| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קלי |
נשלח - 07/10/2010 : 19:18:10 במילה אחת ייאוש
ברדיו י-ם נמסר שהבורר ייתן תשובה רק בסוף החודש,ובינתיים נאסר עליו לשחק.כבר לא יודע מה לחשוב.נמאס,נמאס,נמאס,ורחמנות על שי. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| קראנקו |
נשלח - 11/10/2010 : 11:43:00 כולם, אבל כולם, ללמוד את השיר החדש . שי נשמה, מזל טוב לכולנו, והרבה הרבה קרדיט להנהלה. http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=13331 |
| amos |
נשלח - 09/10/2010 : 18:30:13 ככלל - המשחק הכי חשוב הוא המשחק הבא של קבוצתנו, נקודה.
מעצבן - שביום שלישי אני מלמד שיעור ראשון במכללת אחווה בקרית מלאכי בדיוק בשעת המשחק. אם היה שידור הייתי מנתח את המשחק עם הסטודנטים (רובם מבית שמש, אגב)
לבן רימוז' - המצב המשפטי עם שי הוא תסבוכת נלעגת למדי, ודוקא העובדה שהוא עובר מליגה "מקצוענית" לליגה "חובבנית" (אולי, זה בעצמו נתון בויכוח) פועלת נגדו. אםהוא היה הולך כשחקן חופשי לכפר סבא, נניח, הוא היה ונה לועדה למעמד השחקן שכבר היתה פוסקת מזמן (כנראה) שהוא שחקן חופשי (כנראה). הסבך המשפטי והשאלה על אילו תקדימים להתבסס מעכבים את הכל
ובכל זאת אני לא סולח לסאדרים - הם יכולים היו לבחור בהתנהגות אחרת כלפי אהרון שנתן להם את הנשמה גם באופן אישי. הייתי מצפה שיותר לחץ תקשורתי ושל אוהדים יופעל עליהם (ועל ההתאחדות) - עדיין לא ראיתי התייחסות בעיתון ארצי לעובדה ששחקן חופשי ולא צעיר, מלך השערים של הליגה השנייה בישראל, מבקש לעבור לליגה הרביעית, קבוצתו מבקשת עליו 300000 ש"ח, הבורר הראשון מתגלה כשקרן ומושחת (תבע אותי, קינן!), והשני מבזבז לשחקן הנשמה הזה חודש
|
| מחאיי |
נשלח - 09/10/2010 : 09:58:49 אני מסכים עם חיים, ומוסיף - המשחק הכי חשוב בתולדות הפועל הוא ביום שלישי מול שיכון המזרח. |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 09/10/2010 : 06:54:19 אין לי שום טענות לסאדר. ברור לחלוטין שהם לא צריכים לעזור לקבוצה יריבה שקמה כדיי לפרק אותם. ככל שאנחנו נצליח והם יפסידו כך הפירוק שלהם יתקרב. אין שום סיבה שהם לא ינסו לחבל בכל דרך במעבר של הכוכב שלהם אלינו. אני לא מצפה מהם לעזור לו.
הטענות שלי הם לארגון המאפיה הפתח-תקואי שמעשן סיגרים יחד עם סאסי. עד כמה שאני מכיר את חוק בוסמן, שחקן ללא חוזה יכול לעבור בחינם. שלא לדבר על שחקן בליגה ב' שאין סיבה שיקחו עליו כסף. לדעתי אם אנשי הסיגרים לא יועדים לקרוא דינים משפטים שניקח אותם לבית משפט אזרחי. איפה אתם חושבים בוסמן זכה במשפט בבית הדין של אופ"א? |
| חיים ברעם |
נשלח - 08/10/2010 : 18:48:12 התגובה שלנו היא עוד ניצחון, עוד מאות אוהדים, עוד חברים באגודה, עוד תורמים. אני מעדיף אהדה לקטמון על שנאה לאחרים, שסופה תוצאות קשות, אלימות מיותרת ואובדן צלם האדם שלנו. |
| amos |
נשלח - 08/10/2010 : 14:29:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
ועמוס- מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו-רואים שאתה שמאל קיצוני.
איך, לעזאזל, גילית שאני שמאלני "קיצוני" (אני דוקא מתון, דרך אגב)? מה חשף אותי? שנים של אימונים ועבודה בהטעיה וזיוף תדמיות ירדו לטימיון במבט חודר אחד של סאדריסט מוסווה (מסור-נא למפעיליך ושולחיך: אתה, בניגוד לעמוס, דווקא עושה עבודה מצויינת בהסתרת הזהות האמיתית שלך!)
אגב, אם עזו היה עובר ליריבה עירונית אחרי קריירה ותרומה כמו של שי, ובלי ללקק לקבוצתו החדשה ואוהדיה וללכלך קשות את קבוצתן הישנה ואוהדיה כמו שעזו עשה - הייתי מכבד אותו...
אין לי מושג מה השניים וחצי "אוהדים" של סאדר חושבים והם מעניינים לי את קצה הזיין השמאלני שלי - זו בושה גדולה ששחקן חופשי כמו שי שנתן את כל הקריירה שלו להפועל ירושלים (ועזר להנהלה בכל עניין) מבקש לרדת לליגה ב' מתוך אידיאלים (צודקים או לא) ומקשים עליו, או דנים אפילו, בתשלומי עתק על "השבחה" רק מתוך נקמנות בקטמון
לגבי השחקנים: לא יודע. יש דין ויש דיין ויש מי שלפניו ניתן דין וחשבון. אם שי לא ישחק השנה, מי יודע, אולי גם סטי יפצע באורח פלא ועזו יקום בלי רגל |
| קראנקו |
נשלח - 08/10/2010 : 14:28:33 לא ציפיתי לרגע שישחררו אותו בקלות. לא ציפיתי שמישהו יילחם בשבילו מתוך סאדר. רד ממני. לך לפורום של רמי תמר. ממילא לא נשכנע אותך אף פעם בכלום, ממילא תמיד נהיה אצלך בוגדים (למרות ששנינו יודעים שמי שברח ברגע האחרון זה אתם, שבחרתם להסתובב אחורה בזמן שכולנו צעדנו לפי הסיכום קדימה). |
| עד המוות הפועל |
נשלח - 08/10/2010 : 14:08:40 ואולי יש עןד צדדים למטבע אה? או שאתם האובייקטיביים ביותר אי פעם, כשעזו עבר לבית"ר קיללתם אותו ומה לא הייתם נותנים כדי שלא ישחק, שי רוצה לעבור ליריבה עירונית, שעוד מתחרה איתנו על האוהדים, מעבר של שי לקטמון עלול להפחית את כמות האוהדים עוד יותר (אצל כל מיני סמרטוטים), אז למה לחזק יריבה עירונית בחינם? אם הוא היה הולך לבית"ר הייתם אומרים אותו דבר? קטמון זה ביתר ביציעי הפועל (הסאדרים, הסאסים, הנבלות הקבלנים-אבל הפועל). ואם קראנקו המהולל דיבר על סמרטוטים- אולי גולה, אוחיון, אברהמי ושאר שחקני הבית שבקטמון הם סמרטוטים שמשחקים בחיקוי עלוב של קבוצת בוגדים, על מנת למשוך עוד קצת את הקריירה? (לא שאני חושב ככה באמת אני תמיד אוהב אותם). ועמוס- מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו-רואים שאתה שמאל קיצוני. |
| קלי |
נשלח - 08/10/2010 : 13:56:13 בוא נצא מנקודת הנחה שכולנו מסכימים שכשלון של ס.א.ד.ר בהעפלה זה אינטרס שלנו על מנת שתהיה קבוצה אחת בלבד.אז למה משחק הכי חשוב זה השבוע?אולי המשחק מול השקמה?אולי משחק מול נתיבות?ואולי איבוד נקודות נגד קבוצות "קטנות" כמו עמישב ?נמתין להתפתחויות ונראה
אגב טוטח -רק לפני כמה שבועות כשהייתה אופצייה שס.א.ד.ר תישאר בלאומית בגלל קבוצות שיורדו ע"י הבקרה ניסית לשכנע אותנו שהכי טוב שייישארו בלאומית ויותשו ע"י מאבקי השרדות.ככה שמעניין שהאינטרסים שלנו משתנים לפי האינטרסים של יפו. |
| האחים מרילי |
נשלח - 08/10/2010 : 13:49:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ואני ממשיך לטעון, לפחות עד יום שלישי, המשחק של יום שני בחולון הוא החשוב ביותר בתולדות הפועל קטמון.
לא יודע אם זה המשחק הכי חשוב. דברים כאלה יודעים רק בדיעבד. בכל אופן מאחר שאני במקרה אהיה בסביבה בשני, יש מצב שאגיע לעודד. אולי באמת כדאי לארגן איזה שלט מחאה על ההתעללות בשי? |
| קראנקו |
נשלח - 08/10/2010 : 13:19:31 מה הקשר לשחקנים שם ? כמו שהם היו סמרטוטים כששי היה שם (והם נשענו על המנהיגות שלו אז, מה שהעצים את סמרטוטיותם), הם עדיין סמרטוטים שדואגים לעצמם, ואך ורק לעצמם. טוקבקים ? איפה אתה חי ? איפה יש כתבה להגיב עליה חוץ מדאבלפס ? |
| amos |
נשלח - 08/10/2010 : 12:15:54 מטאפורה מדוייקת להפליא: אם יפו תדפוק את האשליות של סאדר בשלב מוקדם של העונה, זהו הישג עצום, חשוב ומעורר תקווה להפועל ירושלים האמיתית. בראייה היסטורית, המשחק הרבה יותר חשוב לנו מאשר ליפו. כל שנייה שהכךלבים מסאדר מצפים מקווים למשהו היא שנייה רעה מאוד להפועל ירושלים
בעניין שי: למה לא נלך למשחק כדי לעודד את שי אהרון? למה לא נפגין? למה לא נתקשר לשחקני סאדר הביתה ונשאל אותם מה דעתם על ההתעללות בשחקן-חבר? למה לא נגיב בטוקבקים? מה קורה פה?
|
| lazy |
נשלח - 08/10/2010 : 11:47:53 ססססססעמו
האם אין גבול לכמות ההתעללות שאוהדי הפועל צריכים לעבור כל עונה? די כבר! |
| tampopo |
נשלח - 08/10/2010 : 10:53:25 מטאפורה יומרנית משהו. |
| טוטח |
נשלח - 08/10/2010 : 10:02:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ואני ממשיך לטעון, לפחות עד יום שלישי, המשחק של יום שני בחולון הוא החשוב ביותר בתולדות הפועל קטמון.
אולי הכי חשוב בתולדות יפו. הוא באמת חשוב, אבל לבטח לא הכי חשוב בתולדותינו.
זו כמובן מטאפורה. בעקיפין, אתם תושפעו מהמשחק הזה לא פחות. |
|
|