פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אין לנו שוער

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אין לנו שוער
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אין לנו שוער נושא הבא
עמוד: מתוך 2

KOBYHAZAN KOBYHAZAN מנותק

38 הודעות

נשלח - 16/10/2010 :  21:00:31  הצג פרופיל שלח ל- KOBYHAZAN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים צריך להגיד את האמת בפרצוף
אין לנו שוער!!! אין לנו שוער !!!!
חבל על הזמן של כולנו בלי שוער ברמה לא נעלה .
התקפה שנותנת כל משחק שער זה אמור וצריך להספיק לניצחון .
ניצן לא שוער וגם לא יהיה שוער בחייםמוטי זקן ולא יציב

ליאור זדה !!! תתעורר צריך שוער דחוווווף !!!
כדאי להחליך עכשיו מאשר לבכות בסוף העונה

ליאור שוער זה חצי קבוצה ולך אין שוערכתוצאה מיכך כל ההגנה לא מתפקדת היא חסרת ביטחון

תתעורר ליאור

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 16/10/2010 :  21:20:03  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי הסגנון של קובי חזן מעט בוטה ולא ראוי, אבל בהחלט אפשר לומר שהשוערים שלנו זבלים. גם כל הטינופות האחרות שבאו ממבשרת.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/10/2010 :  22:13:55  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו שוער טוב וצעיר עם המון פוטנציאל, שחשוב לפתח ושוער אדום וותיק שמכיר את הליגות, ויכול לתת המון לניצן כדי שיתפתח

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/10/2010 :  22:42:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר קובי חזן היקר,

גם אם כל מה שאתה אומר הוא 100% נכון, איפה הייתי אחרי המשחק מול שיכון המזרח? זה באמת חוכמה גדולה להגיד את האמת בפרצוף אחרי משחק חלש...

ומר דרעי, להזכירך, כפיר מלול הוא חלק מ"הטינופות האחרות שבאו ממבשרת" והוא גם מלך השערים שלך בעונה שעברה וגם בעונה הזאת.

אני מסכים לגמרי עם אמיר גולה. אין שום שוער שלא עושה טעויות שטותיות, בטח ובטח כאשר ההגנה של הקבוצה שלו לא בתקופה טובה ולא משרה עליו בטחון. אני חושב שליאור מבין כדורגל מספיק טוב ואם הוא סומך על השוערים שלו, אז אני רגוע.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  10:48:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

מר קובי חזן היקר,

ומר דרעי, להזכירך, כפיר מלול הוא חלק מ"הטינופות האחרות שבאו ממבשרת" והוא גם מלך השערים שלך בעונה שעברה וגם בעונה הזאת.

ניצולת, אח שלי ניצולת.....האחוזים מחרידים.

לתת 20 גולים זה נהדר, השאלה היא מתוך כמה הזדמנויות.
כמה איבודי כדור? ירחם האל...כמה איבודים.....שחקן שכל הזמן משחקים עליו ולא מפסיק לאבד.
כמה הזדמנויות ראליות הוא מחטיא...תנסה לעקוב פעם, אני אספק לך פנקס ועט.

אי אפשר להכניס כל כדור, גם לא כל כדור חמישי, אבל ראבק

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  20:08:16  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני מסכים לגמרי עם אמיר גולה. אין שום שוער שלא עושה טעויות שטותיות, בטח ובטח כאשר ההגנה של הקבוצה שלו לא בתקופה טובה ולא משרה עליו בטחון. אני חושב שליאור מבין כדורגל מספיק טוב ואם הוא סומך על השוערים שלו, אז אני רגוע.

כל פעם מחדש אותו הדבר ? "ליאור מבין אז אני רגוע " ? מה, ליאור לא אנושי ? אין לו בקריירה טעויות ?
חלאס. די. גולים כמו שקיבלנו אי אפשר לקבל. גם בשנה שעברה, גם השנה. אי אפשר. כרגע, אין שוער בשער.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  21:46:48  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

כל פעם מחדש אותו הדבר ? "ליאור מבין אז אני רגוע " ? מה, ליאור לא אנושי ? אין לו בקריירה טעויות ?
חלאס. די. גולים כמו שקיבלנו אי אפשר לקבל. גם בשנה שעברה, גם השנה. אי אפשר. כרגע, אין שוער בשער.

סוף סוף מישהו נורמלי, תבינו כבר שאם מעבירים ביקורות או מעלים סוגייה מסויימת בנושא המאמן זה לא אומר ישר שלא סומכים עליו\הוא לא מבין כדורגל\צריך לפטר אותו, יכול להיות שהוא טועה, זה הכל.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  21:57:01  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

איפה אמרתי שהוא מושלם ולא עושה טעויות? ואיפה אמרתי שאסור להעביר עליו ביקורת?

מה שכן, ניראה לי שרובינו מסכימים שליאור מבין בכדורגל, לפחות ברמה סבירה. גם לא סביר שהוא עיוור. אתה באמת חושב שהוא לא רואה את הבעיה שיש בשער ולא חושב כל הזמן על פתרונות אפשריים? מה רע בלתת בו קצת אמון בסיסי כדי שהוא ינסה לפתור את הבעיות שיש בקבוצה (ולא רק בעמדת השוער)?

ניראה לי לגיטימי וסביר להוציא קצר קיטור ולהתלונן כאן בפורום על איך שהקבוצה ניראית העונה. ויחד עם זאת לא יזיק אם ניתן קצת קרדיט למאמן שהעלה אותנו ליגה, ובעיקר ננסה לתת שקט לקבוצה (עד כמה שאפשר), כי זה הדבר שהכי חשוב כעת.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  22:07:03  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

איפה אמרתי שהוא מושלם ולא עושה טעויות? ואיפה אמרתי שאסור להעביר עליו ביקורת?

מה שכן, ניראה לי שרובינו מסכימים שליאור מבין בכדורגל, לפחות ברמה סבירה. גם לא סביר שהוא עיוור. אתה באמת חושב שהוא לא רואה את הבעיה שיש בשער ולא חושב כל הזמן על פתרונות אפשריים? מה רע בלתת בו קצת אמון בסיסי כדי שהוא ינסה לפתור את הבעיות שיש בקבוצה (ולא רק בעמדת השוער)?

ניראה לי לגיטימי וסביר להוציא קצר קיטור ולהתלונן כאן בפורום על איך שהקבוצה ניראית העונה. ויחד עם זאת לא יזיק אם ניתן קצת קרדיט למאמן שהעלה אותנו ליגה, ובעיקר ננסה לתת שקט לקבוצה (עד כמה שאפשר), כי זה הדבר שהכי חשוב כעת.

שוב, אותה נקודה, נותנים לו קרדיט, אף אחד לא דורש את פיטוריו, עם זאת מעבירים ביקורות, לגיטימי ביותר, אני לא מבין מה הבעיה.

אני לא מקלל את ליאור, אני חושב שהוא מאמן מצויין ומבין בכדורגל אבל אני לא מבין איך זה מתקשר.

ואגב, ליאור היה מודע לבעיה הזאת עוד הרבה לפני תחילת העונה,
וזו לדעתי בעיה הרבה יותר גדולה..
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  22:25:41  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ושוב אני חוזר, אין לי שום בעיה שמי שרוצה יעביר ביקורת. ולא כתבתי בשום מקום שאסור להעביר ביקורת.

רק שלדעתי אין לביקורת הזאת שום תועלת, מלבד הוצאת קיטור (שזה לגיטימי, כמובן). אף אחד כאן לא חושב שליאור יכנס לפורום, יקרא את ההודעה של קוביחזן ויגיד לעצמו, "וואלה, צודק הבחור, איך לא שמתי לב עד עכשיו שניצן גולן הוא לא שוער. אולי כדאי שאני אטפל בזה". מה שכן יכול לקרות זה שניצן יכנס לפורום ויקרא את ההודעות. ברור לי שגם הוא מודע לשגיאות שלו ורוצה לשפר אותם, אבל לא ניראה לי שההודעות האלו יתרמו לשיפור בביצועים שלו ויעלו לו את הביטחון.

ובנוסף, בדיוק כמו שזכותו של קוביחזן לחשוב שניצן הוא אפס, זכותי לחלוק עליו ולטעון שמדובר בשוער סביר מבחינה טכנית לרמות האלו, שנמצא בתקופה גרועה מאוד, תקופה של חוסר בטחון מוחלט. יש מצב שזה יעבור לו ושהוא ישתפר עם התייצבות ההגנה וגם יש מצב שלא. ובשביל זה יש את ליאור על הקוים כדי לחשוב על פתרונות אם הוא לא ישתפר. ועדיין, אין שוער אחד בעולם שלא עבר תקופות גרועות ושלא עשה פאדיחות. אפשר להיזכר, לדוגמה, במליוני הפאדיחות של שוערים "נחשבים" כמו אוואט או דוידוביץ. וקל וחומר שמדובר בשוער בליגה ב.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  22:53:19  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מה אתה אומר בעצם לייזי ?
אני אומר - בואו נסגור את הפורום.
כי זה לא אפקטיבי,הרי הביקורת פה לא מקצועית, יש אנשי מקצוע, הם כבר ידאגו.אין בפורום באמת תועלת.
והרי השחקנים קוראים פה, אז לא נעים.
כשחושבים על זה, אולי בכלל אין באוהדים יותר מדי תועלת.הרי חוץ מכסף שהם שמים שהוא גם ככה לא רוב התקציב, חלקם מקללים, רובם לא מצטרפים לשירה, ולא הם באמת קובעים מי תנצח.
אז זכותם להיות אוהדים, ולא תגיד להם חס וחלילה לא לאהוד, אבל הם לא חשובים באמת.

נערך על ידי - קראנקו ב-17/10/2010 22:54:57
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  23:30:53  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שוער חדש בשם עמית שמש. אז הויכוח נראה כמיותר
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  23:39:07  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אז מה אתה אומר בעצם לייזי ?
אני אומר - בואו נסגור את הפורום.
כי זה לא אפקטיבי,הרי הביקורת פה לא מקצועית, יש אנשי מקצוע, הם כבר ידאגו.אין בפורום באמת תועלת.
והרי השחקנים קוראים פה, אז לא נעים.
כשחושבים על זה, אולי בכלל אין באוהדים יותר מדי תועלת.הרי חוץ מכסף שהם שמים שהוא גם ככה לא רוב התקציב, חלקם מקללים, רובם לא מצטרפים לשירה, ולא הם באמת קובעים מי תנצח.
אז זכותם להיות אוהדים, ולא תגיד להם חס וחלילה לא לאהוד, אבל הם לא חשובים באמת.

מה שאני אומר זה בדיוק הפוך. בדיוק כמו שמותר לך ולקובי להגיד את דעתכם, , מותר גם לי להגיד את דעתי. לא מחקו לכם כאן הודעות או צנזרו אותם. בסך הכל הגבתי והבעתי את דעתי כחלק מדיון. מותר לכם כמובן לא להסכים איתי.

אני אישית מעדיף ביקורת בונה, ולא ביקורת בסגנון "ניצן לא שוער וגם לא יהיה שוער בחיים" או ענייני ה"הטינופות האחרות שבאו ממבשרת". זה גם לא בדיוק פותח פתח לדיון רציני. אין מחלוקת שיש לנו בעיה כרגע בעמדת השוער, גם אם זה אולי קצת מוגזם להגיד שאין לנו שוער בשער. השאלה היא מה עושים עכשיו? המטרה של כולנו היא אותה מטרה, לעלות ליגה בסוף העונה. אם הדרך שלי, לנסות ולשמור על שקט תעשייתי ככל האפשר, לא ניראית לכם, אתם מוזמנים להציע פתרונות אחרים ואפשר לדון עליהם, כאן בפורום.

בכל מקרה, לא יזיק לזכור שלפורום הזה נכנסים גם חלק מהשחקנים, וגם אנשים שטובתה של הקבוצה לא נמצאת בראש מעייניהם, כגון הכתבים מהמקומונים ומהרדיו. הפורום הזה הוא גם המראה שלנו כלפי חוץ, כולל כלפי ספונסרים פוטנציאליים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 17/10/2010 :  23:40:53  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתבטאות על מבשרת הייתה פשוט מגעילה. קשה לי להאמין שמישהו איתנו התבטא בנוסח הזה ואני מקווה שזו סתם פרובוקציה.
אם זה חשוב לכפיר מלול, לעוז צבאג ולאחרים, אני שמח שאתם איתנו!!!
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  13:28:26  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

ההתבטאות על מבשרת הייתה פשוט מגעילה. קשה לי להאמין שמישהו איתנו התבטא בנוסח הזה ואני מקווה שזו סתם פרובוקציה.

עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  13:36:35  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אין לנו שוער נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07