פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 רדיו ירושלים החדש!

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
רוני נשלח - 04/09/2009 : 13:48:06
הרדיו החדש מתעלם במכוון מקטמון .
יש לקבוצה הזו אלפי אוהדים שמחכים לאיזכור
לא יתכן שלא נוזכר אפילו פעם אחת בתוכנית שבועית.
למרות העורך והמשתתפים
לא לשתוק .
לדעתי להגיע למנהל הרדיו ואפילו בעלי הרדיו
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
amos נשלח - 17/09/2009 : 22:16:07
קלי, הלואי שלא יכתבו עלינו בכלל. זה באמת עדיף על מנדל.
וחוץ מזה, אולי אתה צודק.
שנה טובה
קלי נשלח - 17/09/2009 : 20:14:31
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בימים האחרונים אין כמעט שום ידיעה בפורום קטמון על הפועל קטמון.אני אומר להחרים את הפועל קטמון עד שייתייחסו אלינו.

חשבתי שהציניות מספיקה אבל לא.אתם בשלכם עם הבכיינות והמקופחות הכל כך מגוחכת .אז תסבירו לי שוב. לנו בפורום זמן רב כמעט ואין מה להגיד כי מה לעשות זאת ליגה ג'.אין לנו מה להגיד על השחקנים הלא מוכרים,על הליגה הלא מוכרת."המקורבים" למאמן ולהנהלה לא מוסרים שום אינפורמאציה כי כנראה אין הרבה מה לחדש.כל זה נראה לכם נורמאלי ואין לכם תלונות על התעלמות מהקהילה(ובצדק).אפילו בכנס הפתיחה בקושי נמסר מידע.אבל על רדיו שמטבעו עוסק בספורט היותר רציני ומקצועי(כמו כל כלי תקשורת) ,לגביו יש לכם ים בכיינות.בחייאת דינאק-על מה בדיוק יש להם לדווח??
כנראה שלא ממש הפנמתם.ביום שהחלטנו לרדת לליגה א',קל וחומר שירדנו לליגה ג' החלטנו שאנחנו מקבלים על עצמנו קבוצה צנועה במחיר של חוסר התעניינות ספורטיבית ציבורית.אי אפשר ללכת בלי ולהיות עם.
קטמון ותיק נשלח - 17/09/2009 : 18:15:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני לא מזלזל במאבק בעיתונות לא הוגנת (ואינני מתכוון לביקורת על הקבוצה, אלא על סילוף, הקנטה, זלזול בשם האינטרסים של קבוצות אחרות. כלומר רמי מנדל). אבל בעניין הרדיו המקומי העסק הוא אפילו יותר עקרוני, וקשור לתפישה שרדיו מקומי חייב לייצג את הקהילות המקומיות. איננו תובעים עיתונות אוהדת, אנחנו תובעים עיתונות הוגנת!
גם אני קבלתי אצל הרשות השנייה. מקורותי סיפרו לי שברדיו ירושלים קיבלו פנייה מהרשות השנייה בענין פניותינו, ונדמה לי שהם יקחו את זה לתשומת ליבם. אגב - ארומה "שלנו", גם היא שותפה ברדיו ירושלים.

יפה אמרת.
ואולי הפניות השקטות שלי ושל עמוס ואולי אחרים לרשות השנייה היו הדרך הנכונה והעניינית.
amos נשלח - 17/09/2009 : 17:59:02
אני לא מזלזל במאבק בעיתונות לא הוגנת (ואינני מתכוון לביקורת על הקבוצה, אלא על סילוף, הקנטה, זלזול בשם האינטרסים של קבוצות אחרות. כלומר רמי מנדל). אבל בעניין הרדיו המקומי העסק הוא אפילו יותר עקרוני, וקשור לתפישה שרדיו מקומי חייב לייצג את הקהילות המקומיות. איננו תובעים עיתונות אוהדת, אנחנו תובעים עיתונות הוגנת!

גם אני קבלתי אצל הרשות השנייה. מקורותי סיפרו לי שברדיו ירושלים קיבלו פנייה מהרשות השנייה בענין פניותינו, ונדמה לי שהם יקחו את זה לתשומת ליבם. אגב - ארומה "שלנו", גם היא שותפה ברדיו ירושלים.

לגבי מנדל והמקום שהוא מנהלו - כל אחד יחליט לעצמו. אני לא קונה כבר שם, אבל לא אנהל קמפיין כזה...

ועדיין יותר חשוב למכור שלטים (שטחי פרסום), או לעזור ביוזמה החברתית (מה קורה שם?), ולהביא כמה שיותר אוהדים ואוהדות למעורבות בקבוצה, כי יש ריפיון ואכזבה, בעיקר בקרב אוהדים חדשים יחסית

קטמון ותיק נשלח - 17/09/2009 : 16:31:04
כנראה שאמת בפירסום היא לא הצד החזק שלהם:
http://192.118.0.136/online/1/ART1/942/978.html
מחאיי נשלח - 16/09/2009 : 18:31:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בימים האחרונים אין כמעט שום ידיעה בפורום קטמון על הפועל קטמון.אני אומר להחרים את הפועל קטמון עד שייתייחסו אלינו.

סמיילי צוחק
עוגן ק. נשלח - 15/09/2009 : 15:17:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

להוריד את מינון הרעילות

המזוכיזם כאן הוא כל כך גדול, עד שהמשתתפים העדיפו להתעלם מטור לבבי ומלא אהבה לקטמון שכתבתי בכל העיר,

בתור מי ששבועיים לא זכה לקרוא את כל העיר יש מצב לקרוא את הטור האמור?
לסרוק ולשלוח אולי? או חיים - אם הוא יכול ב copy paste
חיים ברעם נשלח - 15/09/2009 : 14:37:10
להוריד את מינון הרעילות

נדמה לי שעלינו להפנות פנים יותר מחייכות לעולם, ולהוריד עד לאפס את מיפלס ההתמרמרות, העלבון והכעס. אנחנו יישות קטנה, תינוק בחיתוליו, אולי אפילו פג, ונחכה ליום ההולדת הראשון, ואחר כך לבר מצווה, לפני שאנחנו דורשים הכרה מכל העולם.
האופוריה מלפני שנתיים לא תחזור. ימי עוז צבאג ואורי וורנר רחוקים כמעט כמו המיתוסים של צבי סינגל ושלמה מהטבי. אביתר, שהיה בתל-שבע, חזר די מזועזע מיכולתה של הקבוצה, ועדיין נחוש בדעתו להגיע למשחקים. נשתדל כמובן לעשות קצת רעש כדי לעורר את האוהדים שלנו, אבל בלי כמה ניצוצות של כישרון יהיה קשה להחזיק קהל כה גדול על אש כה קטנה.
אז בואו נעזוב את הרדיו, או את רמי מנדל לנפשם. המזוכיזם כאן הוא כל כך גדול, עד שהמשתתפים העדיפו להתעלם מטור לבבי ומלא אהבה לקטמון שכתבתי בכל העיר, ובלבד שיוכלו לקונן על מדיניות העיתון כלפי הקבוצה. אז בואו נשמח במה שיש לנו. מישהו חולם באמת על הקבוצה הישנה, שהקהילה 250 צופים למשחק עם קבוצת צמרת בלאומית?
יש לי הערה לא אורתודוכסית נוספת, ואני מקווה שלא יצלבו אותי עליה: סיסמאות כמו "מוות לבית"ר" או "מוות לצהובים" הן מוגזמות. היריבות העירונית היא חלק מכל העניין, אבל היריבה העירונית שלנו כעת היא דווקא בית-צפאפה, שאותה כולנו (גם אני) דווקא אוהבים. רק אדולף אייכמן הומת בגזר דין מסודר, למעט המקרה המיוחד של משה טוביאנסקי ז"ל, ואני לא מאחל שום דבר כזה לשחקן צעיר שעוטה דווקא חולצה צהובה. מצטער על הפגיעה ברגשות, אבל אני רגיל לכתוב את אשר על לבי.
קטמון ותיק נשלח - 15/09/2009 : 11:32:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

כנראה שהיתה ירידה למחתרת של גורמים שונים הקשורים לפורום ולקבוצה
קלי נשלח - 15/09/2009 : 06:32:10
גלעד נשלח - 09/09/2009 : 23:54:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

למי אכפת מרדיו ירושלים?

אסור לוותר על אף אמצעי וכלי תקשורת הפועל וקיים בירושלים.

למה לא?

לא בצחוק. אני באמת שואל למי אכפת מרדיו ירושלים? סה"כ רדיו ירושלים.
לדעתי יש דברים יותר חשובים ששווה להשקיע בהם אנרגיות לטובת הפועל קטמון מאשר ריב עם רדיו קיקיוני והטלת חרם צרכני עאלק על רשת סופרמרקטים.
קטמון ותיק נשלח - 09/09/2009 : 13:11:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

למי אכפת מרדיו ירושלים?

אסור לוותר על אף אמצעי וכלי תקשורת הפועל וקיים בירושלים.
גלעד נשלח - 09/09/2009 : 10:31:16
למי אכפת מרדיו ירושלים?
danvel1 נשלח - 05/09/2009 : 23:40:09
היה מי שאמר פעם, שבתקשורת לא משנה מה אומרים עליך, אם זה לטובה או לרעה. החשוב הוא שכל עוד מדברים עליך ויש מסביבך רעש זה אומר שאתה קיים.  
סלאמה נשלח - 05/09/2009 : 17:54:01
70 מנויים...
שקר כל כך עלוב ושקוף.
מעניין מי הפיץ את הנתון הזה - אני מהמר על הוכברג. הוכברג- אני מאמין לו!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07