פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שאלה בקשר לחברות בעמותה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שאלה בקשר לחברות בעמותה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שאלה בקשר לחברות בעמותה נושא הבא  

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/08/2009 :  23:29:23  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר שלי שאל אותי, האם גם השנה נקבל איזשהו כרטיס חבר, למרות שהשנה הכניסה בחינם. מישהו יודע ויכול לעדכן? ניראה לי נחמד שיהיה איזה כרטיס חבר. אפשר לארגן הנחות במרצנדייז, או אולי אצל ספונסרים לחברי עמותה...

גולה יביא לנו רגל...

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 17/08/2009 :  10:48:05  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

חבר שלי שאל אותי, האם גם השנה נקבל איזשהו כרטיס חבר, למרות שהשנה הכניסה בחינם. מישהו יודע ויכול לעדכן? ניראה לי נחמד שיהיה איזה כרטיס חבר. אפשר לארגן הנחות במרצנדייז, או אולי אצל ספונסרים לחברי עמותה...

הכניסה השנה בחינם?!
אם זה נכון זה מטופש מאוד לדעתי.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/08/2009 :  11:55:29  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נדב

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

הכניסה השנה בחינם?!
אם זה נכון זה מטופש מאוד לדעתי.

זה מה שאמרו לנו במפגש האוהדים בתקליט. זה בכל זאת ליגה ג, וכניראה שגם אין תשתית לגביית כספים. כך שהשנה הצטרפות לעמותה זה תרומה נטו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 17/08/2009 :  17:35:03  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אם נרצה לקחת כסף בכניסה, אין אפשרות לעשות את זה במגרש באוניברסיטה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/08/2009 :  00:01:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

גם אם נרצה לקחת כסף בכניסה, אין אפשרות לעשות את זה במגרש באוניברסיטה

אני בעד תשלום וולונטרי. כל אחד משלם לפי יכולתו משקל ומעלה. לא חושב שמישהו ינסה "להסתנן" בשביל לחסוך שקל. וככה גם עם מחיר ממוצע של 5 שקלים לכרטיס X בערך 8000 צופים לעונה (ריאלי עד פסימי) אפשר להכניס עוד 40,000 ש"ח לקופה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 18/08/2009 :  00:50:24  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
...הגרלה! עשרה שקלים כל אחד=> יותר כסף אפילו. איך לא חשבנו על זה קודם?
ומישהו אפילו ירוויח מזה חולצה, ומישהו צעיף, ומישהו כובע.
כמובן שעכשיו יבואו ה"ותיקים" שיגידו מתנ"ס ועוד טענות מועילות, אבל יאללה, אין לנו כסף מיותר ותמיד צריך עוד... מי מרים את הכפפה?

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/08/2009 :  01:32:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

...הגרלה! עשרה שקלים כל אחד=> יותר כסף אפילו. איך לא חשבנו על זה קודם?
ומישהו אפילו ירוויח מזה חולצה, ומישהו צעיף, ומישהו כובע.
כמובן שעכשיו יבואו ה"ותיקים" שיגידו מתנ"ס ועוד טענות מועילות, אבל יאללה, אין לנו כסף מיותר ותמיד צריך עוד... מי מרים את הכפפה?

יש את ההוא שאירגן את כל ההגרלות שנה שעברה. נראה לי שקוראים לו לירן.. אפשר לבקש ממנו. ובכל זאת, לא כולם נרשמים להגרלה. אולי נעשה גם וגם.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 18/08/2009 :  06:40:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. לדעתי ניתן להקים קופה זמנית בכניסה לאצטדיון.
2. לחלופין אפשר לבקש מהבאים, שאינם חברים בעמותה, לתרום כפי נדבת ליבם בכל משחק ומשחק.
3. יש מקום להוצאת כרטיס חבר בעמותה, שישמש במשחקים ובאירועים אחרים, וגם כדי שיהיה מה להחזיק בארנק...

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-18/08/2009 11:55:45
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 18/08/2009 :  09:54:45  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

חשבתי שחלק מהשיפוץ של האוניברסיטה הוא בגידור של המתחם והקמת קארון-קופה,
שבה יהיה אפשר למכור כרטיסים. אני מכיר את הבעיתיות של המגרש ואת העובדה
שמהצד השני של המגרש אפשר לראות די בחופשיות, אבל אני לא חושב שהקהל של
קטמון יהיה כזה שמנסה לתחמן את הקבוצה שלו.
בסופו של דבר אנחנו צרכים לנסות ולבנות לעצמנו גב כלכלי לעתיד. ההצלחה, היחסית, עד עכשיו בגיוס המניות היא בין היתר הודות לעובדה שהכל שוב נראה חדש ומושך. מה נעשה כאשר ניקלע לעונה או שתיים רעות? האם כל עונה תהיה תלויה כלכלית רק בעונה שלפניה? ההגרלה יכולה להיות פתרון נחמד, אלא שבמצב אופטימלי הכסף של ההגרלות הולך לאירגון פעילות לאוהדים, כמו סיבסוד הסעות, תופים, דגלים וכו'.
אני מציע שנחשוב על רעיונות איך להעשיר את הקופה בזמן המשחקים, או איך לגבות מחיר סמלי מהנכנסים למשחק. אני מבטיח לחשוב על רעיונות בעצמי.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 18/08/2009 :  13:51:18  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כרטיס כניסה ב 10 ש"ח (ילדים חינם) ומי שמתפלח סחטיין עליו + ההגרלה בנוסח שנה שעברה. זו נראית לי מדיניות סבירה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שאלה בקשר לחברות בעמותה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07