פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דיווח שבועי מההנהלה 6/8

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דיווח שבועי מההנהלה 6/8
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם דיווח שבועי מההנהלה 6/8 נושא הבא  

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 06/08/2010 :  11:50:31  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נמצא בפורום חברי עמותה, כמדי שבוע.

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 06/08/2010 :  18:11:04  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי שאלה, בשם אלישע ועקנין: האם חברת הקרמיקה והשיש במחלף חמד מממנת את ההסעות השנה, ואם לא, כמה תעלה ההסעה?
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  01:16:06  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי שאלה להנהלה: האם סכום התמיכה של אלטשולר שחם בקבוצה כפי שפורסם במקומונים (100,000 ש"ח) הוא נכון ?
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  09:51:59  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

יש לי שאלה להנהלה: האם סכום התמיכה של אלטשולר שחם בקבוצה כפי שפורסם במקומונים (100,000 ש"ח) הוא נכון ?

לא.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  09:59:57  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

נמצא בפורום חברי עמותה, כמדי שבוע.

ויש בתוך הדיווח גם מלא תמונות של בר רפאלי! שווה להצטרף לעמותה!
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  13:27:34  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם בפורום חברי העמותה לא מפורסם סכום התמיכה, ובכלל קיומו של פורום נפרד לחברי עמותה נראה לי מיותר לחלוטין. העסק מתנהל כך:מי שרוצה לדעת מה קורה קורא את העיתון (כלשהו). חברי עמותה גולשים לפורום חברי העמותה וקוראים את מה שכתוה בעיתון. אלה שאינם חברי עמותה קוראים את מה שכתוב בפורום חברי העמותה בעיתון.
יבוטל פורום חברי העמותה!
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 08/08/2010 :  13:29:56  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קשיש אדום

מי שרוצה לדעת מה קורה קורא את העיתון

אבל אין שם תמונות של בר רפאלי

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם דיווח שבועי מההנהלה 6/8 נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07