פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גירוש ילדי הזרים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  גירוש ילדי הזרים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם גירוש ילדי הזרים נושא הבא  

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/08/2010 :  13:41:24  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3927786,00.html

מדינה מטומטמת ואטומה.

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/08/2010 :  14:35:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo
מדינה מטומטמת ואטומה.

לא הבנתי מה החידוש כאן. אם המדינה אטומה לסבל של האזרחים שלה, למה שלא תהיה אטומה לסבל של אזרחים זרים? ולגבי הטמטום, אפשר למצוא אלפי נושאים בהם המדינה התנהגה באופן יותר מטומטם מהמקרה זה.

בקיצר, זה מה יש. זאת המדינה שלנו, לטוב ולרע. לצערי, אני כבר התרגלתי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/08/2010 :  18:21:31  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן .אבל לגרש ילדים שנולדו פה? ממשלה רעה ומרושעת!

עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  10:05:59  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם בתוך הממשלה הגרועה והכושלת הזו אלי ישי (שניסה בכל דרך להפיל אפילו את הפשרה שתשאיר לפחות חלק בארץ) מצליח להתבלט כגרוע כולם. הבן-אדם אפילו מצליח לעורר געגועים עזים לאריה דרעי , וזה באמת הישג כביר.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  18:54:40  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo
מדינה מטומטמת ואטומה.

לא הבנתי מה החידוש כאן. אם המדינה אטומה לסבל של האזרחים שלה, למה שלא תהיה אטומה לסבל של אזרחים זרים? ולגבי הטמטום, אפשר למצוא אלפי נושאים בהם המדינה התנהגה באופן יותר מטומטם מהמקרה זה.

בקיצר, זה מה יש. זאת המדינה שלנו, לטוב ולרע. לצערי, אני כבר התרגלתי.

עצוב מאוד שזה מה שאתה חושב. אין דבר כזה "זה מה יש. זאת המדינה שלנו" משהו מפריע לך? אל תשב בבית מול המסך של המחשב ותצקצק בלשון. תהפוך שולחנות, תחסום כבישים, תשרוף פחים, תעשה כל מה שצריך כדי שהמדינה הזאת תהיה מדינה ראוייה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  21:01:08  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה
עצוב מאוד שזה מה שאתה חושב. אין דבר כזה "זה מה יש. זאת המדינה שלנו" משהו מפריע לך? אל תשב בבית מול המסך של המחשב ותצקצק בלשון. תהפוך שולחנות, תחסום כבישים, תשרוף פחים, תעשה כל מה שצריך כדי שהמדינה הזאת תהיה מדינה ראוייה

אני מסכים איתך ב100%. זה באמת עצוב שהגעתי למצב הזה של כמעט אפאתיות, של הרגשה שאין לי בגדול מה לעשות כי כל הפוליטיקה כאן מושחתת. בסופו של דבר, בגדול, מה שאני יכול לעשות זה כדי לשנות זה לתת את קולי בבחירות למי שאני מאמין בו שיוכל לעשות שינוי. השאלה היא האם יש מפלגה כזאת? אני חושב שיש אנשים ישרים וראויים בכל המפלגות, אבל הם מהווים מיעוט. אז למי להצביע?

אז נכון, אני יכול להפגין עד מחר ולצעוק, ואולי גם להשיג שינויים נקודתיים פה ושם, בטח שמדובר בראש ממשלה חסר החלטיות שמושפע ביותר מדעת הקהל ומלחצים שמופעלים עליו. אבל זה יהיה רק משהו נקודתי, ולא ישנה את המדינה ויהפוך אותה לראוייה. את זה ניתן לעשות, כאמור, רק בבחירות, ורק כאשר תהיה מפלגה שגם תצהיר שזאת מטרתה, וגם תעשה את זה בפועל ולא תוותר על עקרונותיה לאחר הבחירות.

אז אני מעדיף לפעול כדי לעשות שינוי בסביבה הקטנה שלי, ולא בתחומים הגדולים. זה אכן עצוב, ויחד עם זאת, יש לי סיבות טובות לכך. לפחות בסביבה שלי זה תלוי בי ואפשר לראות תוצאות ושינוי לטובה. מה שלא כן, לצערי, ברמת המדינה. וגירוש הילדים זאת רק דוגמה אחת מרבות ביותר שמראה שהמדינה מאבדת את רגישותה והופכת ליותר ויותר גזענית ומגעילה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 07/08/2010 :  21:33:31  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א. יש מפלגה שמצהירה על רצונה לעשות שינוי במדינה. בין השאר היא גם אחת המפלגות הפעילות ביותר בכנסת מבחינת חקיקת חוקים חברתיים, ואחת מבין שתי היחידות שמעולם חבר בהן לא נחקר במשטרה. המפלגה הזאת היא מרצ. אבל זה לא הדיון עכשיו.להצביע בבחירות זה פחות מהמינימום. יש כל כך הרבה יותר שאפשר לעשות. תעסוק בחינוך, מרטין בובר אמר "הנוער הוא הסיכוי הנצחי לאושר של האנושות", אם לא נשקיע את מאמצינו ביצירת נוער חושב ואכפתי יותר, העתיד שלנו יראה גרוע כמו ההווה. תצטרף למאבקים חברתיים, תצא להפגין, ולא רק כשהסקטור שלך מפגין. אל תתעצבן כשמפני הזבל, או נמלי התעופה שובתים, אלא תצטרף אליהם. כי רק מאבק משותף של כל המגזרים ביחד (ולא אחד אחרי השני) יכול לעשות פה שינוי. פועל זה בתודעה, אז תכניס את עצמך אליה, אחרת באמת לא יהיה לך סיכוי לעשות פה שינוי

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 08/08/2010 :  00:50:31  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן לא נתחיל בדיון לגבי מרצ והעקרונות שלה שהשתנו בדרך נס בזמן שהיה ישבה בממשלה. מה גם שעם כמות המנדטים שהיא קיבלה, קשה להאמין שהיא יכולה לעשות שינוי אמיתי. בכל מקרה, המפלגות היחידות שהצבעתי להם ולא איכזבו אותי היו אלו שלא עברו את אחוז החסימה או שלא הצטרפו לממשלה.

ואני עושה יותר מהמינימום של להצביע, אבל אני לא ממש מאמין גדול בהפגנות ובעשיית רעש, אלא בלנסות ולשפר את הסביבה הקרובה לי. והלוואי והייתי חושב שאני יכול לתרום לביצוע שינוי אמיתי במדינה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 08/08/2010 :  08:52:11  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל אחד יעשה בשביל שלאנשים שהוא מכיר יהיה קצת יותר טוב זאת לא גישה לחיים. זאת גישה שרוצים שנפתח, בשביל למנוע את המהפיכה שצריכה לקרות כאן. אם תמשיך ככה בחיים המצב לא ישתפר, אולי זה ייראה לך טוב יותר, אבל אתה פשוט עוצם לעצמך את העיניים. אם לא נתעורר בקרוב, לא תהיה דרך חזרה. המדינה בהתדרדרות מוסרית וחברתית שבעתיד יהיה מאוד קשה לעצור ולתקן. אתה חייב להתעורר עכשיו ולצאת מהפינה הנוחה שלך

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 08/08/2010 :  14:25:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניקח לדוגמה את הנושא של גירוש הילדים הזרים. אם אני מתנגד לזה ורואה את זה כמעשה בלתי מוסרי, מה אני יכול לעשות בפועל כדי למנוע את זה? אני יכול להפגין, נכון, או לכתוב הודעות לעיתונים ובפייסבוק, לחתום על עצומות וכו'. אבל האם זה באמת יעזור? האם הכוח שלי שווה משהו מול כל המנגנונים המושחתים? אני יכול גם למחוק את ביבי והליכוד ולא להצביע להם בפעם הבאה (לא שאי פעם הצבעתי להם). האם זה יעזור?

אני מעריך את אלו שמנסים ונלחמים, אבל אני כבר מיואש ולא מאמין בכוחי. אני בחרתי לא להשקיע אנרגיות בדברים שאני מרגיש שאין לי השפעה לגביהם. כמובן שאם אני ארגיש אחרת, שיש כיוון שיכול להצליח ואני יכול לתרום לו, אז אני אשקול לשנות את תפיסתי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/08/2010 :  10:50:30  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3931953,00.html
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/08/2010 :  12:48:43  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום ב19:00 יש צעדת מחאה נגד הגירוש שיוצאת משדרות רוטשילד. לכל מי שהנושא חשוב לו ממש חשוב לבוא.

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=130572190320849&index=1

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 04/10/2010 :  18:32:02  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://news.walla.co.il/?w=/1/1739251

כבוד.

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם גירוש ילדי הזרים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07