| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| RedBoy |
נשלח - 06/10/2010 : 00:23:37 יום שישי בשעה 14:00 בגבעת רם אחרי תיקו והפסד במשחקים הראשונים הפעם הנערים באמת צריכים לרשום ניצחון ראשון לעונה.. כל מי שיכול שיגיע לתמוך בנערים הם צריכים את זה! ייאלה הפועל |
| 6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| קטמון ותיק |
נשלח - 08/10/2010 : 17:15:39 שחקני קטמון שלטו במשחק לכל אורכו. השער של בית שמש בבעיטה מרחוק וטעות של השוער. שני השערים יפים.
הרכב ומהלך: http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=247307
ואכן, בתחילת השבוע [אחרי בני יצלאל] דרבי הסטורי: הפועל קטמון מול בית"ר ירושלים |
| RedBoy |
נשלח - 08/10/2010 : 17:10:00 אלהההה הפועעלל!! ניצחון ראשון לנערים..תאמת לא היה משחק כל כך טוב של הנערים אבל גם במשחקים לא טובים צריך לדעת להביא תנקודות גול מדהים של אבירן כהן(יש לבחור בעיטות מצויינות) ושער ניצחון של ג'מאל בדקות האחרונות נקווה שהם ימשיכו רק לנצח, שבוע הבא דרבי בגביע ייאלה קטמוןןןןןן!!!!!!            |
| Offside |
נשלח - 08/10/2010 : 17:01:59 שערים של אבירן (יש לו בעיטות טובות מאוד מרחוק) וג'מאל. |
| lazy |
נשלח - 08/10/2010 : 16:30:12 כתבנו בשטח מוסר שהמשחק הסתיים בנצחון 2-1. נצחון ראשון והסטורי. מזל טוב, עד 120 ונקודות. |
| Offside |
נשלח - 08/10/2010 : 00:26:40 סיכום של המאמן חמוטל לשבוע שעבר: מיד לאחר המשחק הראשון התכנסנו אני והנערים ללמוד מטעויות המשחק הראשון ולחזק את הדברים הטובים שביצענו, וכך במשך השבוע תיקנו את הטעויות שהיו לנו. לקראת המשחק השני דיברנו כיצד ניתן למנוע ספיגת שערים ומנגד כיצד להבקיע. שיחקנו מול קבוצה מצויינת, שמשחקת מזה ארבע שנים ביחד (יש לזה משמעות גדולה) והמשחק הסתיים בתיקו 0-0. כרגע מתכוננים למשחק מול בית שמש, עוד קבוצה מצויינת שסיימה את העונה שעברה במקום השני בליגה. האמת שאני מוריד בפני הנערים את הכובע, על הרצון ההזדהות, ההקרבה והנחישות. אך בל נשכח שהליגה עוד ארוכה, ומה שאני מנסה לעשות זה לייצב את הקבוצה. אנו נצרף עוד שניים שלושה שחקנים ומאמן כושר שיעבוד יחד איתי. אני לא מכיר הרבה קבוצות בנערים א' שמקימות קבוצה חדשה, שבה יש הווה ועתיד, ישנם כמה שחקנים משנתון נמוך יותר שישחקו שנה הבאה שוב פעם בנערים. האמת שאני נהנה מאד. תודה. ולכם האוהדים, אנא ממכם הגיעו לראות את המשחק הקרוב, מחר מול בית שמש.
|
| טוטח |
נשלח - 07/10/2010 : 07:08:52 לא יודע אם ידעתם, אבל נערים א' שלכם יארחו בסיבוב הראשון בגביע את לא אחרת מאשר בית"ר ירושלים צו פיוס... בשבת הבאה... |