פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיור כדורגל ממגרש קטמון לימק"א

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיור כדורגל ממגרש קטמון לימק"א
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם סיור כדורגל ממגרש קטמון לימק"א נושא הבא  

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 01/09/2010 :  21:34:17  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו בעניין?

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=720

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 02/09/2010 :  12:47:20  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאחד שהיה בסיור הקודם - מאוד מאוד מומלץ!
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  16:10:05  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו מנסים לעשות "ספירת מלאי", לראות אם שווה להוציא את הסיור. יש כאן מישהו שמעוניין לבוא לסיור?

נערך על ידי - roi ב-04/09/2010 16:10:30
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  17:09:30  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רעיון נהדר ROI, אבל אני לא חושב שהקהל כאן הוא היעד שלך. רבים מאיתנו עשו את המסלול הזה שוב ושוב בצעירותם ובבגרות - אולי עדיף להציע ולחשוף את המסע המסקרן הזה לאנשים שכן עשוים להתרגש מסיור שעבור רבים מאיתנו הוא די סטנדרטי.

עם זאת, ובשל יוזמותיך המעולות - ובעיקר כדי שלא תחשוב שאני רק מבקר, יש לי כמה רעיונות לסיורים שאולי יתאימו מעט יותר לאוהדי הקבוצה:

א. מסן מרטין לרחוב המחנכת. סיפורה של אגדת הכדורגל הירושלמית מישל דיין.
ב. מפיצוחי טופן לתא המעצר במגרש הרוסים. לאן נעלם שלומי דנינו?
ג.מרחוב יוסי בן יועזר עד לבורקס מוסא. הרפתקאותיו של הכישרון הנעלם גילי לוי.

אני גם יכול לעלות על דעתי כמה מדריכים מצויינים לכל אחד מהסיורים המעניינים האלה, שלדעתי יצליחו לרתק כמות נכבדת מאוהדינו.
בהצלחה!!
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  17:44:14  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  18:14:32  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רועי, זו אחלה יוזמה, אבל אני לא יודע כמה אנשים יכולים לבוא, זה אמצע שבוע, הכנות לחג כל הבררה הזה. הייתי בא, אבל אני לא יכול.

אולי עדיף לעשות את זה באופן קבוע בימי שישי בבוקר.
וחשוב גם להפיץ את זה דרך התקשורת. יש לך את המייל של אסף אפל באשכול אחר, ואני יכול לתת לך טלפון של בחור מזמן ירושלים שמתעניין ביוזמות כאלו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  18:33:09  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניראה לי שיש אימון פתיחה של הכדורסל בערך באותן שעות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 04/09/2010 :  19:44:21  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם סיור במכולת ברחוב עין גדי בעקבות תחנות בקריירה של חנן לוי?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 05/09/2010 :  22:12:46  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיור נדחה!

נקווה לקיים אותו באחד מימי השישי של חודש אוקטובר, כהעצת מחאיי. בשאיפה גם לפרסם אותו במקומות אחרים.

ולגבי ההצעות לסיורים אחרים - כמאמר גדולים ובולטים ממני בפורום - "מי שמציע מבצע"...

נערך על ידי - roi ב-05/09/2010 22:13:20
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם סיור כדורגל ממגרש קטמון לימק"א נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07