פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תוצאות המחזור

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תוצאות המחזור
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם תוצאות המחזור נושא הבא  

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  16:06:32  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יצ'לאל הפסידו, מבשרת ניצחו, ושעריים מתחילים להדאיג אותי...
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1934

שמעון גרשון שמעון גרשון מנותק

10 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  16:39:26  הצג פרופיל שלח ל- שמעון גרשון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא פשוט בכלל, גם מעלה אדומים ושדרות ניצחו. צמרת צפופה..
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  16:43:51  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לשעריים יש שחקן אחד טוב מאוד, ארז ירימי.
השאר בינוניים, לפי מה שהבנתי. אני לא אדואג מהם יותר מדי.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  16:47:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי מושג אם צריכים לדאוג משעריים או לא אבל יש סיכוי טוב שהם ירוצו עכשיו בצמרת תקופה ארוכה בלי שנדע אם הם באמת מועמדים לעלייה או סתם בלוף סטטיסטי. למה? כי באופן מוזר הם פתחו את העונה עם שלושה משחקי בית רצופים, ושישה משמונת המשחקים הראשונים שלהם הם בבית. עד שהם לא יגיעו לרצף של משחקי חוץ, או מפגשים עם קבוצות מהחלק העליון, לא נדע כמה הם באמת טובים.
כך גם לגבי מעלה אדומים ושדרות, שלשתיהן 10 נקודות. האם הן באמת חזקות או שסתם פתחו את העונה מול יריבות חלשות יחסית?

הצמרת אחרי משחקי היום:
מכבי שעריים 1-11 12
מעלה אדומים 3-12 10
עירוני שדרות 2-9 10
שיכון המזרח 6-9 9
הפועל קטמון 5-8 9
בני יצ'לאל 6-8 7

עבור לתחילת הדף

RedBoy RedBoy מנותק

28 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  18:08:49  הצג פרופיל שלח ל- RedBoy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צמרת צפופה מאוד
אסור לאבד נקודות

ייאלה הפועל
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  18:20:24  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבשרת, היריבה הבאה שלנו, חזרה מפיגור 2-0 בבית נגד צעירי רהט כדי לנצח 2-5. אחד בשם אלון אסרף נכנס כמחליף והבקיע רביעייה. ואני אומר: להחתים!
(ומי זה הליצן שקורא לי מכביסט כשאני ממליץ על החתמות? פעם שעברה זה היה בקשר לעמי וקנין... )

נערך על ידי - רגל עץ ב-22/10/2010 18:23:54
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  18:45:39  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכביסט
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 22/10/2010 :  21:07:12  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי RedBoy

צמרת צפופה מאוד
אסור לאבד נקודות

זו סתירה. אם יש צמרת צפופה מאד, זה אומר ש6 קבוצות צמרת ישחקו אחת נגד השנייה ולכן יאבדו נקודות. צמרת צפופה זה טוב. בריחה של שעריים זה רע.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 23/10/2010 :  00:44:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מבשרת, היריבה הבאה שלנו, חזרה מפיגור 2-0 בבית נגד צעירי רהט כדי לנצח 2-5. אחד בשם אלון אסרף נכנס כמחליף והבקיע רביעייה. ואני אומר: להחתים!
(ומי זה הליצן שקורא לי מכביסט כשאני ממליץ על החתמות? פעם שעברה זה היה בקשר לעמי וקנין... )

תמשיך ככה אולי נראה עוד אחד יוצא על אלונקה...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 23/10/2010 :  00:47:06  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ירימי עולה ליגה כל שנה. זה הדבר היחיד שצריך להדאיג אתכם בשעריים.
הדרך היחידה למנוע מירימי לעלות ליגה גם בשעריים היא לדאוג שיעלה ליגה בקטמון. הוא רגיל לשחק בקבוצת אוהדים...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 23/10/2010 :  06:58:54  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ירימי עולה ליגה כל שנה. זה הדבר היחיד שצריך להדאיג אתכם בשעריים.
הדרך היחידה למנוע מירימי לעלות ליגה גם בשעריים היא לדאוג שיעלה ליגה בקטמון. הוא רגיל לשחק בקבוצת אוהדים...

אין בעיה. צריך רק לפתות אותו לתת ראיון שחצני ומזלזל בקטמון, ובמשחק הבא הוא יוצא מהמגרש על אלונקה (הוכחה נוספת, למי שצריך, שאלוהים אדום שחור)
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 23/10/2010 :  14:56:40  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אין לי מושג אם צריכים לדאוג משעריים או לא אבל יש סיכוי טוב שהם ירוצו עכשיו בצמרת תקופה ארוכה בלי שנדע אם הם באמת מועמדים לעלייה או סתם בלוף סטטיסטי. למה? כי באופן מוזר הם פתחו את העונה עם שלושה משחקי בית רצופים, ושישה משמונת המשחקים הראשונים שלהם הם בבית. עד שהם לא יגיעו לרצף של משחקי חוץ, או מפגשים עם קבוצות מהחלק העליון, לא נדע כמה הם באמת טובים.
כך גם לגבי מעלה אדומים ושדרות, שלשתיהן 10 נקודות. האם הן באמת חזקות או שסתם פתחו את העונה מול יריבות חלשות יחסית?

הצמרת אחרי משחקי היום:
מכבי שעריים 1-11 12
מעלה אדומים 3-12 10
עירוני שדרות 2-9 10
שיכון המזרח 6-9 9
הפועל קטמון 5-8 9
בני יצ'לאל 6-8 7

למרות שהכל תלוי בנו, מעניין לראות שוב את הסקירה שגולר נתנו רגע לפני פתיחת העונה: http://www.goler.co.il/article/1562 ש
--------------------------------------------------------------------------------

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם תוצאות המחזור נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07