פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בני סיוון: האם בדרך לקבוצת ניהול של בית"ר?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בני סיוון: האם בדרך לקבוצת ניהול של בית"ר?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם בני סיוון: האם בדרך לקבוצת ניהול של בית"ר? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  18:27:37  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי ראיון עם בני סיוון ברדיו ירושלים לפני מספר דקות, הרי שהתקיימה בימים אלה פגישה בין בני סיוון לבין איציק קורנפיין שבה הועלתה הצעה שתגובש קבוצת ניהול של חמישה, שיתחייבו להשקיע בבית"ר למשך 3 שנים.
לפי דברי סיוון בראיון, מדובר בראשיתה של יוזמה.סיוון ציין שהוא אוהד בית"ר מגיל חמש, וכי כעת עם שובו של מלמיליאן כמאמן וההתבססות על שחקני בית בית"ר חוזרת להיות ירושלמית באופיה.
לדבריו הוא אינו רואה סתירה בין נכונותו להיות אחד מהחמישה בקבוצת הניהול של בית"ר לבין תמיכתו הפעילה בקטמון.
הוא העתיר שבחים על קטמון ["דבר נפלא"] והביע תקווה שהיא תעלה ליגה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  19:35:34  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1705013

משעשע שהוא לא לומד מטעויות. יש לי הרגשה שמה שיעשו לו בבית"ר זה כאין וכאפס לעומת מה שעשו לו במבשרת...

בכל מקרה, כל עוד הוא רק על תקן "משקיע" בבית"ר אני לא רואה בעיה בהמשך התמיכה שלו בקטמון כספונסר. ברגע שהוא כבר יהיה בעלים של בית"ר, אז קשה לי לראות איך הוא יוכל להמשיך לתמוך בקטמון.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  19:38:41  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

משעשע שהוא לא לומד מטעויות. יש לי הרגשה שמה שיעשו לו בבית"ר זה כאין וכאפס לעומת מה שעשו לו במבשרת...

בכל מקרה, כל עוד הוא רק על תקן "משקיע" בבית"ר אני לא רואה בעיה בהמשך התמיכה שלו בקטמון כספונסר. ברגע שהוא כבר יהיה בעלים של בית"ר, אז קשה לי לראות איך הוא יוכל להמשיך לתמוך בקטמון.

אני רוצה לראות מה כל הצבועים שצווחים אין הפועל כדורסל כל היום יגידו כאשר הספונסר שלו יממן גם את ביט"ר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-08/07/2010 14:57:18
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  20:19:54  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אישית אני לא אוהב את הערבוב הזה גם בקבוצת הכדורסל, שאני עדיין הולך למשחקיה מידי פעם, ובטח לא בקטמון.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  20:20:07  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן מרתק לחכות לתגובת אנשי "אין הפועל כדורסל"
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  20:20:21  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מקום לקבלת כסף מחבר בקבוצת הניהול של בית"ר. אני מעדיף לשחק כל החיים בליגה ג' מאשר שאחד הספונסרים הראשיים, ואמור להיות גם התומכים, יהיה בקבוצת הניהול של העכברושים. אין דבר כזה אני אוהד בית"ר והפועל קטמון. אני לא מוכן שנמכור את הערכים הבסיסיים שלנו תמורת נזיד עדשים. אם המהלך הזה באמת ייצא אל הפועל, בני חייב למשוך את ידו מהפועל

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  20:45:34  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ממש לא מבין את בני סיון.הייתי בטוח שהוא אחד משלנו.לא ידעתי שהוא אוהד ביתר מילדות.יוצר לנו בעיה לא פשוטה.ההנהלה,שהוא חלק ממנה , צריכה לשמוע ממנו הסברים.אם יש לו כסף פנוי,הוא מוזמן להשקיע אותו בקטמון,אם הוא מתכוון לעשות סיבוב פרסה,שלא ישחק איתנו.לא לזה ציפיתי
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  23:53:52  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני רוצה לראות מה כל בצבועים שצווחים אין הפועל כדורסל כל היום יגידו כאשר הספונסר שלו יממן גם את ביט"ר.

נו, מצוין, אז אנחנו צבועים עוד לפני ששמעת מה שיש לנו להגיד. נהדר.
ואגב, כל אנשי אין הפועל בכדורסל הם לא מפלגה. אם אחד חושב משהו, השני לא חושב מיד אותו הדבר.

ובאשר לעניין עצמו, אני מתקשה להאמין שהידיעה אמיתית. אבל אם בני סיוון שם כסף בבית"ר, אז שילך יתנייק. הגדולה היא שבניגוד למלחה, שם היו נכנסים לטוסיק שלו, בגבעת רם יבהירו לו בדיוק מה חושבים עליו.
ואני בטוח שנציגינו בהנהלה יעשו את זה עוד קודם.
אבל שוב, רק אם זה נכון.

ובאשר לעניין החשוב באמת: בכדורסל, בענף המוזר הזה, כן? אז שם, אין הפועל ירושלים. יש עירוני מגדל. אין הפועל.
עכשיו תחזור לטוסיק של דני קליין. שלום.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  00:20:49  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אין מקום לקבלת כסף מחבר בקבוצת הניהול של בית"ר. אני מעדיף לשחק כל החיים בליגה ג' מאשר שאחד הספונסרים הראשיים, ואמור להיות גם התומכים, יהיה בקבוצת הניהול של העכברושים. אין דבר כזה אני אוהד בית"ר והפועל קטמון. אני לא מוכן שנמכור את הערכים הבסיסיים שלנו תמורת נזיד עדשים. אם המהלך הזה באמת ייצא אל הפועל, בני חייב למשוך את ידו מהפועל

מחזק, מצפה מההנהלה להבהיר לבני שאין חיה כזאת - לממן את הגזענים מהצד השני של הכביש ולתמוך בהפועל במקביל - גם אם זה אומר ירידה משמעותית בתקציב (?).

מצד שני, אם הוא מעלה שחקן ערבי להרכב של בית"ר - עשה את שלו מבחינתי... 
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  00:29:22  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם בביג'י.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  01:44:36  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זהירות מלפפונים
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  06:27:00  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזבו את הויכוחים והריבים עכשו. קודם נדע את העובדות ואז נחשוב בקול... מצד שני, המונה של חברי העמותה זז בני חברים בלבד בימים האחרונים. מה זה? כולם כבר גייסו את כל מי שהם מכירים? איפה הדוכנים, ההתלהבות, הפוסטרים, המודעות? בואו (בינתיים) נוציא את האנרגיות על זה
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  12:21:39  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגיע הזמן לזנוח את האנרגיה של השנאה ולקבל בברכה את כל אוהדינו, שבני סיון הוא אחד האהוּדים שבהם.בינתיים היריבות בעיר היא תיאורטית לגמרי, וכאשר נגיע לליגת העל נציב בפני כולם את הברירה, האם לנו אתה או לצרינו. את המלחמה על נפשו של סיון ננהל בדרכי נועם ובעיקר בשכל.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  12:32:10  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בני סיוון הוא לא הבעלים ולא נושא תפקיד.הוא מרצונו תורם כסף שעוזר לנו.מותר לו לעשות עם כספו מה שהוא רוצה כמו רביב כמו רענן כץ ורבים אחרים.אוהבים כל מי שעוזר ולא משנה מה אהבתו.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  13:51:56  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מותר לו לעשות עם הכסף שלו מה שהוא רוצה, אף אחד לא אמר אחרת. אבל אני לא מעוניין לקבל את הכסף שלו אם הוא נותן גם לבית"ר.
וחיים, היריבות היא לא תיאורטית. יום יום אנחנו ביריבות עם בית"ר, לזה שאנחנו לא מתמודדים באותה ליגה אין בכלל השפעה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 08/07/2010 :  15:04:06  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני רוצה לראות מה כל בצבועים שצווחים אין הפועל כדורסל כל היום יגידו כאשר הספונסר שלו יממן גם את ביט"ר.

נו, מצוין, אז אנחנו צבועים עוד לפני ששמעת מה שיש לנו להגיד. נהדר.
ואגב, כל אנשי אין הפועל בכדורסל הם לא מפלגה. אם אחד חושב משהו, השני לא חושב מיד אותו הדבר.

ובאשר לעניין עצמו, אני מתקשה להאמין שהידיעה אמיתית. אבל אם בני סיוון שם כסף בבית"ר, אז שילך יתנייק. הגדולה היא שבניגוד למלחה, שם היו נכנסים לטוסיק שלו, בגבעת רם יבהירו לו בדיוק מה חושבים עליו.
ואני בטוח שנציגינו בהנהלה יעשו את זה עוד קודם.
אבל שוב, רק אם זה נכון.

ובאשר לעניין החשוב באמת: בכדורסל, בענף המוזר הזה, כן? אז שם, אין הפועל ירושלים. יש עירוני מגדל. אין הפועל.
עכשיו תחזור לטוסיק של דני קליין. שלום.

קודם תשמור על הפה שלך. אני לא יודע מי אתה ולא חבר שלך ואז אל תדבר כמו בהמה.
אני מת על כל מיני אנשים יצורים כמוך שמתחבאים מאחורי מחשב ומדברים. בחיים לא יהיה לך ביצים לדבר ככה פנים מול פנים.
אני ממש לא תופס מדני קליין. אבל זה כבר דיון אחר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם בני סיוון: האם בדרך לקבוצת ניהול של בית"ר? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07