פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הופה ,ביטר זונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  הופה ,ביטר זונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הופה ,ביטר זונה נושא הבא  

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 19/07/2010 :  20:31:35  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3921946,00.html

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 19/07/2010 :  22:57:15  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי על זה כבר לפני כמה שבועות.
לא יודע מה ייצא מזה, אבל זה עלול להיות מעניין. בכל מקרה, לא נראה לי יותר מדי טוב לנו. מצד שני, אני לא בטוח כמה זה משפיע.

אבל הדבר הכי חשוב שכתבת, נמצא בכותרת של טמפופו:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo
הופה, ביטר זונה

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  00:16:36  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהבה לא קונים באלף ש"ח
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  10:24:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחיים לא יקרה. חותם על זה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  13:26:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקטע המשעשע הוא שגם אני ראיתי את הכתבה והתכוונתי לפתוח ת'רד בנושא וחשבתי על אותה כותרת...

בכל מקרה, כמו שכבר נאמר:

הופה, ביטר זונה

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  22:02:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

הקטע המשעשע הוא שגם אני ראיתי את הכתבה והתכוונתי לפתוח ת'רד בנושא וחשבתי על אותה כותרת...

בכל מקרה, כמו שכבר נאמר:

הופה, ביטר זונה

פעם אחרונה שניסו באו 30 איש לכנס בבנייני האומה

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/07/2010 :  16:22:39  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש עדכונים מרגשים.

העמותה החדשה הבטיחה לדאוג להגדלת תקציב הבננות לעונה הבאה. "יש לנו הבטחה מקורנפיין שיעזור ככל יכולתו. לא יתכן מצב שבו יהיו בבונים רעבים במזרחי."

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/135/891.html

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

944 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  11:38:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
800?!
http://m.walla.co.il/ExpandedItem.aspx?WallaId=3/7/1716282&ItemType=100&VerticalId=3
רק אני מרגיש שהם מפמפמים את זה בטירוף בתקשורת?

V

בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  15:53:45  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

800?!
http://m.walla.co.il/ExpandedItem.aspx?WallaId=3/7/1716282&ItemType=100&VerticalId=3
רק אני מרגיש שהם מפמפמים את זה בטירוף בתקשורת?

V

לא יודע אם זה 800 ששילמו או 800 שהתחייבו, ואם בסוף זה יקרה, אבל זאת תעודת עניות לנו.
אנחנו אחרי שלוש שנות פעילות מתקשים להגיע ליעד של 500 חברי עמותה, כאשר בביט"ר הגיעו בקלות ל800, למרות שאצלם משלמים 1000 ש"ח ומקבלים "רק" 50% הנחה על המנוי ואצלנו 750 כולל מנוי.
צריך להתעורר!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  18:21:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד
לא יודע אם זה 800 ששילמו או 800 שהתחייבו, ואם בסוף זה יקרה, אבל זאת תעודת עניות לנו.
אנחנו אחרי שלוש שנות פעילות מתקשים להגיע ליעד של 500 חברי עמותה, כאשר בביט"ר הגיעו בקלות ל800, למרות שאצלם משלמים 1000 ש"ח ומקבלים "רק" 50% הנחה על המנוי ואצלנו 750 כולל מנוי.
צריך להתעורר!

אני מסכים שמגיעה לנו תעודת עניות. ועדיין, להשוות בינינו לבין ביטר, זאת לא השוואה הוגנת.

להזכיר לך, מדובר עדיין על קבוצה בליגת העל ולא בליגה ב. מדובר גם על הקבוצה המקורית, ולא על איזה קבוצה שאוהדים הקימו, שעדיין נאבקת על הלגיטימיות שלה. מה גם שאם תיקח את כמות האוהדים הפעילים וה"שרופים" של ביט"ר, תראה שמדובר בכמות קצת יותר גדולה מכמות אוהדי הפועל. ותוסיף לזה כמה אליפויות וגביעים שמן הסתם לא מקשים עליהם בגיוס חברים.

ולמרות זאת, אני לא מצליח להבין למה כל כך קשה לנו להשיג כמות גדולה יותר של חברי עמותה. זה נושא ששווה דיון נפרד, אבל לא קשור בכלל לביט"ר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  19:08:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני פחות מתרגש מהמספרים שמפורסמים. שימו לב לשלבי ההצטרפות לאותה עמותה, כפי שהם מופיעים באתר שלהם:
ההצטרפות לעמותה תתבצע בשני שלבים:
שלב ראשון - איסוף התחייבויות מאוהדי הקבוצה המעוניינים להצטרף לעמותה , כל אוהד המעוניין להצטרף ייכנס לדף "חברות בעמותה" ויזין את פרטיו, פרטי האוהד יישמרו במאגרי המידע של העמותה.
שלב שני - לאחר איסוף מלוא ההתחייבות הנדרשות , ועד עמותה ייצור קשר באמצעות דוא"ל וימסור פרטים על אופן גביית דמי החבר. דמי החבר ייגבו באמצעות כרטיס אשראי באתר העמותה או דרך הדוא"ל שנמסר בעת ההרשמה .

כרגע מדובר רק בשלב הראשון, או שמא הראשוני.
מעניין מה יקרה בשלב המימוש של ההתחייבות ההצהרתית.

אצלנו - זה כסף בקופה. זה ההבדל.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-30/07/2010 20:58:18
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  20:11:31  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את הכסף סופרים במדרגות.לא על ניירות.
עבור לתחילת הדף

944 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  20:14:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואם כבר מדברים.. כמה התחייבויות היו אצלנו בתקופת ההתחייבויות קצרה בזמנו? גם שם היו כמה מאות, לא?

בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הופה ,ביטר זונה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07