פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 פינת הנוסטלגיה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
tampopo נשלח - 04/09/2010 : 10:28:57
http://www.youtube.com/watch?v=6ecdoXHoY1M
9   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קובקוב נשלח - 06/09/2010 : 13:57:55
אגב קהל מפחיד, אני מניח שזה קשור לפיסת מידע שפורסמה לפי איזה שבוע בידיעות - להפועל ירושלים (יחד עם הפועל ת"א) היו 6 משחקים ללא קהל, הכי הרבה מלבד בני יהודה, ובית"ר שמן הסתם במקום הראשון.
אז או שממש אוהבים לקפח ירושלמים או שאכן נזרקו המון אבוקות.
עדו האדום נשלח - 06/09/2010 : 07:48:35
אהבתי איך במשחק נגד הפועל ת"א השופט סופר 11 צעדים כדי לקבוע היכן למקם את הכדור בפנדל. גדול!
roi נשלח - 06/09/2010 : 07:22:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תגידו, אנשים לא לבשו אז אדום למשחקים, הא? רואים את זה במיוחד במשחק האחרון.
מתי התפתחה המסורת הזו? והאם לצבעים באמת הייתה פחות חשיבות פעם?

אכן פעם היתה פחות נטייה להגיע בצבעי הקבוצה למשחק. לא היו חולצות משחק, מקסימום היית משתדל ללבוש משהו בגוון מתאים.
לא הייתה פחות חשיבות לצבע, עדיין הפועל היה אדום ובית"ר ומכבי צהוב, פשוט תרבות האהדה הייתה שונה.

לפחות לגבי בית"ר, הצהוב הגיע בשנות ה-60, סתם במקרה. הצבע המקורי של הר הגעש בצהוב היה לבן של שבת (החולצה הייתה עם צווארון והרבה "הוד והדר"). האוהדים היו מגיעים לרוב בלבן - גם כי אלה היו חולצות של שבת
יפתחמ נשלח - 05/09/2010 : 20:06:07
האמת שזה עושה לי רע.. עצוב. אני נזכר בשחקנים שהיו לנו (ציון מרילי, בנדה, עלי, בוזגלו, שלומי שטיקר שהיה אהוד במיוחד על חבר שלי.. ) ובזה שהיינו קבוצה נורמלית (יחסית) והיינו סתם אוהדים נורמלים שבאים לראות את הקבוצה שפעם מפסידה, פעם מנצחת, פעם יורדת ליגה, פעם עולה וזהו..
tampopo נשלח - 05/09/2010 : 14:01:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אכן פעם היתה פחות נטייה להגיע בצבעי הקבוצה למשחק. לא היו חולצות משחק, מקסימום היית משתדל ללבוש משהו בגוון מתאים.
לא הייתה פחות חשיבות לצבע, עדיין הפועל היה אדום ובית"ר ומכבי צהוב, פשוט תרבות האהדה הייתה שונה. פחות שירים, שירים יותר קצרים, צעיפים מסוג אחר ודגלי ארצות הברית ביציעים בימק"א. קהל יותר מפחיד ופחות מתפלסף. השינוי היה אי שם בשנות התשעים.

מסכים.
אני זוכר (אם כי מעורפל) גם דגלי ישראל פה ושם בימק"א במשחקי הפועל ורימון עשן אדום כמעט קבוע שהיה נזרק מיציע האבן.
אח היו שבתות ..

קובקוב נשלח - 05/09/2010 : 00:42:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

זה רק אני או שהיום אין גולים כאלה יותר?!
וחוץ מזה, יעקב בוזגלו

רק חבל שהוא העביר את מאור למחלקת הנוער של מכבי. המהלך החכם היה לתת לו להמשיך לגדול בהפועל, לשחק בבוגרים ולהימכר ב- 120 אלף דולר למכבי פ"ת.
קראנקו נשלח - 04/09/2010 : 23:58:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

לא הייתה פחות חשיבות לצבע, עדיין הפועל היה אדום ובית"ר ומכבי צהוב, פשוט תרבות האהדה הייתה שונה. פחות שירים, שירים יותר קצרים, צעיפים מסוג אחר ודגלי ארצות הברית ביציעים בימק"א. קהל יותר מפחיד ופחות מתפלסף. השינוי היה אי שם בשנות התשעים.
מחאיי נשלח - 04/09/2010 : 23:30:37
משה גרטל לעולם נשלח - 04/09/2010 : 14:24:20
זה רק אני או שהיום אין גולים כאלה יותר?!
וחוץ מזה, יעקב בוזגלו

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07