פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אבנים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
מחאיי נשלח - 04/10/2010 : 20:04:35
ככה זה נראה במקומות עם הרבה ילדים משועממים ואף מבוגר ביציע (לא רק במגזר, גם בכפר-יונה וקריית-גת). בהנחה שאנחנו גרים בביתר-לנד והמשטרה יוצאת ממגרשי הכדורגל, אולי זו לא הפעם האחרונה.

זה מין תהליך שחוזר על עצמו: בהתחלה המקומיים מופתעים מזה שיש אוהדים של קבוצה אחרת, מנסים לשחק לנו בתוף (או מתמרמרים על הרעש שאנחנו עושים), מנסים להתחרות איתנו בעידוד, ומתישהו מתחילים לעוף דברים באוויר.

דברים שאולי צריך לפעם הבאה:
א. לפנות לאנשי הקבוצה המארחת בשנייה שדברים כאלה מתחילים, או שהערבוב בין הקהלים מתחיל להיות מעיק. הם יודעים לטפל בדברים האלה. מבוגר אחד ביציע היום, ולא הייתה רבע בעיה.
ב. מצלמה באוויר. לא רק בשביל להפחיד את הילדים ולהביא הוכחות אח"כ. לקבוצות מגיע לאבד נקודות על זה.
ג. אם כל זה לא עובד, במקרה קיצוני שווה לעצור את המשחק ואולי לרדת מהמגרש. זה פשוט לא משחק יותר כשאי אפשר לראות אותו.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Offside נשלח - 09/10/2010 : 22:15:32
לדרוס אותו.

זה עבד טוב בסילוואן..
שומר החומות נשלח - 09/10/2010 : 20:29:33
לא אמרתי להתלונן במשטרה אחרי המשחק, אמרתי לטפל בזה בזמן שזה קורה. הסדרן קפץ מעבר לגדר ובא לעמוד לידנו, מעט מאוחר מדי אמנם, אבל זה עשה שינוי. המשטרה היתה אולי צריכה להיות שם לפני סוף המשחק. אם מישהו היה מרים יד על ילד קטן במהלך המשחק, הוא גם היה מרגיש כמו אהבל על זה שהרים יד על ילד קטן, וגם היה אחראי לזה שכולנו היינו מקבלים שם מכות וכל הדיון הזה היה נראה אחרת לגמרי.

בוא אני אחדש לך משהו, קראנקו - למחיאות הכפיים יש קשר לשנאה כלפייך כמו שיש לזה שאתה בא עם תוף ושלטי עידוד למגרשים המחורבנים האלה. למה לבוא עם תוף לשמה? וכל השלטים האלה? האוהדים המקומיים כמעט תמיד לא ממש מאורגנים, זה סתם מנקר עיניים. ההרגלים של העידוד שאנחנו מביאים איתנו למקומות שאנחנו הולכים אליהם זרים לקהלים הקטנים שבאים לראות את הקבוצה של השכונה שלהם. אולי גם לא נשיר את השירים עם הלחנים והחרוזים, זו הרי התנשאות אשכנזית ריקה: אנחנו לא באמת קבוצה אנגלית. מה אנחנו חושבים את עצמנו? ואחר כך מתפלאים על זה ששונאים אותנו? באמת מגעילים.

ועוד: שונאים אותנו כי אנחנו מאורגנים, וכי אספנו כסף ונתנו אותו לקבוצה- ואני מסכים גם לעשות ניתוח פסיכולוגי בשקל ולהגיד ששונאים אותנו כי רואים בנו משהו שהאוהדים במקומות שאנחנו מגיעים אליהם מרגישים שהם לא יכולים להיות. אולי זה בגלל הדיכוי האשכנזי שלעולם לא ייגמר, אולי זה בגלל הדיכוי הערבי שייגמר בערך באותו זמן, ואולי זה סתם בגלל שכולם מפחדים ושונאים את מי ששונה מהם, ואנחנו זרים ושונים מכל הקבוצות האחרות בליגה - כי יש לנו תופים ודגלים וכסף וכי יש לנו שאיפות גבוהות וכי אנחנו באים עם אהבה לקבוצה ולא כדי לראות את בן אחי שהמאמן הבן כלב יעלה דקה 50 ואם לא אני אשרוף לו את הקיוסק.

וחוץ מזה - מי בכלל שונא אותנו? חוץ מאלה שהם גם אוהדי ביתR, ואנחנו לא מתים עליהם ממילא, אז מה זה חשוב?

ובשורה התחתונה- בוא תגיד לי אתה - מה צריך לעשות עם הילד הזה?
קראנקו נשלח - 09/10/2010 : 14:53:43
בואו נעשה ניסוי. גשו אתה והשומר למשטרה אחרי משחק ונסו להגיש תלונה נגד ילד בן 10 שתופף לכם בתוף וזרק עליכם מה שזרק, נראה מה תהיה התגובה של שלטון החוק. עם ילד בן 10 אתם לא מסוגלים להתמודד, ובונים על זה הרים של תיאוריה.
את העניין מחיאות הכפיים לא רק שניסית(לא אתה אישית, הקהל), שיכללת את זה לרמת גועל מזוקק והרווחת בצדק את זה ששונאים אותך בכל מקום.איכס.מגעילים.
מחאיי נשלח - 09/10/2010 : 10:26:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

איזה צבא ? לכל המקומות האלה הגעת עם 70-80 חבר'ה, היו בצד השני 20 ילדים משועממים. איזה צבא ? אתה, אני, זה שלידי, כל אחד הוא פלוגה.
מצטער על המיליטנטיות, אני לא שש אלי קרב ביומיום, יש לי חיים מלאי אחריות ונטולי אלימות. אבל רבאק, אתה בכדורגל ! הקהל שלנו מאז ומעולם לא היה אלים, אבל לאורך הזמן גם ידע להגן על עצמו, לא הייתה לו התכונה הטיפשית שהתפתחה בשנים האחרונות למחוא כפיים בזלזול כלפי ילד מרגיז מקריית משהו ולחכות ששוטר יחסום את הגישה שלו אליך. עוד שלוש שנים בעזרת השם אנחנו בליגות אמיתיות, ולאור החוק החדש גם בלי שיטור. ואז זו כבר באמת בעייה.
וכן, אתה מנותק. בליגות מסוקרות, שהאוהדים הם פקטור, אז נכון שיש רדיוסים והפחתות (וגם זה לא עוזר תמיד, אבל זה דיון אחר). בוא תמצא לי דוגמא לרדיוס בליגה ב'. בוא תראה לי מנהל קבוצה בליגה א' עד ג' שלא יתנער בקלות מאישום כזה.

מצטער על חוסר המיליטנטיות, יש לי חיים חסרי אחריות וגו', אבל רבאק - אתה ברהט!
בעצם אתה לא היית, ויוגי, כך אני משער, היה רחוק מאזור ההתרחשות. בכל זאת נראה שאתם מצפים מדפנה גולדשמידט ואריה דיין שיסתערו לתוך ההמון הרהטי כמו היו דני מועלם בימים הטובים.

עניין המחיאות כפיים לקהל של קבוצה אחרת הוא סיפור אחר. לדעתי זו אחלה דרך להשתיק אותו. זה באמת לא היה עוזר לנו ברהט, אבל שווה לנסות את זה מול קהלים אחרים. זה לא סותר את עניין ההגנה העצמית.

בעניין הליגות הנמוכות והפחתת הנקודות, אני כנראה באמת לא בקיא.
שומר החומות נשלח - 08/10/2010 : 15:27:48
לתת סטירה לילד בן שמונה זה לא צורה בעיני נקודה, לא משנה מה הוא עשה. אם הסדרן עם המקל היה עומד לידנו לאורך כל המשחק שום אבן לא היתה עפה לכיווננו. אם ההנהלה שמארחת אותנו לא עושה את העבודה שלה בלדאוג לאוהדים האורחים עלינו להודיע את זה למשטרה ולהתאחדות. זה לא נקרא להשתנקר, זה נקרא לא לקחת את החוק לידים: הצעקות של השוטר על היו"ר של רהט ("אני אדאג אישית לזה שלא תארחו פה יותר אף משחק בית עד סוף העונה") תשרת אותך הרבה יותר מאשר אלימות מיותרת - ואלימות היא תמיד מיותרת.
זה לא ניתוק, זה נקרא להיות בן אדם
קראנקו נשלח - 08/10/2010 : 09:45:43
איזה צבא ? לכל המקומות האלה הגעת עם 70-80 חבר'ה, היו בצד השני 20 ילדים משועממים. איזה צבא ? אתה, אני, זה שלידי, כל אחד הוא פלוגה.
מצטער על המיליטנטיות, אני לא שש אלי קרב ביומיום, יש לי חיים מלאי אחריות ונטולי אלימות. אבל רבאק, אתה בכדורגל ! הקהל שלנו מאז ומעולם לא היה אלים, אבל לאורך הזמן גם ידע להגן על עצמו, לא הייתה לו התכונה הטיפשית שהתפתחה בשנים האחרונות למחוא כפיים בזלזול כלפי ילד מרגיז מקריית משהו ולחכות ששוטר יחסום את הגישה שלו אליך. עוד שלוש שנים בעזרת השם אנחנו בליגות אמיתיות, ולאור החוק החדש גם בלי שיטור. ואז זו כבר באמת בעייה.
וכן, אתה מנותק. בליגות מסוקרות, שהאוהדים הם פקטור, אז נכון שיש רדיוסים והפחתות (וגם זה לא עוזר תמיד, אבל זה דיון אחר). בוא תמצא לי דוגמא לרדיוס בליגה ב'. בוא תראה לי מנהל קבוצה בליגה א' עד ג' שלא יתנער בקלות מאישום כזה.
מחאיי נשלח - 08/10/2010 : 09:09:21
ציטוט:
[i]
הפתרונות שלך גרועים ונובעים מחוסר התמודות - אף קבוצה לא תאבד רבע נקודה על זה שתשחק את השטינקר ואף אחד לא ירד מהמגרש כי אתה לא מסוגל להתמודד עם ילד בן 8, גם אם אתה חבר עמותה.
רבאק, אתם בכדורגל, אלוהים ישמור, כמה ניתוק כמה.

אני מסכים שלילד שזורק אבן מגיעה כאפה, אתה מסכים שברהט לא היה לנו סיכוי. אז על מה אנחנו מתווכחים בעצם?

הגישה הרומנטית שלך לכוח הרתעה ותגובה היא רלבנטית ומובנת. אבל עם איזה צבא, קראנקו? ואיך זה קשור לעניין של להשטנקר? קבוצות מאבדות נקודות וביתיות על התפרעות אוהדים, או שאני מנותק?

אגב, בקריית-גת רדפנו אחרי הילדים לתוך השיכונים. יופי, ממש עזר לנו.
קראנקו נשלח - 08/10/2010 : 08:03:04
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

אנחנו עשינו אין ספור טעויות. על כל אבן שנזרקה היינו צריכים להגיב בסלע לכיוון הילדים, על כל אוהד שנפגע היינו צריכים לפוצץ במכות ילד.
לא צריך להתלונן לא למשטרה, לא להתאחדות ולא לאו"ם, פשוט פעם הבאה להגיע לרהט עם בקבוקי תבערה, לומים ופצצות זרחן.

אבל זו הבעיה החמורה ביותר שיש לנו - היעדר זורעה אלימה.

העיקרון המנחה צריך להיות פשוט - להיות מחובר למציאות.
לכן, כפי במצב רגיל הייתי מצדד בתגובה הזאת, אני חושב שדווקא נגד רהט ברהט עדיף לא להגיע לעימות, קשה לי לראות איך יוצאים משם בחתיכה אחת אם מגיבים.
אבל כן מסכים איתך באופן כללי, וכן זו בטוח אחת הבעיות החמורות שלנו.
מחאי - בחיים לא ראיתי תגובה כל כך תלושה מהמציאות.שני המקומות שנתת לדוגמא אלו בדיוק שני מקומות שאסור לתת לילד בן 8 להכתיב לך, צריך להעיף לו כאפה. הם מנסים לשחק לך בתוף כי אתה נותן להם. שילכו קיבינימאט, שיירשמו למתנ"ס לחוג תופים.
הפתרונות שלך גרועים ונובעים מחוסר התמודות - אף קבוצה לא תאבד רבע נקודה על זה שתשחק את השטינקר ואף אחד לא ירד מהמגרש כי אתה לא מסוגל להתמודד עם ילד בן 8, גם אם אתה חבר עמותה.

אחח.. געגועים לג'רסי

והסיבה ?
אדיר נשלח - 08/10/2010 : 02:23:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

אנחנו עשינו אין ספור טעויות. על כל אבן שנזרקה היינו צריכים להגיב בסלע לכיוון הילדים, על כל אוהד שנפגע היינו צריכים לפוצץ במכות ילד.
לא צריך להתלונן לא למשטרה, לא להתאחדות ולא לאו"ם, פשוט פעם הבאה להגיע לרהט עם בקבוקי תבערה, לומים ופצצות זרחן.

לכן, כפי במצב רגיל הייתי מצדד בתגובה הזאת, אני חושב שדווקא נגד רהט ברהט עדיף לא להגיע לעימות, קשה לי לראות איך יוצאים משם בחתיכה אחת אם מגיבים.
מחאי - בחיים לא ראיתי תגובה כל כך תלושה מהמציאות.שני המקומות שנתת לדוגמא אלו בדיוק שני מקומות שאסור לתת לילד בן 8 להכתיב לך, צריך להעיף לו כאפה. הם מנסים לשחק לך בתוף כי אתה נותן להם. שילכו קיבינימאט, שיירשמו למתנ"ס לחוג תופים.

אחח.. געגועים לג'רסי
קראנקו נשלח - 07/10/2010 : 23:00:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

אמיר גולה נשלח - 07/10/2010 : 21:12:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

LIKE!
אחרי 4 חודש בחברון הבנתי שאין עם מי לדבר...וכשזורקים עלייך אבנים רק כוח עובד

גם לא בצחוק אחי
nadavlev נשלח - 07/10/2010 : 14:57:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

[quote]נשלח במקור על ידי יוגי

הדוב האדום נשלח - 07/10/2010 : 14:43:14
אוי לעיניים!
עילי נשלח - 07/10/2010 : 01:25:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

LIKE!
אחרי 4 חודש בחברון הבנתי שאין עם מי לדבר...וכשזורקים עלייך אבנים רק כוח עובד
יוגי נשלח - 05/10/2010 : 22:08:41

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07