| משתמש |
המשחק המסורתי מול מכבי יפו  |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 09:58:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
בהתקפה הדברים צריכים להתחבר, זה פחות מדאיג אותי לאור היכולת שאורי (אפשר למסור גם) ואיתמר הפגינו. ההגנה של המחצית השנייה לא נראתה טוב, למרות שצמד המוטים נראו מפוקסים. יש בעיה במרכז השדה. היה חסר מישהו (עוז? מימי?) שמקשר בין ההגנה לבין ההתקפה, ואולי מונע, כמו שקראנקו אמר, מתפרצות של היריב. יפו יכלו לגמור את המחצית השנייה עם חמישייה.
אורי מסר הרבה במחצית הראשונה.
חמישיה של יפו? אתה מגזים. לפחות 3 פעמים, אם לא יותר, ההתקפות המסוכנות של יפו היו בנבדל של 2-3 מטר, כולל הגול השני... אגב לקשר הימני שלהם יש הרמות נוראיות. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 13:21:53
|
בתור מי שלא נכח באף משחק אימון בינתיים, אני מתעניין בדעתכם לגבי הקישור ההגנתי, שזו ללא ספק עמדה סופר-חשובה: קודם כל, מה עם גולה??? הרי זו בדיוק העמדה שלו. האם בגילו ובמצבו הפיזי ליגה ב' קצת גדולה עליו? האם אפשר יהיה לסמוך עליו ל-60 דקות במשחק (אבל לזכור שבליגה ב' יש רק שלושה חילופים ולא חמישה כמו בליגה ג')? ומה לגבי יניב אברהמי? הרי הוא גם יכול לשחק כקשר הגנתי. לאור זכרוני משנות מבשרת שלנו, אני נוטה להסכים עם קראנקו על כך שציון זקן הוא יופי של מגן ימני, אבל לא מתאים להיות ה"קילר" במרכז המגרש.
ובאופן כללי יותר, האם כבר מסתמן ההרכב הפותח שלנו?
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 14:07:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
בתור מי שלא נכח באף משחק אימון בינתיים, אני מתעניין בדעתכם לגבי הקישור ההגנתי, שזו ללא ספק עמדה סופר-חשובה: קודם כל, מה עם גולה??? הרי זו בדיוק העמדה שלו. האם בגילו ובמצבו הפיזי ליגה ב' קצת גדולה עליו? האם אפשר יהיה לסמוך עליו ל-60 דקות במשחק (אבל לזכור שבליגה ב' יש רק שלושה חילופים ולא חמישה כמו בליגה ג')? ומה לגבי יניב אברהמי? הרי הוא גם יכול לשחק כקשר הגנתי. לאור זכרוני משנות מבשרת שלנו, אני נוטה להסכים עם קראנקו על כך שציון זקן הוא יופי של מגן ימני, אבל לא מתאים להיות ה"קילר" במרכז המגרש.
ובאופן כללי יותר, האם כבר מסתמן ההרכב הפותח שלנו?
א. אמיר גולה לפי דעתי יפתיע (?) את כולם וישחק 90 דקות במשחק. ליגה ב' לא רק שלא גדולה עליו, גם ליגה א' לא. ב. יניב שיחק אתמול דפנסיבי, היה בסדר, אני לא יודע אם הוא יכול לבד לסחוב את כל העומס הזה. ג. הרכב מסתמן לפי משחקי האימון שראיתי : בשער ניצן הגנה - אזרזר,אוחיון, עדי\גופמן (עדי סוחב השעייה,גופמן יפתח את העונה),מאהר . קישור - ציון, יניב\גולה, עוז צבאג, איתמר יחיא. חלוצים - כפיר מלול, אורי וורנר\שקד בוהרון.
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 14:20:24
|
תודה קראנקו. 1. אני מניח שאם וכאשר שי יעבור, זה יוריד את אחד החלוצים לספסל. 2. בסה"כ הסגל מאוד עמוק, בעיקר במה שקשור להתקפה ולקישור ההתקפי, אבל חסר לדעתי עומק בעמדות המגנים. יש את ציון זקן וג'וני שיכולים לחפות בצד ימין, אבל מה עם שמאל (מלבד אזרזר)? 3. האם פבל קומרקוב עוד איתנו או שזה לא הסתדר?
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 18:04:01
|
השנקל שלי מהמשחק אתמול.
1. אורי וורנר ליד שי ,שכל הזמן מכוון אותו ,הוא שחקן הרבה יותר פעלתן ומסוכן .בחצי הראשון אתמול הוא היה מצויין .מה שהפך כמעט כל התקפה מצד שמאל למסוכנת . בחצי השני (שי יצא בחצי השני ) לי הייתה התחושה שהוא תופקד כמגן שמאלי.והיה חלש מאד. 2.כדאי לחשוב על מאהר כקשר קיצוני ימני ולאו דווקא להינעל עליו כמגן.שד משחת הבחור הזה.אולי להעביר את ציון זקן לעמדת המגן הימני כי בקישור הוא לא מוצא את עצמו. 3..כן בכושר או לא בכושר,אמיר גולה הכרחי ,עד הכרחי בכל מחיר. לקישור האחורי. 4.יש עוד עבודה על הכושר הגופני. 5.אני מאוהב באיתמר יחיא - דוס סנטוס.עוד בוננזה של הצוות המקצועי . 6.שי אהרון בונבון אמיתי.איזה מלך. 7.
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 21:45:49
|
| אמיר גולה, לצערי, לא מסוגל לשחק 90 דקות, גם 45 דקות אני לא בטוח, בפחות ממחצית שהוא שיחק הוא לא היה מורגש לטובה. חוץ מיניב, חסר לנו גרזן באמצע. ציון מנסה, אבל לא מסוגל לספק את הסחורה הזאת |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 22:19:22
|
אני מצטרף לטמפופו - מאהר בקישור - יותר אפקטיבי. הביאו אותו אלינו בזכות הבלאגאן שהוא עשה לנו בשגב שלום שנה שעברה מעמדה יותר חופשית ויצירתית מאשר מגן. מה שקצת הפריע לי במשחק, ואני מתפלא שזה לא עלה: היחס בין מחנות אוהדים של קבוצות נע בד"כ בין סתם ניכור לבין שנאה תהומית. עם יפו יש לנו בכ"ז הזדמנות לייצר אווירה שונה, לפחות כל עוד אנחנו לא באותה ליגה. לא לחינם התפתחה המסורת של משחק ידידות דווקא איתם. היתה כאן הזדמנות לשבור את השיגרה - לפחות חלק מהמשחק - להתערבב, לקרוא "הידה בי הידה בו", וכיו"ב ג'סטות חביבות. היה גם מקום להתחרות ב"למי יש יותר גדול" כלומר מי מעודד יותר טוב, את זה עשינו דווקא יפה. זוכרים שהם ניסו לעזור לנו במשחק הביזיון נגד קרית מלאכי בוינטר ? סולידריות - זו המילה, וזה מה שחסר. אולי בשנה הבאה. |
 |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 22:30:26
|
| איפה משחק מיקי רנדי? |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 01/09/2010 : 23:08:37
|
| לפי מיטב ידעתי בסאדר |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/09/2010 : 00:24:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני מצטרף לטמפופו - מאהר בקישור - יותר אפקטיבי. הביאו אותו אלינו בזכות הבלאגאן שהוא עשה לנו בשגב שלום שנה שעברה מעמדה יותר חופשית ויצירתית מאשר מגן. מה שקצת הפריע לי במשחק, ואני מתפלא שזה לא עלה: היחס בין מחנות אוהדים של קבוצות נע בד"כ בין סתם ניכור לבין שנאה תהומית. עם יפו יש לנו בכ"ז הזדמנות לייצר אווירה שונה, לפחות כל עוד אנחנו לא באותה ליגה. לא לחינם התפתחה המסורת של משחק ידידות דווקא איתם. היתה כאן הזדמנות לשבור את השיגרה - לפחות חלק מהמשחק - להתערבב, לקרוא "הידה בי הידה בו", וכיו"ב ג'סטות חביבות. היה גם מקום להתחרות ב"למי יש יותר גדול" כלומר מי מעודד יותר טוב, את זה עשינו דווקא יפה. זוכרים שהם ניסו לעזור לנו במשחק הביזיון נגד קרית מלאכי בוינטר ? סולידריות - זו המילה, וזה מה שחסר. אולי בשנה הבאה.
אתה מוזמן לא להתאכזב, ולהצטרף ולהשפיע על העידוד |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/09/2010 : 14:17:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני מצטרף לטמפופו - מאהר בקישור - יותר אפקטיבי. הביאו אותו אלינו בזכות הבלאגאן שהוא עשה לנו בשגב שלום שנה שעברה מעמדה יותר חופשית ויצירתית מאשר מגן. מה שקצת הפריע לי במשחק, ואני מתפלא שזה לא עלה: היחס בין מחנות אוהדים של קבוצות נע בד"כ בין סתם ניכור לבין שנאה תהומית. עם יפו יש לנו בכ"ז הזדמנות לייצר אווירה שונה, לפחות כל עוד אנחנו לא באותה ליגה. לא לחינם התפתחה המסורת של משחק ידידות דווקא איתם. היתה כאן הזדמנות לשבור את השיגרה - לפחות חלק מהמשחק - להתערבב, לקרוא "הידה בי הידה בו", וכיו"ב ג'סטות חביבות. היה גם מקום להתחרות ב"למי יש יותר גדול" כלומר מי מעודד יותר טוב, את זה עשינו דווקא יפה. זוכרים שהם ניסו לעזור לנו במשחק הביזיון נגד קרית מלאכי בוינטר ? סולידריות - זו המילה, וזה מה שחסר. אולי בשנה הבאה.
אתה מוזמן לא להתאכזב, ולהצטרף ולהשפיע על העידוד
אתה כמובן צודק, בדיעבד חבל שלא הלכתי לבקר "במחנה היריב". בדרך מהחניה למגרש יצא לי לפטפט עם יפואי שכזה. הוא די התפעל מהעובדה שירושלמים התריחו את עצמם למשחק, ואחרי שהבהרתי שאני גר בגבעתיים, הוא בכלל התקשה להאמין שיש לקטמון אוהדים מחוץ לעיר. הוא גם השוויץ שלמדנו מהם (להתחיל מליגה ג') אז נאלצתי להזכיר לו מי בכלל המציא את ההטריק של קבוצת אוהדים, תודה ושלום.
|
 |
|
המשחק המסורתי מול מכבי יפו  |
|
|
|