פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים 20 באוגוסט 2010

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים 20 באוגוסט 2010
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם מקומונים 20 באוגוסט 2010 נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 22/08/2010 :  11:33:22  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה כמו עינוי סיני, גם בדרום עדיין מחכים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 22/08/2010 :  18:14:20  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

חוץ מהפיסקה האחרונה, כתבה מצויינת. תקראו לי תמים, אבל אני ממש לא מסכים עם גולה שכאשר נגיע ללאומית נצטרך לעבור לידיים פרטיות כדי להצליח.

לא תמים בכלל. אם נגיע ללאומית אי אפשר יהיה לעצור את הגל הזה. יגיעו ההקצבות, הטלוויזיה, ספונסרים כבדים יותר, עוד אוהדים, יותר חברי עמותה, יותר כסף מכרטיסים. למעשה המכשול הכי גדול זה עכשיו, כלומר ליגות ב+א, ליגות שגם מקבלות אפס סיקור תקשורתי וגם לא מקבלים בהן שקל מהמדינה ומהטלוויזיה. כמה שנים לא מוצלחות כאן ביחד עם התעקשות של סאסי-יונה לא לשחרר הן מה שיכול להפיל אותנו.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 22/08/2010 :  21:36:06  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה עם זה? אני מוכן לשלם למי שיעלה את המקומונים ביום הקרוב

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 22/08/2010 :  23:34:35  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרי נשאלת השאלה: ביום שנגיע ללאומית נצטרך להוכיח בבקרה שיש לנו ערבויות לתקציב. איך עושים את זה כאשר מגייסים מניות תוך כדי השנה ? הנה התשובה: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=1379&docid=83974&lang=HE
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מקומונים 20 באוגוסט 2010 נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07