פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פינת הנוסטלגיה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פינת הנוסטלגיה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם פינת הנוסטלגיה נושא הבא  

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  10:28:57  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=6ecdoXHoY1M

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  14:24:20  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה רק אני או שהיום אין גולים כאלה יותר?!
וחוץ מזה, יעקב בוזגלו
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  23:30:37  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגידו, אנשים לא לבשו אז אדום למשחקים, הא? רואים את זה במיוחד במשחק האחרון.
מתי התפתחה המסורת הזו? והאם לצבעים באמת הייתה פחות חשיבות פעם?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  23:58:51  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אכן פעם היתה פחות נטייה להגיע בצבעי הקבוצה למשחק. לא היו חולצות משחק, מקסימום היית משתדל ללבוש משהו בגוון מתאים.
לא הייתה פחות חשיבות לצבע, עדיין הפועל היה אדום ובית"ר ומכבי צהוב, פשוט תרבות האהדה הייתה שונה. פחות שירים, שירים יותר קצרים, צעיפים מסוג אחר ודגלי ארצות הברית ביציעים בימק"א. קהל יותר מפחיד ופחות מתפלסף. השינוי היה אי שם בשנות התשעים.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 05/09/2010 :  00:42:47  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

זה רק אני או שהיום אין גולים כאלה יותר?!
וחוץ מזה, יעקב בוזגלו

רק חבל שהוא העביר את מאור למחלקת הנוער של מכבי. המהלך החכם היה לתת לו להמשיך לגדול בהפועל, לשחק בבוגרים ולהימכר ב- 120 אלף דולר למכבי פ"ת.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/09/2010 :  14:01:58  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אכן פעם היתה פחות נטייה להגיע בצבעי הקבוצה למשחק. לא היו חולצות משחק, מקסימום היית משתדל ללבוש משהו בגוון מתאים.
לא הייתה פחות חשיבות לצבע, עדיין הפועל היה אדום ובית"ר ומכבי צהוב, פשוט תרבות האהדה הייתה שונה. פחות שירים, שירים יותר קצרים, צעיפים מסוג אחר ודגלי ארצות הברית ביציעים בימק"א. קהל יותר מפחיד ופחות מתפלסף. השינוי היה אי שם בשנות התשעים.

מסכים.
אני זוכר (אם כי מעורפל) גם דגלי ישראל פה ושם בימק"א במשחקי הפועל ורימון עשן אדום כמעט קבוע שהיה נזרק מיציע האבן.
אח היו שבתות ..

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 05/09/2010 :  20:06:07  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שזה עושה לי רע.. עצוב. אני נזכר בשחקנים שהיו לנו (ציון מרילי, בנדה, עלי, בוזגלו, שלומי שטיקר שהיה אהוד במיוחד על חבר שלי.. ) ובזה שהיינו קבוצה נורמלית (יחסית) והיינו סתם אוהדים נורמלים שבאים לראות את הקבוצה שפעם מפסידה, פעם מנצחת, פעם יורדת ליגה, פעם עולה וזהו..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 06/09/2010 :  07:22:07  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

לא הייתה פחות חשיבות לצבע, עדיין הפועל היה אדום ובית"ר ומכבי צהוב, פשוט תרבות האהדה הייתה שונה.

לפחות לגבי בית"ר, הצהוב הגיע בשנות ה-60, סתם במקרה. הצבע המקורי של הר הגעש בצהוב היה לבן של שבת (החולצה הייתה עם צווארון והרבה "הוד והדר"). האוהדים היו מגיעים לרוב בלבן - גם כי אלה היו חולצות של שבת

נערך על ידי - roi ב-06/09/2010 07:24:40
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 06/09/2010 :  07:48:35  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהבתי איך במשחק נגד הפועל ת"א השופט סופר 11 צעדים כדי לקבוע היכן למקם את הכדור בפנדל. גדול!
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 06/09/2010 :  13:57:55  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב קהל מפחיד, אני מניח שזה קשור לפיסת מידע שפורסמה לפי איזה שבוע בידיעות - להפועל ירושלים (יחד עם הפועל ת"א) היו 6 משחקים ללא קהל, הכי הרבה מלבד בני יהודה, ובית"ר שמן הסתם במקום הראשון.
אז או שממש אוהבים לקפח ירושלמים או שאכן נזרקו המון אבוקות.

נערך על ידי - קובקוב ב-06/09/2010 14:01:51
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם פינת הנוסטלגיה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07