| משתמש |
סאדר בלאומית?  |
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 22/08/2010 : 21:38:34
|
סאדר יהיו בלאומית שנה הבאה?????????????????????????????? אחווה ערבה ועוד איזה קבוצה יורדות ליגה וסאדר אמורים לעלות ליגה... יש להם התקציב? יש להם שחקנים שיכולים להתמודד בלאומית? מישהו יכול לתת פרטים??? לפי מה שאני מבין-הדרבי מתרחק
|
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 22/08/2010 : 22:42:59
|
| המצב הוא כזה: ערבה וג'ת לא עברו בבקרה וירדו לליגה א. השיקמה והסאדרים אמורים להחליף אותם. אבל, ופה האבל הגדול, העסק לא נסגר ובמקום שייסגר היום ההתאחדות נתנה לשתי הקבוצות מהמגזר עד יום חמישי לנסות לסדר את העניינים. לדעתי הם יצליחו ויישארו בלאומית. לגבי הסאדרים - הם התבקשו להציג ערבויות בבקרה וכך היה. הם אושרו מבחינה תקציבית לשחק בלאומית.יש פה שערוריה שאין כדוגמתה. הליגה נפתחה ללא שתי קבוצות וההתאחדות במקום שתעשה סדר נותנת יד לבלאגן. ונשאלת עוד שאלה: קבוצות מתפרקות והבקרה מורידה אותם ליגה ורק הפועל סאדר שיש לה "קצת" חובות, עוברת בקלילות בבקרה ומתוארת בתקשורת כאי של שפיות בתוך הכאוס. משהו פה מאד מסריח. |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 22/08/2010 : 22:49:29
|
תמיד איכשהו יצליחו משפחת סאסי לארגן איזה קומבינה (כמו במקרה הבורר עם הקשרים העסקיים עם סאסי) המצב דומה למצב של מיורקה (כמה שסאדר יכולים להיות דומים למיורקה...) הם היו אמורים לשחק בליגה האירופית אבל בגלל חובות ויריאל מחליפים אותן אבל ברצלונה ומנצסטר יונייטד שנמצאים בחובות ענקיים וגדולים בהרבה מחובותייהם של מיורקה משחקות בכל שנה בליגת האלוםות... ההתאחדות מעדיפה שקבוצה "נחשבת" כמו סאדר שיש לה עבר מכובד בליגת העל תשחק בלאומית ושקבוצות לא מוכרות מספיק כמו אחווה ערבה ישחקו בליגה א' עצוב שזה המצב |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 07:41:05
|
סלחו לי על האופורטוניזם - אבל הלוואי!
פחות מהמורות בדרך לפסגה. ותחשבו על זה טוב - עוד שנה של מאבק על הישרדות מחלישות עוד יותר את המערכת החיסונית, בדרך לפירוק |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 16:02:02
|
לדעתי אתה טועה אם הם יהיו בלאומית הם בעצם מתרחקים עוד שנה מהפירוק... אם הם לא התפרקו עכשיו כשהם ירדו לליגה א' הם לא יתפרקו גם אם הם יירדו עוד פעם לליגה א'
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 17:20:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
סלחו לי על האופורטוניזם - אבל הלוואי!
פחות מהמורות בדרך לפסגה. ותחשבו על זה טוב - עוד שנה של מאבק על הישרדות מחלישות עוד יותר את המערכת החיסונית, בדרך לפירוק
ברור שאתה טועה. לאומית זה אומר עוד 2 מליון ש"ח הקצבות. זה המון כסף בשבילהם. הם ישלמו חצי לשחקנים וייקחו את החצי השני אליהם... |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 18:46:20
|
בסיפור של סאדר הוא הדוגמא ה"מופלאה" להתנהגות ההתאחדות: במקום להביא לפתרון בעיית החובות שיש לקבוצה [כל קבוצה], ה"שיטה" של ההתאחדות מובילה לכך שקבוצה בעייתית "תנשום בשוטף" מההקצבות ומהזרמה כזו או אחרת של בעלי הקבוצה כדי לרָצות את הבקרה לעונה הקרובה. תארו לעצמכם מה היה קורה אם לפני 4-5 שנים ההץאחדות היתה גורמת לטיפול שורש בסאדר, אולי אפילו עד כדי פירוק. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 19:06:51
|
העניין הוא שההתאחדות צודקת איכשהו אם כל קבוצה שמצויה בחובות תקבל עונש של הורדת נקודות ובטח אם תגיע למצב של כונסי נכסים יהיו הרבה קבוצות שנחשבות גדולות שירדו ליגות או אפילו יגיעו לפירוק מה הכדורגל הישראלי יעשה אם יהיה מצב שהפועל תל אביב\מכבי תל אביב או מככבי חיפה יורדו ליגה? הליגה תאבד מהעניין הקלוש שיש בה אותו דבר בליגה הלאומית קבוצה כמו סאדר היא קבוצה יותר מעניינת מאחווה ערבה ואני לא מאמין שמשחקים של אחווה ערבה ישודרו בטלויזיה וכאלה... סאדר שבכל זאת מושכת איזשהו עניין מהתושבים הירושלמים ימשכו הרבה יותר עניין מקבוצות כמו אחווה ערבה |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 19:40:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
העניין הוא שההתאחדות צודקת איכשהו אם כל קבוצה שמצויה בחובות תקבל עונש של הורדת נקודות ובטח אם תגיע למצב של כונסי נכסים יהיו הרבה קבוצות שנחשבות גדולות שירדו ליגות או אפילו יגיעו לפירוק מה הכדורגל הישראלי יעשה אם יהיה מצב שהפועל תל אביב\מכבי תל אביב או מככבי חיפה יורדו ליגה? הליגה תאבד מהעניין הקלוש שיש בה אותו דבר בליגה הלאומית קבוצה כמו סאדר היא קבוצה יותר מעניינת מאחווה ערבה ואני לא מאמין שמשחקים של אחווה ערבה ישודרו בטלויזיה וכאלה... סאדר שבכל זאת מושכת איזשהו עניין מהתושבים הירושלמים ימשכו הרבה יותר עניין מקבוצות כמו אחווה ערבה
לפי אתר ההתאחדות: "הבקרה התקציבית היא ארגון של ההתאחדות לכדורגל ותפקידה לפקח על האיזון התקציבי ולאורך זמן להבריא את מצבן הכספי של קבוצות הכדורגל בשלושת הליגות המקצועניות. הבקרה התקציבית הוקמה בתחילת שנות ה-90 בעקבות המלצות של ועדה ציבורית שמונתה ע"י ההתאחדות לכדורגל במטרה למצוא פתרון למצבן הכלכלי הקשה של המועדונים". ובנוסף: "הבקרה סוקרת את הדוחות הכספיים שהוגשו ובוחנת את ריאליות התקציב שהוגש".
כידוע סאדר היא קבוצה עתירת חובות עבר, שקשה מאד אולי כבר בלתי אפשרי לכמת אותם. האם הדרך הראוייה היא להמשיך ולאפשר לראשי הקבוצה ו/או בעליה להמשיך בדרכם הנלוזה או ל"חתוך"?
ולגבי מספר הצופים: לפי הקריטריון הזה היה צריך לשדראת המשחקים של קטמון ושל קביליו |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-23/08/2010 19:41:21 |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 19:51:51
|
ידוע שהכל בארץ הזאת זה חרטה ברור שבסוף ההתאחדות תקבע מה שבא לה בלי להסתכל על נתונים או על חובות עבר ברור שכולם יודעים על החובות הענקיים לשחקנים שגררו סאדר במשך שנים רבות אבל אני לא יודע כמה אחווה ערבה תוכל לשמור על חובות "סבירים" כל עוד היא תשאר בליגה הלאומית. מה שכן בקשר לשידורי הטלוויזיה דווקא היה מאוד כיף לראות את המשחק של יפו שנה שעברה בגביע לראות את כל האוהדים שלהם שמעודדים בכל דקות המשחק-בדיוק כמונו אני מאמין ששידור של המשחקים של קטמון ויפו (כמובן שאני לא ראלי) ידביקו צופים רבים למסכי הטלוויזיה לא בגלל רמת הכדורגל אלא בגלל רמת העידוד. בלי שום קשר- בהצלחה לשתי נבחרות ישראל לנשים ולגברים במשחקן הערב (הגברים מול לטביה והנשים מול סרביה) |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 23:38:14
|
מהידוע לי, ג'ת עברה בקרה. ס.א.ד.ר תתמודד איתנו על העליהו חטפה היום שלישיה מיבנה במשחק אימון |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 23/08/2010 : 23:52:54
|
| ולפי הידוע לי סאדר שיחקה רע מאוד שחקני הבית ממורמרים לפני שהחלה העונה.לופא נותן לשחקנים שהביא איתו מבחוץ ולא מאמין בילדים.לסטי לא חזרו עדיין והוא כועס וסלמן לא נספר ע"י לופא.מתחילות הצרות שם.והם העיקר מתרכזים בלהזיק לשי אהרון.חצופים. |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 24/08/2010 : 12:13:50
|
אם כבר שי אהרון-מישהו יודע מה קורה עם הבורר עם הקשרים העסקיים עם סאסי. מחליפים בורר? יש מצב שנצא מהעניין הזה בזול? (פחות מ250 אלף) היה כתוב בכל העיר שקטמון הציע לסאסי 150 אלף אבל הם לא רצו פחות מ250. אפילו שהם לא קיבלו את ההצעה שלנו:מאיפה יש לנו 150 אלף מיותרים לתת על שי אהרון? זה לא חצי מהכסף של קוני המניות? |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 24/08/2010 : 12:20:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
אם כבר שי אהרון-מישהו יודע מה קורה עם הבורר עם הקשרים העסקיים עם סאסי. מחליפים בורר? יש מצב שנצא מהעניין הזה בזול? (פחות מ250 אלף) היה כתוב בכל העיר שקטמון הציע לסאסי 150 אלף אבל הם לא רצו פחות מ250. אפילו שהם לא קיבלו את ההצעה שלנו:מאיפה יש לנו 150 אלף מיותרים לתת על שי אהרון? זה לא חצי מהכסף של קוני המניות?
פרוס על 3 שנים. זה 50 אלף לשנה. זה הרבה, אבל לא סכום שאי אפשר לעמוד בו. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 24/08/2010 : 13:56:24
|
| מה הסיכוי שהבורר יוחלף ושהמחיר של שי אהרון באמת יהיה 150 אלף או פחות ולא 250? |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 24/08/2010 : 14:40:33
|
| גם לא מאה חמישים אלף. תהרגו אותי אני לא מצליח להבין למה צריך לשלם להם אם אין לו חוזה בקבוצה? איך קרה, ששחקן בן 31, בלי חוזה, לא יכול לשחק איפה שהוא רוצה (בעיקר אם זה בליגה חובבנית) בלי שיעשו לו את המוות? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
סאדר בלאומית?  |
|