פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כל הכבוד למכבי חיפה.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  כל הכבוד למכבי חיפה.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם כל הכבוד למכבי חיפה. נושא הבא  

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 19/08/2009 :  23:35:49  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה משחק מול זלצבורג,
אלישע לוי יצא גדול.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/08/2009 :  21:29:17  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד להם.המועדון הכי גדול בארץ.הלוואי שיוגרלו בבית עם ליברפול.
מת. מת .לראות את ליברפול ברמת גן.

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 26/08/2009 :  21:33:42  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הם לא מענינים אותי. רק עצוב לי לראות פה בצפון, בטבעון אפילו, עד כמה הם הפכו לברירת המחדל של הילדים, כאילו אין הפועל חיפה. מעלה הרהורים נוגים על המצב בירושלים.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/08/2009 :  22:05:17  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש,זו תופעה ארצית.ירושלים או חיפה לא יוצאות דופן במובן הזה.
אני מתגורר בקיבוץ שהוותיקים בו אוהדים בעיקר את הפועל פ"ת ועדיין רוב ילדיהם ,אוהדי מכבי חיפה ,ת"א ,נתניה,ביטר ,ומעט הפועל ת"א.
אין לי שום סיבה להניח שזה מקומי.עדיין קבוצות הפועל זו אופציה שלישית/רביעית.

נערך על ידי - tampopo ב-26/08/2009 22:06:40
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 28/08/2009 :  11:33:41  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
tampopo, אני גר קצת דרומית ממך, ובאיזור שלי הרוב הגדול, גם בין הילדים, (בקיבוצים, לא במושבים) אוהדי הפועל תל אביב. אז כנראה שיש עוד תקווה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/08/2009 :  19:37:52  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ת"א היא קבוצה מצליחה ולכן לשמחתי,עדיין חלק מהילדים רואים בה קבוצה להזדהות איתה.אבל כאמירה כללית,אני לא חושב שאני טועה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם כל הכבוד למכבי חיפה. נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07