| משתמש |
שי אהרון בבקרה  |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 22:10:41
|
באתר של המקורית עולצים על זה שדפקו את שי ואותנו בבקרה. מישהו יכול לאשר\להרגיע?
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 23:20:17
|
| לפי מה שהם כותבים הבורר קבע שנצטרך לשלם להם 225,000 ש"ח! לא ייאמן. צריך לצאת למלחמה נגד הגוף הרקוב הזה שנקרא ההתאחדות לכדורגל כולל בג"צ. |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 23:53:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
באתר של המקורית עולצים על זה שדפקו את שי ואותנו בבקרה. מישהו יכול לאשר\להרגיע?
על זה אתה מספר לנו, אבל על המתחרה החדש שלך, ה"פודסאסיקאסט", אתה לא מספר...
נראה קצת מוקדם להביע דעה, אבל כרגע זה נראה שיידרש סכום די מפלצתי במושגים שלנו בשביל להשאיר את שי - and I say, Fuck'em |
 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 23:57:07
|
הבורר לא קבע כלום. זה היה דיון מקדמי.
2 דברים מסתמנים, ואני זהיר, הם רק מסתמנים: הוא יעבור לקטמון, וזה יעלה כסף. זה הכל.
זה דבר ששיערנו שיקרה.
מכאן, כל האפשרויות פתוחות. צריך סבלנות, ומחשבה, ועוצמה.
בלי היסטריה ובלי להיגרר אחריהם למסע הנקמה המבחיל שלהם באיש שנתן את הקריירה שלו לקבוצה הזו.
שימרו על רוגע, אנחנו נשמור. יהיה בסדר.
|
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 00:03:05
|
| תודה על ההרגעה.(לא בציניות) אבל לא ברור לי למה מגיע להם כסף לכל הרוחות? הרי אין לו חוזה שם. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 00:56:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji על זה אתה מספר לנו, אבל על המתחרה החדש שלך, ה"פודסאסיקאסט", אתה לא מספר...
פודקסט יש רק אחד. היוזמה מגיעה קרוב לוודאי מעמוס סאסי (או עמוס וסאסי!) במטרה לחתור תחת פודקסטנו. למרות זאת, אנו מברכים אותם על הרצון ומאחלים להם שיעלו ויצליחו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 08:49:11
|
| נמתין לעדכונים.אבל האמת שקשה להישאר אדיש ורגוע נוכח הסכומים המדוברים.בהנחה והם יישארו ,ביחד עם החוזה עצמו מדובר בנתח אדיר מהתקציב שנשמע על פניו בלתי אפשרי. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 10:45:55
|
היה ברור ששנשלם מחיר על שי.אבל הוא שווה, רבאק.ולאו דווקא בגלל היכולת המקצועית אלא בגלל מי שהוא ומה שהוא !
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 10:58:24
|
גם אני חושב, כמו ההנהלה, שבסופו של דבר, אנחנו נצליח להסתדר עם תוצאת הבוררות. נמתין בסבלנות ונקווה לטוב.
אגב, מישהו יודע האם הבוררות היא מחייבת או שניתן לערער עליה? |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 11:02:08
|
חבר'ה, אני מציע שלא נכנס לבהלה או פאניקה, בדיוק כמו שהוצע על ידי אורי בפוסט שלו. מטבע הדברים מדובר בסוג של "סחר סוסים", כאשר סאסימשוכנע שכל מה שיש לו בקבוצה הוא בעל ערך בסכומי עתק.ראינו לאן זה הוביל ומוביל אותו. די ברור שעניינו של שי יסתיים בפסיקה כספית כזו או אחרת. אני מציע שניתן לנציגנו בבוררות ובמגעים עם סאסי את הקרדיט שהם ינהלו את המו"מ במיומנות ויביאו לקטמון אתם התוצאה הטובה ביותר.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 18:31:42
|
| שמישהו יסביר לבור כמוני מדוע שחקן שמסיים חוזה אינו משוחרר בחינם מקבוצתו האחרונה ? יש הבדל חוקתי בין ליגת העל לליגה ב' ? לפי מה שאני יודע, כל הסכומים המשולמים בין קבוצות בארץ ובעולם על העברת שחקנים נעשים כאשר לשחקן יש חוזה בתוקף. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 19:15:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
שמישהו יסביר לבור כמוני מדוע שחקן שמסיים חוזה אינו משוחרר בחינם מקבוצתו האחרונה ? יש הבדל חוקתי בין ליגת העל לליגה ב' ? לפי מה שאני יודע, כל הסכומים המשולמים בין קבוצות בארץ ובעולם על העברת שחקנים נעשים כאשר לשחקן יש חוזה בתוקף.
נראה לי אפילו שזה אמור להיות פשוט יותר אם השחקן מחליט לרדת מליגה מקצוענית לליגה לא מקצוענית. ממש לא ברור כל הסיפור |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 03:37:29
|
לדעתי, זה עניין של כרטיס שחקן ששייך לויקטור וסאסי העושקים (להפועל סאדריונהסאסי) זה לא כמו בכדורסל, שם בסוף חוזה השחקן חופשי לעשות כרצונו. |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 10:05:11
|
| בכל מקרה, סאסי בן זונה |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 15:20:07
|
זה הדבר היחידי שאתם לא מבינים בענייני ההתאחדות? אני למשל תוהה (אם כי בזקנתי אני כבר נואש מלהבין) מהו תפקיד הבקרה.הנה למשל אחווה עראבה ,מקבלת הודעה על אפשרות ירידה מהלאומית (ועוד 4 קבוצות) בגלל עניינים כלכליים ובעיות כספיות .ואז הפועל י-ם מקבלת הודעה להתכונן לאפשרות שהיא תהיה בלאומית. אז רגע-להבדיל מאותן קבוצות שלא יעברו בבקרה ,הבעיות הכספיות של הפועל י-ם נגמרו ולא הודיעו לי?החובות נפתרו?הקבוצה התאזנה כלכלית בזמן שישנתי?לאלוהי ההתאחדות פתרונים |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-10/08/2010 15:22:41 |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 11/08/2010 : 09:16:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
זה הדבר היחידי שאתם לא מבינים בענייני ההתאחדות? אני למשל תוהה (אם כי בזקנתי אני כבר נואש מלהבין) מהו תפקיד הבקרה.הנה למשל אחווה עראבה ,מקבלת הודעה על אפשרות ירידה מהלאומית (ועוד 4 קבוצות) בגלל עניינים כלכליים ובעיות כספיות .ואז הפועל י-ם מקבלת הודעה להתכונן לאפשרות שהיא תהיה בלאומית. אז רגע-להבדיל מאותן קבוצות שלא יעברו בבקרה ,הבעיות הכספיות של הפועל י-ם נגמרו ולא הודיעו לי?החובות נפתרו?הקבוצה התאזנה כלכלית בזמן שישנתי?לאלוהי ההתאחדות פתרונים
הנה 2 כתבות על המצב הכלכלי בכדורגל הישראלי: http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3414022,00.html
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3414021,00.html |
 |
|
| |
שי אהרון בבקרה  |
|