| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| KOBYHAZAN |
נשלח - 16/10/2010 : 21:00:31 חברים יקרים צריך להגיד את האמת בפרצוף אין לנו שוער!!! אין לנו שוער !!!! חבל על הזמן של כולנו בלי שוער ברמה לא נעלה . התקפה שנותנת כל משחק שער זה אמור וצריך להספיק לניצחון . ניצן לא שוער וגם לא יהיה שוער בחייםמוטי זקן ולא יציב
ליאור זדה !!! תתעורר צריך שוער דחוווווף !!! כדאי להחליך עכשיו מאשר לבכות בסוף העונה
ליאור שוער זה חצי קבוצה ולך אין שוערכתוצאה מיכך כל ההגנה לא מתפקדת היא חסרת ביטחון
תתעורר ליאור |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האחים מרילי |
נשלח - 19/10/2010 : 10:55:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אני גם מאד אוהב דריבלים ושחקנים מוכשרים. עוז צבאג לא מתאים לקטמון, לא בגלל שהוא לא יורד לגליצ'ים או להגנה או כי הוא לא מקצועני בליגה ב'. הוא לא מתאים כי הוא לא מבין את הצביון של הקבוצה. אנחנו נריע לקבוצה שתספוג הפסד אבל שיחקה קבוצתי מקבוצה של סולואיסטים שניצחה. הוא פשוט טיפוס מעצבן ויש לדון בו בנפרד ממלול וציון זקן.
לא ממש הבנתי מי שמך לקבוע איזה שחקן מתאים לרוח קטמון ואיזה לא. כשאני רואה את עוז עושה דריבלים ופעולות שמשנות ויוצרות מהלכי התקפה אני מתמלא שמחה. בעיני גול כמו שהוא שם ברמלה, הוא בלתי נשכח בתולדות הפועל י-ם. זאת דעתי שלא מייצגת שום רוח שאין לי מושג מה היא. אלי בן רימוז' שלא עשה גליץ' אפילו בפלייסטיישן וגם היה מחמיץ המון, היה גומר אצלנו את הקריירה אחרי שני משחקים. לא נולדה פרימדונה כמוהו בארץ, אבל כמה הנאה השטויות שלו גרמו... רוח קטמון עאלק |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 19/10/2010 : 08:29:46 אני גם מאד אוהב דריבלים ושחקנים מוכשרים. עוז צבאג לא מתאים לקטמון, לא בגלל שהוא לא יורד לגליצ'ים או להגנה או כי הוא לא מקצועני בליגה ב'. הוא לא מתאים כי הוא לא מבין את הצביון של הקבוצה. אנחנו נריע לקבוצה שתספוג הפסד אבל שיחקה קבוצתי מקבוצה של סולואיסטים שניצחה. הוא פשוט טיפוס מעצבן ויש לדון בו בנפרד ממלול וציון זקן. |
| ניר |
נשלח - 19/10/2010 : 06:23:03 בשבת אחריההפסד חיפשתי שוערים מתאימים בערוצים השונים ראיתי אחד בשם ואן דר סאר שברור שמנצ'סטר לא יסכימו לוותר עליו בקלות אבל טעות שלו בשלהי המשחק הביאה לשוויון שגרם למנצ'סטר לברר במבשרת מי פנוי? עמית שמש או חגי ממן ונפתח הפתח להביא את הנ"ל אבל אחרי השמטה כזאת מי צריך את הזבל הזה?
|
| אמיר גולה |
נשלח - 19/10/2010 : 06:08:50 אני עדיין חושב שזאת טעות לשחרר שוער צעיר וכל כך מוכשר. חבל לי עליו |
| רגל עץ |
נשלח - 18/10/2010 : 23:45:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=1779
איך שגלגל מסתובב לו מהר בכדורגל... לפני שישה ימים ניצן היה הגיבור עם הצלת הפנדל בדקה ה-85, ירד מהמגרש לקול שירת הקהל, ונישק את הסמל. היום הוא שוחרר מהקבוצה...
|
| מחאיי |
נשלח - 18/10/2010 : 22:42:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי אגב, חיים, דין צבאג לא כדין מלול. הם לא מקשה אחת.
[/quote] אבל אתם נוטים לשים את כולם ביחד. ציון לדעתי בסדר, גם כפיר שחקן טוב ונראה בחור ממש חביב, על עוז אני לא יודע מה להגיד.
מה שאני כן יודע - יש לכם מאמן, הוא הביא אותו, הוא מחליט להרכיב אותו. אם יש לכם טענות, תצעקו עליו, תקללו אותו. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 18/10/2010 : 21:45:36 http://www.doublepass.co.il/news.php?id=1779 |
| יוגי |
נשלח - 18/10/2010 : 20:37:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
יוגי, אתה מייגע.
אתה בסדר אתה. בהצלחה במבשרת.
אגב, חיים, דין צבאג לא כדין מלול. הם לא מקשה אחת. |
| גון מדלולה |
נשלח - 18/10/2010 : 19:33:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
בחיים שלי לא "התרפסתי" בפני אף אחד. אני פשוט חושב שמלול וצבאג תורמים המון לקבוצה ומתנגד להכניס בתוכנו תככים ופלגנות. אני לא מצפה לכדורגל בליגה ב', אבל אוהב מאוד את האווירה המיוחדת שמאפיינת אותנו בדרך כלל. חבל שאחרי הפסד (מוצדק) אחד כבר פורחת ההסתה כלפי שחקנים שמזדהים עם הקבוצה. אני גם אוהב מאוד "דריבלים" ומשחק יפה לעין ונלחם מכל הבמות למען הכדורגל היפה. אז מה בכך? אני צריך להצטדק בפניך?
גם אנחנו לא מצפים לכדורגל, אנחנו מצפים למלחמה והקרבה למען הקבוצה, חבל שאתה שופט שחקנים רק לפי התרומה המקצועית שלהם (שזה דבר חשוב ללא ספק) וה "כדורגל היפה" כביכול שלהם ולא לפי ההקרבה והמחויבות, בגלל הדברים האלה כמעט והתפרקנו אחרי השנתיים של ליגה א' |
| סלאמה |
נשלח - 18/10/2010 : 19:04:50 יוגי, אתה מייגע. |
| חיים ברעם |
נשלח - 18/10/2010 : 18:40:52 בחיים שלי לא "התרפסתי" בפני אף אחד. אני פשוט חושב שמלול וצבאג תורמים המון לקבוצה ומתנגד להכניס בתוכנו תככים ופלגנות. אני לא מצפה לכדורגל בליגה ב', אבל אוהב מאוד את האווירה המיוחדת שמאפיינת אותנו בדרך כלל. חבל שאחרי הפסד (מוצדק) אחד כבר פורחת ההסתה כלפי שחקנים שמזדהים עם הקבוצה. אני גם אוהב מאוד "דריבלים" ומשחק יפה לעין ונלחם מכל הבמות למען הכדורגל היפה. אז מה בכך? אני צריך להצטדק בפניך? |
| גון מדלולה |
נשלח - 18/10/2010 : 18:15:15 יוגי וטמפופו שניהם צודקים חלקית.
יוגי, אני מסכים עם כל מילה שכתבת על עוז אבל לא כ"כ על ציון, דווקא הוא משתדל, רץ ומנסה (הרבה יותר מעוז לפחות) אמנם הרבה פעמים לא מצליח אבל עדיין משתדל.
וטמפופו, עוז שחקן עם יכולת מדהימה, בטח במונחים של ליגה ב', אין פה ספק.
הבעיה היא שהוא לא קרוב בכלל למקצוען, לא מעניינת אותו התוצאה, הוא לא ירד לגליץ חס וחלילה בשביל הקבוצה, הוא לא ירוץ להגנה, הוא לא ינסה לחטוף כדור אחרי שהוא מאבד, הוא נהנה לקבל כדור ולעשות מה שהוא רוצה, כשבא לו הוא עושה דריבל, כשלא הוא מאבד, מה שהוא רוצה. והאמת אני לא מאשים אותו, הוא לא מקצוען ולא מתיימר להיות כזה, אם הוא היה כזה הוא לא היה משחק בליגה ב' עם היכולת שלו, אני מאשים אותנו (הקבוצה) שהבאנו אותו אחרי שכבר נכוונו ממנו בעבר, הוא רוצה לבוא עם היכולות הגבוהה שלו, לעשות מה שהוא רוצה,לנצח\להפסיד וללכת הביתה, זה טוב למבשרת לגבעת זאב למעלה אדומים ולעוד אין ספור קבוצות בליגות הללו, אבל לא אצלנו.
ושאף אחד לא יתלהב פה אחרי שבאיזה משחק הוא ישים שלושער או יבשל כמה שערים, אף אחד לא מדבר על היכולת שלו, מדברים על המאמץ שהוא משקיע ועל המקצוענות שלו. |
| tampopo |
נשלח - 18/10/2010 : 17:52:30 לא מסכים איתך לגבי ציון זקן.הוא מתאמץ,הוא משתדל.ובגבול היכולות שלו.אישית ,אני חושב שציון לא קשר אלא מגן אבל זה דיון אחר. מסכים איתך לחלוטין לגבי עוז צבאג. אני יודע שאני במיעוט פה אבל אני לא מחזיק ממנו.עם כל הכבוד לכשרון שלו (ואני מסכים שיש לו משהו ברגלים),אם הוא לא מתעל אותו להצלחת הקבוצה (והוא לא!) אז הוא לא שווה אגורה. אם המשחק שלו היה קצת יותר מהיר וקצת פחות אגואיסטי ,הוא גומר כל משחק עם בישול אחד לפחות. חבל.
|
| יוגי |
נשלח - 18/10/2010 : 13:56:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
ההתבטאות על מבשרת הייתה פשוט מגעילה. קשה לי להאמין שמישהו איתנו התבטא בנוסח הזה ואני מקווה שזו סתם פרובוקציה. אם זה חשוב לכפיר מלול, לעוז צבאג ולאחרים, אני שמח שאתם איתנו!!!
זו לו פרובוקציה - ציון זקן ועוז צבאג נמנים על זן מאוד מיוחד של כדורגלנים - זן עלובי הנפש. ניצחון היא מילה שלא ממש מעניינת אותם, הם לא ווינרים, מה שמעניין אותם זה לעשות את הדאבל היפה והדירבל הנעים לעין. שערים? מלחמה? גליצ'ים? הפועל ירושלים? קהל? בזין שלהם. הם שחקנים סבירים לחלוטין, אבל העובדה היא שהם לא הגיעו ולא יגיעו לכלום בקריירה שלהם לא נובעת מהיכולת המקצועית שלהם, אלא אך ורק בגלל האופי. הם חובבנים חסרי אמביציה.
לא סבלנו מהם מספיק במבשרת? אינני מצליח להבין את ההתרפסות הבלתי נסבלת שלכם כלפי אנשים שלא סופרים אותנו. הם כבר מכרו אותנו פעם אחת - הם ימכרו אותנו פעם נוספת. |
| מיכאל |
נשלח - 18/10/2010 : 13:36:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
ההתבטאות על מבשרת הייתה פשוט מגעילה. קשה לי להאמין שמישהו איתנו התבטא בנוסח הזה ואני מקווה שזו סתם פרובוקציה. אם זה חשוב לכפיר מלול, לעוז צבאג ולאחרים, אני שמח שאתם איתנו!!!
|