פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תוצאות המחזור

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
h.k.j.f.c נשלח - 22/10/2010 : 16:06:32
יצ'לאל הפסידו, מבשרת ניצחו, ושעריים מתחילים להדאיג אותי...
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1934
11   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
עדו האדום נשלח - 23/10/2010 : 14:56:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אין לי מושג אם צריכים לדאוג משעריים או לא אבל יש סיכוי טוב שהם ירוצו עכשיו בצמרת תקופה ארוכה בלי שנדע אם הם באמת מועמדים לעלייה או סתם בלוף סטטיסטי. למה? כי באופן מוזר הם פתחו את העונה עם שלושה משחקי בית רצופים, ושישה משמונת המשחקים הראשונים שלהם הם בבית. עד שהם לא יגיעו לרצף של משחקי חוץ, או מפגשים עם קבוצות מהחלק העליון, לא נדע כמה הם באמת טובים.
כך גם לגבי מעלה אדומים ושדרות, שלשתיהן 10 נקודות. האם הן באמת חזקות או שסתם פתחו את העונה מול יריבות חלשות יחסית?

הצמרת אחרי משחקי היום:
מכבי שעריים 1-11 12
מעלה אדומים 3-12 10
עירוני שדרות 2-9 10
שיכון המזרח 6-9 9
הפועל קטמון 5-8 9
בני יצ'לאל 6-8 7

למרות שהכל תלוי בנו, מעניין לראות שוב את הסקירה שגולר נתנו רגע לפני פתיחת העונה: http://www.goler.co.il/article/1562 ש
--------------------------------------------------------------------------------

האחים מרילי נשלח - 23/10/2010 : 06:58:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ירימי עולה ליגה כל שנה. זה הדבר היחיד שצריך להדאיג אתכם בשעריים.
הדרך היחידה למנוע מירימי לעלות ליגה גם בשעריים היא לדאוג שיעלה ליגה בקטמון. הוא רגיל לשחק בקבוצת אוהדים...

אין בעיה. צריך רק לפתות אותו לתת ראיון שחצני ומזלזל בקטמון, ובמשחק הבא הוא יוצא מהמגרש על אלונקה (הוכחה נוספת, למי שצריך, שאלוהים אדום שחור)
טוטח נשלח - 23/10/2010 : 00:47:06

ירימי עולה ליגה כל שנה. זה הדבר היחיד שצריך להדאיג אתכם בשעריים.
הדרך היחידה למנוע מירימי לעלות ליגה גם בשעריים היא לדאוג שיעלה ליגה בקטמון. הוא רגיל לשחק בקבוצת אוהדים...
גלעד נשלח - 23/10/2010 : 00:44:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מבשרת, היריבה הבאה שלנו, חזרה מפיגור 2-0 בבית נגד צעירי רהט כדי לנצח 2-5. אחד בשם אלון אסרף נכנס כמחליף והבקיע רביעייה. ואני אומר: להחתים!
(ומי זה הליצן שקורא לי מכביסט כשאני ממליץ על החתמות? פעם שעברה זה היה בקשר לעמי וקנין... )

תמשיך ככה אולי נראה עוד אחד יוצא על אלונקה...
אלי בן רימוז נשלח - 22/10/2010 : 21:07:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי RedBoy

צמרת צפופה מאוד
אסור לאבד נקודות

זו סתירה. אם יש צמרת צפופה מאד, זה אומר ש6 קבוצות צמרת ישחקו אחת נגד השנייה ולכן יאבדו נקודות. צמרת צפופה זה טוב. בריחה של שעריים זה רע.
amos נשלח - 22/10/2010 : 18:45:39
מכביסט
רגל עץ נשלח - 22/10/2010 : 18:20:24
מבשרת, היריבה הבאה שלנו, חזרה מפיגור 2-0 בבית נגד צעירי רהט כדי לנצח 2-5. אחד בשם אלון אסרף נכנס כמחליף והבקיע רביעייה. ואני אומר: להחתים!
(ומי זה הליצן שקורא לי מכביסט כשאני ממליץ על החתמות? פעם שעברה זה היה בקשר לעמי וקנין... )
RedBoy נשלח - 22/10/2010 : 18:08:49
צמרת צפופה מאוד
אסור לאבד נקודות
רגל עץ נשלח - 22/10/2010 : 16:47:09
אין לי מושג אם צריכים לדאוג משעריים או לא אבל יש סיכוי טוב שהם ירוצו עכשיו בצמרת תקופה ארוכה בלי שנדע אם הם באמת מועמדים לעלייה או סתם בלוף סטטיסטי. למה? כי באופן מוזר הם פתחו את העונה עם שלושה משחקי בית רצופים, ושישה משמונת המשחקים הראשונים שלהם הם בבית. עד שהם לא יגיעו לרצף של משחקי חוץ, או מפגשים עם קבוצות מהחלק העליון, לא נדע כמה הם באמת טובים.
כך גם לגבי מעלה אדומים ושדרות, שלשתיהן 10 נקודות. האם הן באמת חזקות או שסתם פתחו את העונה מול יריבות חלשות יחסית?

הצמרת אחרי משחקי היום:
מכבי שעריים 1-11 12
מעלה אדומים 3-12 10
עירוני שדרות 2-9 10
שיכון המזרח 6-9 9
הפועל קטמון 5-8 9
בני יצ'לאל 6-8 7

אדיר נשלח - 22/10/2010 : 16:43:51
לשעריים יש שחקן אחד טוב מאוד, ארז ירימי.
השאר בינוניים, לפי מה שהבנתי. אני לא אדואג מהם יותר מדי.
שמעון גרשון נשלח - 22/10/2010 : 16:39:26
לא פשוט בכלל, גם מעלה אדומים ושדרות ניצחו. צמרת צפופה..

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07