועות. אני מעודד את הקבוצה שלי, וההנהלה צריכה לטפל בכל הדברים האלה, ואם היא לא - אני צריך לנזוף בהנהלה. כל היתר לא בריא - הנזק שנגרם לקבוצות גדולות מאתנו בגלל מחנות אוהדים שמתפלגים לפי שחקנים ושמועות הוא עצום
וגם כל הגישה הזו, שמקורה בדמורליזציה, שתמיד לחפש את מי לשנוא ועם מי לריב. אם מישהו יגע בתוף או ינסה לשרוף לי דגל אני מודיע לך שאני ינשך אותו חזק מאוד, אבל לא יכול להיות שכל כך הרבה מהדיונים כאן הם מתוך עמדה של עצבים ושנאה
|
| שומר החומות |
נשלח - 29/10/2010 : 02:48:27 שורה תחתונה לא אתה וגם לא עוד אלף כמוך לא ימנעו ממני להגיד לזבל הזה בפנים בדיוק מה שאני חושב עליו. מוכר משחקים מניאק. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 28/10/2010 : 23:49:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
עמוס, כל הכבוד. הלוואי וגישתך תצלח. אין מקום להתנהגות ערסית בקטמון. .
אין מקום למי שאומר אין מקום למישהו\משהו אחר. לכל השאר יש מקום.
אני דיברתי על התנהגות לא אנשים.
כדי להקדים תגובה לתגובה, שמתי את הסלאש שסייג בין מישהו למשהו. אבל תכל'ס - התנהגות אינה מתקיימת עצמאית. אנשים מתנהגים. אותו המשהו, כלומר התנהגות לא יכולה להיות שם אם מישהו לא יצור אותה. כלומר ערס. אם תגיד שאתה לאו דווקא מתכוון לערס שמתנהג כמו ערס אלא להתנהגות עצמה, שיכולה לבוא אפילו מכיוון אחד מהחנונים היקרים שלנו, אני אגיד שאתה מעליב את האינטליגנציה שלי.
כמה חפירות, אלוהים ישמור. אבל היה שווה לקרוא הכל בשביל הפוסט הזה של קראנקו. לקרוא ולהפנים. |
| קראנקו |
נשלח - 28/10/2010 : 22:17:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אני דיברתי על התנהגות לא אנשים.
כדי להקדים תגובה לתגובה, שמתי את הסלאש שסייג בין מישהו למשהו. אבל תכל'ס - התנהגות אינה מתקיימת עצמאית. אנשים מתנהגים. אותו המשהו, כלומר התנהגות לא יכולה להיות שם אם מישהו לא יצור אותה. כלומר ערס. אם תגיד שאתה לאו דווקא מתכוון לערס שמתנהג כמו ערס אלא להתנהגות עצמה, שיכולה לבוא אפילו מכיוון אחד מהחנונים היקרים שלנו, אני אגיד שאתה מעליב את האינטליגנציה שלי.
|
| אלי בן רימוז |
נשלח - 28/10/2010 : 21:48:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אני דיברתי על התנהגות לא אנשים. |
| קראנקו |
נשלח - 28/10/2010 : 21:26:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו המשטרה מתמודדת, מודיעין אזרחי\ויצמן יער מתמודד בפועל. ההתמודדות שלך היא קודם כל להתייחס למי שאומר את זה בשמץ של כבוד, ולא לבטל את דבריו כרכילות.אחר כך, לפנות למי שצריך. מי שמוכר אותך בחינם -אותו הדבר, רק שכאן לא צריך רשויות, מספיק הנהלה. ילד בן 8 - לחצוץ בינו לבין התוף. הוא לא יתקרב. ואם ינסה בכח- להגן על עצמך בהתאם. אף אחד לא אומר לשבור לילד עצמות, אבל יש מינימום מסוים.
חותם על כל אחת מהשיטות שלך. את כולן אני הייתי עושה בעצמי אם הייתי יודע על דברים כאלה - חוץ מעל הילדים הבדואים שאני מודה שלא התאמצתי כדי לסלק אותם מהתוף גם כשנראה היה שזה מציק לגיבור שעמד שם ותופף.
לא טענתי אף פעם שמי שמעודד יותר טוב ממי שמקלל: כן אמרתי שזה מעצבן ומרחיק. אני בטוח שאין דבר כזה אוהד יותר או פחות טוב, וההשוואות שנעשות בפורום הזה לפעמים הן מגוחכות בלשון המעטה בעיני. אבל אני כן יודע שיש למעשים שלי הדים והשפעה על הסביבה שלי - וההשפעה הזאת לטענתך היא שלילית, כי בגללה שונאים אותנו וכולי. זאת טענה שאני לא מקבל, גם כי היא לא נכונה וגם כי זה לא רלוונטי לגבי, כי ההתיחסות שלי היא לקהל שלנו ולא לעולם החיצוני שלא קונה מניות אבל כן קונה משחקים. היות וגם אתה שר ומעודד במשחקים, וגם אני מקלל לפעמים, על מה בעצם הויכוח?
שוב נתחיל מהסוף - אתה מערבב בין דיונים לגבי השונאים אותנו וכו, זה היה פוסט אחר ואין לי כח לפתוח את זה. שישנאו אותנו, לבריאות. כלומר שיחנקו וימותו בריאים. לגבי הפסקה הראשונה - אם תבדוק תראה שהחרגתי את רהט מהעניין. (אני כן מצפה ממך, שפעם הבאה שילד בא לשרוף דגל שאתה הבאת מקמבודיה, תעזור לי למנוע את זה). |
| שומר החומות |
נשלח - 28/10/2010 : 21:03:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו המשטרה מתמודדת, מודיעין אזרחי\ויצמן יער מתמודד בפועל. ההתמודדות שלך היא קודם כל להתייחס למי שאומר את זה בשמץ של כבוד, ולא לבטל את דבריו כרכילות.אחר כך, לפנות למי שצריך. מי שמוכר אותך בחינם -אותו הדבר, רק שכאן לא צריך רשויות, מספיק הנהלה. ילד בן 8 - לחצוץ בינו לבין התוף. הוא לא יתקרב. ואם ינסה בכח- להגן על עצמך בהתאם. אף אחד לא אומר לשבור לילד עצמות, אבל יש מינימום מסוים.
חותם על כל אחת מהשיטות שלך. את כולן אני הייתי עושה בעצמי אם הייתי יודע על דברים כאלה - חוץ מעל הילדים הבדואים שאני מודה שלא התאמצתי כדי לסלק אותם מהתוף גם כשנראה היה שזה מציק לגיבור שעמד שם ותופף.
לא טענתי אף פעם שמי שמעודד יותר טוב ממי שמקלל: כן אמרתי שזה מעצבן ומרחיק. אני בטוח שאין דבר כזה אוהד יותר או פחות טוב, וההשוואות שנעשות בפורום הזה לפעמים הן מגוחכות בלשון המעטה בעיני. אבל אני כן יודע שיש למעשים שלי הדים והשפעה על הסביבה שלי - וההשפעה הזאת לטענתך היא שלילית, כי בגללה שונאים אותנו וכולי. זאת טענה שאני לא מקבל, גם כי היא לא נכונה וגם כי זה לא רלוונטי לגבי, כי ההתיחסות שלי היא לקהל שלנו ולא לעולם החיצוני שלא קונה מניות אבל כן קונה משחקים. היות וגם אתה שר ומעודד במשחקים, וגם אני מקלל לפעמים, על מה בעצם הויכוח? |
| קראנקו |
נשלח - 28/10/2010 : 20:30:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
יאללה, קראנקו, אז תן פתרון, כיוון שעמוס כל כך נרפה ועיוור לחולשתו:
איך מתמודדים עם שחקן שמכר אותך ב32 אלף? איך עם שחקן שבחינם? ואיך עם ילד בן שמונה שמכה בתוף?
לעמוד על הגדר ולקלל אותו ואת אמו ואביו זה מזיז במלימטר יותר מאשר להתעלם ממנו ולשיר שירים לקבוצה? או שאולי הפתרון זה להרביץ לו? מה אתה מציע?
אגב, פתטיים זה אדהם אמר, ואבירי ליגות נמוכות זה אתה אמרת. עמוס (ואני) לא כתבנו לא את זה ולא את זה
עריכה - בקריאה נוספת נראה שעמוס כן כתב פתטיים. אבל לא שאתה פתטי, אלה שאי ההבחנה פתטית.
ספינים ועוד ספינים.נתחיל מהסוף. אי הבחנה זה לא משהו שניתן לייחס לו עוררות רחמים. אדם שאינו מבחין הוא מושא הרחמים. וחוץ מזה, איך מתמודדים עם שחקן שמכר אותך ב32 אלף? המשטרה מתמודדת, מודיעין אזרחי\ויצמן יער מתמודד בפועל. ההתמודדות שלך היא קודם כל להתייחס למי שאומר את זה בשמץ של כבוד, ולא לבטל את דבריו כרכילות.אחר כך, לפנות למי שצריך. מי שמוכר אותך בחינם -אותו הדבר, רק שכאן לא צריך רשויות, מספיק הנהלה. ילד בן 8 - לחצוץ בינו לבין התוף. הוא לא יתקרב. ואם ינסה בכח- להגן על עצמך בהתאם. אף אחד לא אומר לשבור לילד עצמות, אבל יש מינימום מסוים. היית לידי במאות משחקים.אני לא חנה בבלי, אך גם לא נוהג לקלל בסיטונות בטח לא שחקנים של הקבוצה שלי. לעומת זאת, אני לא חושב שאני יותר טוב אם אני מעודד את הקבוצה שלי אל מול מי שמקלל.
ועמוס, אם אתה מתייחס לדברים שאני אומר לך כרכילות, אני מציע שפה נעצור את הדיון. |
| חיים ברעם |
נשלח - 28/10/2010 : 20:07:48 כמה הערות כאילו "היסטוריות". אחרי מלחמת 1948, שבמהלכה נהרג המגן שלנו יהושע וייסמן (שהיה גם רכז קבוצת הכדורסל!), שיחקנו בימק"א. לבית"ר היה רוב מוחלט ביציעים ורק כמה חברי תנועות הנוער (שרובם אהבו כדורסל ולא כדורגל) ושחקני הכדורסל של האגודה עודדו אותנו פלוס אנשי הסתדרות וועדי עובדים. אחרי מלחמת 1956 והשפעת ההתאוששות הכלכלית כתוצאה מהשילומים בגרמניה (שגרמו גם להרחבת פערים חברתיים ועדתיים) גדל מספרם של אוהדי הפועל. זה הורגש מאוד בשני משחקי הדרבי האחרונים בליגה בעונת 1956-57. ניצחנו בראשון 0-3 והשני הסתיים בתיקו אחת. כל זה מתואר בהרחבה בספרי אדום צהוב שחור. בסוף עונה זו עלינו ללאומית (הליגה הבכירה אז) אחרי משחקי מבחן קשים. בית"ר נתנה את משחק הבית שלה לחדרה כדי שלא נעלה, וגם זה כירסם במעמדה בעיר ושיפר את מעמדנו.את המשחק הראשון שלנו בליגה הבכירה קיימנו בימק"א וניצחנו 0-1 משער של ברוך בנבנישתי (הגבהה של שלמה דרגן). אחר כך עברנו לקטמון ונשארנו בליגה הבכירה 10 שנים רצופות, מהן 11 בלי בית"ר. בתקופה הזו התגבש מסביב לקבוצה קהל לאו דווקא פוליטי: תושבי שכונות דרום העיר, תלמידי תיכון וסתם חובבי כדורגל שהעדיפו את מכבי ת"א וחיפה על פני רמת עמידר. את כל הדברים האלה חוויתי בעצמי ואני זוכר כל שנייה. המסקנה: האהדה להפועל חרגה ממפלגת העבודה כבר אז, ואלפים רבים מאוהדינו הצביעו בבחירות 1977 בעד מנחם בגין. |
| רגל עץ |
נשלח - 28/10/2010 : 19:25:38 אני מניח שזה לא יתאפשר, אבל דווקא היה נחמד אילו היינו יכולים להודות לטל זקן ומושיקו תשרה על תרומתם הצנועה לעלייתנו מליגה ג' בעונה שעברה.
|
| גון מדלולה |
נשלח - 28/10/2010 : 19:16:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ג'ון, אני בתור אוהד שמעתי רכילות (מקראנקו), ואני לא בטוח בה
בוא נסכם שאני יקלל אותו בלחש
זה הכל, אפילו לא צריך לקלל אותו בלחש, כמו שאמרתי אפשר אפילו לא להתייחס אבל רק לא "לקבל אותו בכבוד" כמו שכתבת בהתחלה.
מי שרוצה לקלל שיקלל, זכותו, אפשר גם להתעלם ואולי זו הדרך הטובה ביותר. |
| amos |
נשלח - 28/10/2010 : 19:14:16 ג'ון, אני בתור אוהד שמעתי רכילות (מקראנקו), ואני לא בטוח בה
בוא נסכם שאני יקלל אותו בלחש
|
| amos |
נשלח - 28/10/2010 : 19:11:15 האמת היא - ואני לוחש את זה ומקווה שאף אחד לא שומע - שכולנו פתטיים. לא רק אוהדי קטמון, והפועל ירושלים, אלא אוהדי הכדורגל בכל העולם שמנהלים קרב אבוד מראש על כך שמה שיקר להם והם אוהבים יהפוך לצעצוע של מיליונרים במקרה הטוב, או פח אשפה של מושחתים מטומטמים במקרה הרע
טכניקת הויכוח שלך די מעצבנת אבל אני לא מתעצבן (שומר כוחות למחר). ראשית, בגלל שאתה מייחס לי עמדות ואז מתווכח איתן, לא אתי. שנית, בגלל שאתה משתמש באיזה שמות תואר כאילו-מעליבים (יפי נפש וכו וכו וכו) בזמן שאתה יודע מצוין שאני באופן אישי בן אדם עצבני שמאמין כמוך כשצריך להגיב כשאני חושב שצריך להגיב - לקלל את הקבוצה השנייה או לשיר נגדה שירים ושחקניה לפני תחילת המשחק זה לא נראה לי.
שלישית, אתה אולי חושב שהפסדנו 220 חברי עמותה בגלל שלא עלינו (סביר בעיני). אני מודיע לך שנפסיד מאות אם לא כבר הפסדנו חברי עמותה בגלל שחוויית הצפייה בקטמון היא לא מה שהיתה - קשה לי לראות את המאות עומדים בתור לעשות מנוי אחרי שהיית פותח לילד ברהט את הראש עם מקל של טוריה (ולא שלא הייתי יכול לעשות את זה אם הייתי שם - הקשר בין השכל והפתיל הקצר שלי הוא לא משהו). קשה לי גם לראות את המאות שעמדו בתור אחרי שהיה כתוב בעיתון שקראנו קריאות גזעניות לשחקן שחום עור, למרות שזה מה-זה מדליק וקול וסבבה וערסי. כמו שהפועל כדורסל (יש? אין? על הזיןשל הזין שלי!) לא מגיעה לכלום מהניסיון להיות מכבי, ככה לא נגיע לכלום מלהיות אוהדי ביתר
ורביעית - כמו שאמר שומר החומות, לא נראה שיש לך דרך אלטרנטבית. כולנו פחות או יותר באותו חרה ועם אום ספקות (וגם אותם רגשות)
ועכשו - למשחק
|
| גון מדלולה |
נשלח - 28/10/2010 : 19:11:09 עמוס, כל הדיון הזה מראה שאין שום הבדל בגישה, אלא שאתה פשוט לא יודע את העובדות.
אם קיללת את השופט נגד יצ'לאל, וקיללת את גילי חג'ג' אז אתה פשוט לא יודע מה אלון אסרף עשה פה במשך שנתיים, בוא נגיד שהייתי מקלל אותו הרבה לפני שהייתי מקלל את גילי חג'ג'.
ובטח שהוא לא ילכלך עלינו בראיון, החלום שלו זה לחזור אלינו היה לו פה מה שהוא רוצה, הוא היה מלך הקבוצה, הוא החליט מתי לבוא לאימון, הוא החליט מתי הוא יעלה בהרכב, הוא קיבל חשיפה שלא קיבל ולא יקבל מעולם. |
|
|