| משתמש |
מקומונים 16.7.10  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 13:23:29
|
וורנר לקפריסין? מעניין.
האם תהיה זו אפועל ניקוסיה? או שמא הוא הולך לחגוג באיה נאפה?.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 13:25:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
וורנר לקפריסין? מעניין.
האם תהיה זו אפועל ניקוסיה? או שמא הוא הולך לחגוג באיה נאפה?..
בפראלימני, כמובן...
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1708763 |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 13:36:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
וורנר לקפריסין? מעניין.
האם תהיה זו אפועל ניקוסיה? או שמא הוא הולך לחגוג באיה נאפה?..
בפראלימני, כמובן...
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1708763
כמובן |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 16:56:25
|
תנו את ההרכב האופטימלי שלכם .
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 17:24:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
תנו את ההרכב האופטימלי שלכם .
אתה יוצא מתוך הנחה שאנחנו מכירים את כל השחקנים האלה...
אני מוכן להרים את הכפפה עם הרכב אפשרי (ויש שחקנים שאיני מכיר אבל אני מניח שאם היו שחקני הרכב קבועים בליגה א' אז יש להם מקום בהרכב של קבוצה בליגה ב'):
שוער: מוטי מזרחי הגנה: מאהר אלחמאדה, יבגני גופמן, עדי מרציאנו, ניסים אזרזר קישור: אמיר גולה, פבל קומרקוב, ציון זקן, עוז צבאג התקפה: שקד בוהרון, שי אהרון
ספסל: ניצן גולן, סאלם סלאמה, מוטי אוחיון, יניב אברהמי, שימי דוידיאן, אורי וורנר, כפיר מלול.
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 19:42:37
|
| לא מאמין ששימי צריך להיות מחוץ להרכב, אולי הוא צריך להיות בהרכב במקום פבל (מי זה? איך הוא אוטומטית בהרכב), או ציון. גם לגבי ההוצאה של ניצן גולן ומוטי אוחיון מההרכב אני לא סגור. ניצן נתן עונה גדולה, יכול להיות שיהיה יותר טוב שהוא יהיה השוער הראשוןושמוטי מזרחי יחנוך אותו מבחוץ, ולגבי אוחיון, הוא כבר הוכיח את עצמו. בלם גדול לליגות האלה, עם הרבה מאוד ניסיון שיכול לעזור, אסור לזלזל בזה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 20:32:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
לא מאמין ששימי צריך להיות מחוץ להרכב, אולי הוא צריך להיות בהרכב במקום פבל (מי זה? איך הוא אוטומטית בהרכב), או ציון. גם לגבי ההוצאה של ניצן גולן ומוטי אוחיון מההרכב אני לא סגור. ניצן נתן עונה גדולה, יכול להיות שיהיה יותר טוב שהוא יהיה השוער הראשוןושמוטי מזרחי יחנוך אותו מבחוץ, ולגבי אוחיון, הוא כבר הוכיח את עצמו. בלם גדול לליגות האלה, עם הרבה מאוד ניסיון שיכול לעזור, אסור לזלזל בזה
כאמור, אני לא מכיר את השחקנים האלה ולכן זה סתם ניחוש. השיקול היה שאם ציון זקן (שאני דווקא כן מכיר...) ופבל קומרקוב, וכן יבגני גופמן, היו שחקני הרכב קבועים בליגה א' בעונה שעברה, אז סביר להניח שהם ברמה מעט יותר גבוהה מהשחקנים שהיו לנו, והם אמורים להתאים להרכב הפותח גם בליגה ב'. התלבטתי בין אוחיון למרציאנו. אין לי מושג מה כושרו של אוחיון בימינו (הוא כבר בן 37...) ואת עדי אנחנו מכירים היטב, אז לכן הבחירה בו. את מוטי מזרחי אני גם לא מכיר, אבל אני מנחש שהכוונה היא שהוא יהיה השוער הראשון, בגלל כל הנסיון שלו וההיכרות המעמיקה עם הליגה הזו. אפשר הרי להתווכח על כל אחד, גם יניב אברהמי יכול להתאים להרכב, וגם סאלם סלאמה, אבל טמפופו ביקש הרכב אופטימלי אז ניסיתי...
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 20:39:04
|
אני לחלוטין עם אמיר גולה.
מימי חייב להיות בהרכב במקום עוז צבאג(איכ השחקן השכונתי הזה משתחל להרכב הראשון?) שיהיה על הספסל ושיכנס לפרופורציות. ואוחיון במקום עדי.בלם עם ניסיון עושה הבדל,כן,גם בליגה ב'. כל שאר ההרכב שלך "רגל עץ" נראה לי סביר וטוב.
|
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 20:50:25
|
| מיקי רנדי? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 21:59:19
|
| דרך אגב, סתם אנקדוטה (אוריה תגיד אם אתה זוכר) כשמוטי מזרחי עוד היה השוער הראשון במקורית (אם אני זוכר נכון), לפני בערך 11-12 שנה, הוא היה דואג לסדר עשרות הזמנות למשחקי הבית לילדים, כנראה כדשי לדאוג לדור הבא של האוהדים. היינו מקבלים אותם מהמורה לספורט שלנו שהייתה אחותו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 22:56:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
מיקי רנדי?
אמממממ כי אין לנו מספיק דפנסיביים בקישור?
פבל הזה שיחק בדרבי נוער (רבע גמר גביע) לפני כמה שנים במדי המחלה, שם גול ושבר לנו את הלב.
למרות הפגמים הידועים להוציא את עוז מההרכב זו איוולת גמורה (למה הבאת אותו אז?) , שימי יכול לעלות במקום ציון.
|
נערך על ידי - קובקוב ב-15/07/2010 23:04:34 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 23:09:42
|
| למימי יש כושר למחצית אחת מקסימום בקצב משחק סביר. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 23:10:42
|
| אבל הוא עדיין השחקן הכי נאה שלנו |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 15/07/2010 : 23:35:58
|
וואו, איזה סגל. אם לא יהיו תקלות וכל השחקנים האלו באמת יהיו בסגל.. וואו. אין מילים.
ולא מעניין אותי מי המאהר הזה, סאלם סלאמה הרכב ראשון!  |
 |
|
|
yonatan
19 הודעות |
נשלח - 16/07/2010 : 09:58:20
|
הייתי מעוניין לשתף את דעתי ולשמוע את שלכם בנושא של אופיר קורץ. בישיבת האוהדים שנערכה בביה"ס הניסויי אורי ציין שאופיר מצטרף להנהלה ללא שכר והוא ביקש את הסכמתינו לנושא. אני לא מכיר אותו באופן אישי וכל מה שאני כותב פה הוא על סמך מידע מעיתונות לכן אם קיים אי דיוק אנא תקנו אותי. סיפור כניסתו לקטמון לווה בקול תרועה בעקבות עזרתו לצרף את שי ואת צחי רביב לקטמון. באמת נוצרה תחושה שאדם בעל מוטיבציה ורצון להביא מנסיונו ומיכולת גיוס הכספים שלו לטובת הקבוצה. אך עם זאת אני עדיין לא מרגיש שלם עם החלטה זו (והלוואי שאני טועה) ואני אפרט את החששות שלי: 1. אופיר מכריז על עצמו מנכ"ל הפועל קטמון, מי העניק לו את התואר הזה? האם אורי ציין שאופיר קורץ נכנס בתפקיד מנכ"ל הקבוצה? ואנחנו אישרנו מינוי מנכ"ל ללא הכרת רקע היסטורי שלו ועל סמך רצון להתנדב בלבד. 2. יש תחושה שדרך פעולתו של אופיר (שוב רק ממה שפורסם) אינה תמיד עומדת לפי הגדרות של מסגרת תקציב ויש תחושה שהחתמות שחקנים אינן נעשות תוך התחשבות האם נוכל לשלם להם בעוד 3-4 חודשים.. לא הייתי רוצה לראות את הקבוצה בבורוריות כאלה או אחרות נגד שחקנים. דעתי בנושא זה התחזקה לאחר שסאסי ציין בתגובתו על דבריו של קורץ שפורסמו בעיתון ירושלים שהוא השאיר לו חובות רבים מתקופתו כמנכ"ל בהפועל ה"מקורית". 3. הייתי רוצה לשמוע מליאור זאדה שכל פנייה של קורץ לשחקן זה או אחר נעשית בהסכמתו המלאה כי פורסם מספר פעמים שישנן התנגדויות כאלה ואחרות בנושא זה... 4. אופיר נכנס למערכת אך אני לא בטוח שהוא מבין לאיזה סוג של קבוצה הוא נכנס ואת ההשלכות שיש בקבוצת אוהדים. יש בהתנהלות הישנה שלו נימה של כוחנות ויצירת מחנאות בינו לבין אנשים שעבדו איתו. ראינו מהעונות הראשונות מה קורה כשיש מחנאות בקבוצה. (שוב אולי אני טועה וכולם מאוד אוהבים אותו) אבל אני לא מקל ראש בהתנהלות שלו בקבוצה הקודמת.
אני רוצה לבקש מהאוהדים בפורום שמכירים אותו בצורה טובה יותר להתייחס לדברים שכתבתי פה, ובמידה ואופיר עצמו יכול להגיב לדברים אשמח מאוד. אני רוצה לציין שאין לי דבר אישי נגדו והסיבה שאני כותב דברים אלו הם לטובת הקבוצה בלבד. תפקיד המנכ"ל הוא החשוב ביותר בניהול קבוצה (או חברה עיסקית) והייתי רוצה לדעת שאני הולך ל"קרב" עם מנכ"ל מצוין, ועדיף שיקבל לכך אישור רישמי (לתפקיד) או ע"י החלטת דירקטוריון מסודרת או ע"י אסיפת אוהדים/הצבעה ולא בשיטת ההכרזה עצמית על תפקיד מנכ"ל.
|
 |
|
מקומונים 16.7.10  |
|
|
|