פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אשכול הפילגש - האחרות המסומפטות על אוהדי קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אשכול הפילגש - האחרות המסומפטות על אוהדי קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אשכול הפילגש - האחרות המסומפטות על אוהדי קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  07:57:11  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכבי חיפה,בני יהודה,הפועל ר"ג
ליוורפול,ברסה .בוסטון ב NBA סימפטיה לסיטי, וללידס יונייטד

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-19/05/2010 08:53:50
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  10:24:20  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים, אתה אוהד את ווסטהאם בגלל אברם גרנט?
שמתי לב שיש כמה שאוהדים את לידס. אני כבר מנסה 15 שנה לשכנע את עצמי שאני אוהד את לידס (בנוסף לארסנל) וזה קצת קשה. האוהדים שלה לא רחוקים מאלו של מילוול ב"נחמדות" שלהם. אבל שמחתי שהם עלו ליגה. אני מעדיף לראות בליגה את לידס, ניוקאסל וקרדיף מאשר את ברנלי, בולטון ובלקבורן.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  10:38:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שואלים אותי הרבה פעמים את השאלה הזו. דווקא אנשים שדואגים ורוצים שארווה נחת, לאור עשורים של סבל. קח לך פילגש, תיהנה קצת מהחיים. לא מצליח. נו אז את מי אתה אוהד באירופה ?
אני עונה תמיד - הפועל ירושלים.
ואז מקשים - לא, באירופה.
אז אני עונה.
הפועל ירושלים. גם באירופה וגם בספרד.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  10:39:17  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ירושלים .

יש לי סימפטיה להפועל רמת גן
קבוצות בחו"ל- ליברפול,אתלטיקו מדריד
נבחרת בעולם - רק ארגנטינה
כדורסל-הקבוצה שלי מתה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  10:55:58  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחוז אוהדי לידס פה הוא די מדהים. לידס היא אחת מקבוצות החוליגנים הידועות באנגליה. אני אוהד לידס בערך מאותו גיל שאני אוהד הפועל שזה בערך מגיל 6. חברת משפחה אנגליה הגיעה לביקור והדביקה אותי באהדת לידס. עוד הרבה לפני שנות התהילה הקצרות של הקבוצה.
בלי אידאולוגיה ובלי בטיח, פשוט הוטבעתי ותמיד ידעתי שהפועל ולידס הם הטובים, ומנצ'סטר וביתר הם הרעים. זאת האקסיומה.

מעניין אותי איך אוהדי לידס פה הגיעו לאהוד את הקבוצה מאחת הערים הקשות, האפורות, והמכוערות באנגליה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  11:08:38  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

שואלים אותי הרבה פעמים את השאלה הזו. דווקא אנשים שדואגים ורוצים שארווה נחת, לאור עשורים של סבל. קח לך פילגש, תיהנה קצת מהחיים. לא מצליח. נו אז את מי אתה אוהד באירופה ?
אני עונה תמיד - הפועל ירושלים.
ואז מקשים - לא, באירופה.
אז אני עונה.
הפועל ירושלים. גם באירופה וגם בספרד.

דיון שלם, פורום שלם, ורק אחד מדבר דברי טעם. מה זה כל האיינטרכט לברקוזן, לידס טאון, זימברו מינסק ודינמו טאלין האלה? מי מהם נתן כאן למישהו את התחושה שהם חשו כשנצח הוריד את בית"ר ליגה? כשמוטי מנחם נגח אותנו לגמר הגביע מול באר שבע? כשסנאד ראפו החמיץ את הפנדל בכפר סבא? כשיאיר צעק "ניבי זה בשבילך" למצלמות כאילו הוא מראדונה מול יוון ב94?
לא מבין את זה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  11:24:55  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

אחוז אוהדי לידס פה הוא די מדהים. לידס היא אחת מקבוצות החוליגנים הידועות באנגליה. אני אוהד לידס בערך מאותו גיל שאני אוהד הפועל שזה בערך מגיל 6. חברת משפחה אנגליה הגיעה לביקור והדביקה אותי באהדת לידס. עוד הרבה לפני שנות התהילה הקצרות של הקבוצה.
בלי אידאולוגיה ובלי בטיח, פשוט הוטבעתי ותמיד ידעתי שהפועל ולידס הם הטובים, ומנצ'סטר וביתר הם הרעים. זאת האקסיומה.

מעניין אותי איך אוהדי לידס פה הגיעו לאהוד את הקבוצה מאחת הערים הקשות, האפורות, והמכוערות באנגליה.

לידס לובשת לבן. זה הכל.
ויאללה בילי ברמנר מלחמה
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  11:41:39  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

דיון שלם, פורום שלם, ורק אחד מדבר דברי טעם. מה זה כל האיינטרכט לברקוזן, לידס טאון, זימברו מינסק ודינמו טאלין האלה? מי מהם נתן כאן למישהו את התחושה שהם חשו כשנצח הוריד את בית"ר ליגה? כשמוטי מנחם נגח אותנו לגמר הגביע מול באר שבע? כשסנאד ראפו החמיץ את הפנדל בכפר סבא? כשיאיר צעק "ניבי זה בשבילך" למצלמות כאילו הוא מראדונה מול יוון ב94?
לא מבין את זה.

אז אנחנו חלוקים בנושא הזה וזה טוב. מי אמר שכולם צריכים להבין את המושג "אהדה" לקבוצת כדורגל באותה צורה? שמתי לב שיש תופעה די חדשה בארץ. לפעמים אני פוגש אוהד שבכלל אין לו קבוצה בארץ והוא אוהד רק קבוצה בחו"ל. אני פשוט לא מבין ולא אוהב את זה. אבל השאלה היא האם צריך להיות איכפת לו בכלל העובדה שאני לא מבין או מסכים איתו? לדעתי לא! מסתבר שיש הרבה סוגי אוהדים.הפסקתי מזמן לדרג אותם ולהחליט מי האוהד ה"אמיתי". אתה מוזמן להתרגל.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  12:31:18  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני התחברתי ללידס בגלל שלמדתי שם 5 שנים. אבל האהדה האמיתית היא לארסנל. אגב, לאלו שאוהדים רק את קטמון, האשכול הזה ממש לא בשבילכם. הנאמנות המוחלטת שלכם וחוסר רצון לפלרטט עם פילגש מעורר כבוד. אתם מוזמנים לשמוע על הכיבושים של האחרים אבל עזבו אותנו בשקט עם המוסר, תנו להעביר את הזמן.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  12:56:29  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסמפטיה ללידס קשורה לתקופת הנח"ל כשהייתי בשל"ת בבית רימון,קיבוץ של יוצאי אנגליה דתיים.שם פגשתי את דיוויד, אנגלי שהיה פנאט באותה מידה לקדוש ברוך הוא ,וללידס.וכך חצי יום היה כועס עלי שאינני מכבד את חוקי הדת של הקיבוץ(התחלתי אז לחזור בשאלה), ובחצי יום השני צרח עלי שמי ששונא את מניו, חיב לאהוב את לידס.

בסוף אחרי ששמעתי מיליון פעם את השיר הכי חוליגני שבו חוגגים את התרסקות המטוס של יונייטד -כנראה נכנעתי מהפחד
http://www.youtube.com/watch?v=1vKb2lBsEkM

שמועות טוענות שאותו דיוויד היום מבלה את הימים בעשיית מעשי צדקה, ובלילות שותה, מגלח את הראש ,ויוצא לדקור אוהדי יונייטד.

אגב-אני מניח שרובנו מסכימים בגדול עם שלומי וקראנקו ,ומונח אהדת הכורסא לקבוצות בחו"ל לא ממש דומה לאהדה האקטיבית והאמוציונלית להפועל.מצד שני ממש משעמם לראות כדורגל עולמי(ורובנו עושים זאת) בלי לחוש משהו.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-19/05/2010 13:00:52
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  14:23:10  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מי ששואל את ברעם שאלה כזו, לא יכול להיקרא 'אלי בן רימוז'' - יש גבול לכל דבר.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  14:57:12  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ירושלים
כל קבוצה שדן רומן משחק בשורותיה
מנצ'סטר יונייטד
נבחרת גרמניה
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  15:15:06  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן רימוז' אני מניח שחיים לא עונה לך בגלל ההלם שאחז בו כאשר ראה את שמו שלו ואת שם של ההוא עם התחת באותה שורה.
אוהדי לידס מוזמנים לראות את הסרט על בריאן קלאף, לא הכי מדויק מבחינת העובדות, אבל כיף בכל זאת. רמז: התסריטאי לא ממש אוהב את ברמנר וחבורתו.
לגבי יש שתי אהבות בחו"ל. אחת קוראים לה rayados והיא משחקת במונטריי עיר הודלתי (בה למדתי לשנוא קבוצה עם חולצה צהובה בשם אמריקה). האהבה השניה היא נבחרת מכסיקו (אשר הכינה אותי לחיים עם קבוצות לוזריות). בעניין שנאות ברמת הנבחרות, אני מניח שאת הקבוצה ההיא של איטלקים דוברי ספרדית מדרום אמריקה....אבל זה ממש לא מקורי, כל בן תרבות שנולד באמריקה לטינית מרגיש כמוני.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  15:30:35  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

שמתי לב שיש כמה שאוהדים את לידס. אני כבר מנסה 15 שנה לשכנע את עצמי שאני אוהד את לידס (בנוסף לארסנל) וזה קצת קשה. האוהדים שלה לא רחוקים מאלו של מילוול ב"נחמדות" שלהם. אבל שמחתי שהם עלו ליגה. אני מעדיף לראות בליגה את לידס, ניוקאסל וקרדיף מאשר את ברנלי, בולטון ובלקבורן.

תאמין לי אפילו מילוול ילדים ביחס לגזענות מטריפה של אוהדי לידס שפעם קראו ללי בוייר שירק בפניו של סול קמפבל "הגבור האצילי".אני היתי במשחק של מילוול לא נורא יחסית ללידס

אליה
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  15:39:03  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך לדברי טעם כאלה ואחרים שנכתבו פה, כל הקבוצות שאני מסמפט בחו"ל- הפסד שלהם יגרום לי לא יותר מדקה של "באסה". וגם זה לא תמיד.
לעומת זאת, הפסד של הפועל ירושלים גורם לי בד"כ, אוטומטית, דכאון של כמה ימים.
(כאן ראוי גם לציין שהפסדים של הפועל קטמון על שני גלגוליה לא גורמים לי בדיוק לסערת רגשות כמו בקבוצה הישנה, אבל זה כבר דיון אחר שלא שייך לפה).
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם אשכול הפילגש - האחרות המסומפטות על אוהדי קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07