| משתמש |
מרצ'נדייז  |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 18/06/2010 : 18:55:58
|
|
אני יודע שלא מקובל להציע בלי לבצע, אבל בהקשר הזה זה נראה לי לגיטימי. אני בטוח שכובעי טמבל וקפוצ'ונים, שני מוצרים אלגנטיים וחשובים שלא נמכרו עד היום, יימכרו מצויין. אם צריך גם עזרה בעיצוב, אני מתנדב (בזמן האחרון אני מסתובב בעולם בתחושה שיש לי חוש אופנה נדיר, הגיע הזמן להעמיד את זה למבחן).
|
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-18/06/2010 18:56:44 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 18/06/2010 : 20:20:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
(בזמן האחרון אני מסתובב בעולם בתחושה שיש לי חוש אופנה נדיר, הגיע הזמן להעמיד את זה למבחן).
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 18/06/2010 : 21:52:22
|
| מטריות זה הדבר החם(?) הבא |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 18/06/2010 : 23:40:42
|
אני יודע שלא מקובל להציע בלי לבצע, אבל בהקשר הזה זה נראה לי לגיטימי. אני בטוח שכובעי טמבל וקפוצ'ונים, שני מוצרים אלגנטיים וחשובים שלא נמכרו עד היום, יימכרו מצויין. אם צריך גם עזרה בעיצוב, אני מתנדב (בזמן האחרון אני מסתובב בעולם בתחושה שיש לי חוש אופנה נדיר, הגיע הזמן להעמיד את זה למבחן).
בלאש תמיד היית אופנתי. אני בעד לתת לך צ'אנס בעיצוב. אולי נוכל לעשות תוכנית ריאלטי משלנו "המרצ'נדייז טופ-דיזיינר הבא של הפועל קטמון ירושלים". נביא את נחום נחום שופט. ויהיו דמויות אורחות שמתמצאות בנושא כמו המוכר עם העין.
ו |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 19/06/2010 : 00:11:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
בלאש תמיד היית אופנתי. אני בעד לתת לך צ'אנס בעיצוב. אולי נוכל לעשות תוכנית ריאלטי משלנו "המרצ'נדייז טופ-דיזיינר הבא של הפועל קטמון ירושלים". נביא את נחום נחום שופט. ויהיו דמויות אורחות שמתמצאות בנושא כמו המוכר עם העין.
ו
נשמע טוב. טוריה, אל תמרח אותי עם מטריות. אני שואל בטיפה יותר רצינות, יש איזשהי סיבה בעולם לא לעשות כובעים וקפוצ'ונים?
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 19/06/2010 : 00:35:22
|
| כובעי טמבל וקפוצ'ונים זה קצת מזכיר לי לוק וואנאבי אולטראס כזה, סטייל הבריגדה. אבל זה רעיון לא רע סך הכל. הייתי קונה סווטשרט של קטמון. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/06/2010 : 00:47:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו נשמע טוב. טוריה, אל תמרח אותי עם מטריות. אני שואל בטיפה יותר רצינות, יש איזשהי סיבה בעולם לא לעשות כובעים וקפוצ'ונים?
ברצינות, אני מניח שאתה יודע מה הסיבה לכך. פשוט עניין של סדר עדיפויות. הרווחים מהמרצנדייז כרגע הם קטנים וזניחים, בטח ביחס להבאת עוד חברי עמותה. בנוסף, יש עוד כמה עניינים קטנים שעימם מתעסקים חברי ההנהלה: גיוס ספונסרים, בניית הקבוצה, מחלקת הנערים, עניינים בירוקרטים מול העיריה וכו'. למרות שאולי ארגון מרצנדייז הוא פחות בעייתי ומסובך מהעניינים הללו, אבל הוא עדיין דורש התעסקות וזמן. וזה לא משהו בוער במיוחד. בכל מקרה, אני מציע לחכות עם כל רעיונות לגבי המרצנדייז לפחות עד שתפתח החנות באינטרנט ואז יהיה יותר טעם להתעסק עם המרצנדייז.
ובלאש, למרות שבהודעה הראשונה לא התנדבת לבצע הכל, אני חושב שאם זה חשוב לך, לא יקרה כלום אם תרים כמה טלפונים לספקים (אתה יכול להתייעץ עם שרצקי או איתמר ליברגל), תקבל הצעות מחיר, ותפנה עם כל הפרטים לשינפלד. אני בטוח שאז ההתיחחסות תהיה יותר רצינית ופחות צינית... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 19/06/2010 : 00:53:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו נשמע טוב. טוריה, אל תמרח אותי עם מטריות. אני שואל בטיפה יותר רצינות, יש איזשהי סיבה בעולם לא לעשות כובעים וקפוצ'ונים?
ברצינות, אני מניח שאתה יודע מה הסיבה לכך. פשוט עניין של סדר עדיפויות. הרווחים מהמרצנדייז כרגע הם קטנים וזניחים, בטח ביחס להבאת עוד חברי עמותה. בנוסף, יש עוד כמה עניינים קטנים שעימם מתעסקים חברי ההנהלה: גיוס ספונסרים, בניית הקבוצה, מחלקת הנערים, עניינים בירוקרטים מול העיריה וכו'. למרות שאולי ארגון מרצנדייז הוא פחות בעייתי ומסובך מהעניינים הללו, אבל הוא עדיין דורש התעסקות וזמן. וזה לא משהו בוער במיוחד. בכל מקרה, אני מציע לחכות עם כל רעיונות לגבי המרצנדייז לפחות עד שתפתח החנות באינטרנט ואז יהיה יותר טעם להתעסק עם המרצנדייז.
ובלאש, למרות שבהודעה הראשונה לא התנדבת לבצע הכל, אני חושב שאם זה חשוב לך, לא יקרה כלום אם תרים כמה טלפונים לספקים (אתה יכול להתייעץ עם שרצקי או איתמר ליברגל), תקבל הצעות מחיר, ותפנה עם כל הפרטים לשינפלד. אני בטוח שאז ההתיחחסות תהיה יותר רצינית ופחות צינית...
אם בזה באמת העניין - כלומר בכך שלאנשינו בהנהלה אין זמן ואנרגיה כרגע להתעסק בזה - אז אני מוכן לקחת על עצמי את ההתעסקות בזה במהלך הקיץ. הייתי שמח לשמוע אישור רשמי לעניין. ואני מקווה שלא אצטרך להמתין עם זה עד לפתיחת הצרכניה באינטרנט. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 19/06/2010 : 00:54:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
כובעי טמבל וקפוצ'ונים זה קצת מזכיר לי לוק וואנאבי אולטראס כזה, סטייל הבריגדה. אבל זה רעיון לא רע סך הכל. הייתי קונה סווטשרט של קטמון.
יש דבר כזה שמונע ממך לראות הודעות של נודניקים, הוא זמין בפורום הזה? |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 19/06/2010 : 02:49:23
|
אתה והחוש האופנתי הנדיר שלך יכולים לקפוץ לי  |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/06/2010 : 20:05:46
|
| כל הכבוד לבלאש. מרצ'נדייז זה דבר חשוב וכיפי. אני לא יוצא מהארץ בלי שלושה צעיפים ושלושה כובעים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/06/2010 : 13:42:17
|
אם כבר דנים בנושא: קל יותר ממטריה, לא נשבר, זול, נכנס לכל כיס, עובר גלאי מתכות, ניתן לשים עליו לוגו שלנו ומגן מגשם - הפונצ'ו \ שכמיית הגשם. אפילו מצאתי יצרנים בסין...לא חייבים דווקא את זה (יש באתר מאות אופציות): http://www.alibaba.com/product-gs/201779108/rain_poncho.html אבל זו אחלה אופציה בהתחשב בלקחי השנה שעברה והמחסור בגג בגבעת רם. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/06/2010 : 17:50:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אם כבר דנים בנושא: קל יותר ממטריה, לא נשבר, זול, נכנס לכל כיס, עובר גלאי מתכות, ניתן לשים עליו לוגו שלנו ומגן מגשם - הפונצ'ו \ שכמיית הגשם. אפילו מצאתי יצרנים בסין...לא חייבים דווקא את זה (יש באתר מאות אופציות): http://www.alibaba.com/product-gs/201779108/rain_poncho.html אבל זו אחלה אופציה בהתחשב בלקחי השנה שעברה והמחסור בגג בגבעת רם.
ניראה לי שרצוי לוותר על זה. ברור שאם נזמין את זה (או מטריות), יש כ-99.99% שתהיה שנת בצורת קשה ולא יהיה גשם בזמן המשחקים... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/06/2010 : 20:47:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אם כבר דנים בנושא: קל יותר ממטריה, לא נשבר, זול, נכנס לכל כיס, עובר גלאי מתכות, ניתן לשים עליו לוגו שלנו ומגן מגשם - הפונצ'ו \ שכמיית הגשם. אפילו מצאתי יצרנים בסין...לא חייבים דווקא את זה (יש באתר מאות אופציות): http://www.alibaba.com/product-gs/201779108/rain_poncho.html אבל זו אחלה אופציה בהתחשב בלקחי השנה שעברה והמחסור בגג בגבעת רם.
ניראה לי שרצוי לוותר על זה. ברור שאם נזמין את זה (או מטריות), יש כ-99.99% שתהיה שנת בצורת קשה ולא יהיה גשם בזמן המשחקים...
נהפוך הוא! זו עוד סיבה ללכת על זה. אתה זוכר באיזה אחוז של משחקי בית שלנו ירד גשם ומה זה עשה למספרים ביציע. אם זה יבטיח יותר קהל אז קדימה |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
| |
מרצ'נדייז  |
|
|
|