פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כנס מגדר וירושלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כנס מגדר וירושלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם כנס מגדר וירושלים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  13:01:42  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל המעוניינים:

כנס לציון 20 שנה להקמתו של מרכז לייפר ללימודי נשים ומגדר באוניברסיטה העברית
2-3/6/2010 בית מאירסרורף, הר הצופים, ירושלים

בין ההרצאות ניתו למצוא ב3/6 את "פולחן ומגדר" (11:00-13:00)
ובין המשתתפים:
פרופ' תמר רפפורט/אפרת נוי/טלי פרידמן
בי"ס לחינוך, האוניברסיטה העברית
"אוהדות 'על-תנאי': על מגדר ואהדה בהפועל קטמון ירושלים"

יאללה להפציץ בחפירות. אני מצפה לפחות ל3 עמודים...

http://www.speedyshare.com/files/22410901/_-_.pdf

http://www.speedyshare.com/files/22410901/download/%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%A8%20%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%20%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%94%20%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%9C.pdf

גולה יביא לנו רגל...

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  13:06:02  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם שלוש המשתתפות הן מפלג בילעין?
(יאללה כמה עמודים הולך להיות פה)?
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  14:22:54  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די!!!!!!!
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  14:59:57  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגיע הזמן שהאקדמיה תזרוק קצת פפלימוס לכיוון, גם לשפן נסיונות משלמים.

נערך על ידי - קראנקו ב-13/05/2010 15:02:20
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  16:34:14  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואלה, אני אהיה בהר הצופים באותו זמן.
אבל לא אוכל להגיע להרצאה הזו, כי אני עובד
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  16:39:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב איכזבתם אותי. מניח שקשה להתחרות עם ההודעות המרתקות של "גולה נאמן" אבל אני אנסה בכל זאת...

ראשית, ניתן להתווכח האם כדורגל נמצא תחת הכותרת של פולחן. אני מסכים שיש בזה משהו, אבל זה וודאי לא טריוויאלי.

שנית, גבירותי היקרות. להגדיד אהדה של נשים בהפועל קטמון כ"אהדה על תנאי" זה ממש לא במקום. נכון, יש יותר אוהדים מהמין הגברי בכדורגל, אבל לא ראיתי אף מבחן או שום משהו דומה לאוהדות שמעוניינות להצטרף. אני מוכן להמר שהסיבה היחידה שאתן מרגישות ככה היא כי ההצטרפות שלכן לקבוצה היא כדי לבצע ניסויים אנתרופולוגיים ולא כדי להיות אוהדות. לכן אין זה פלא שאתן מרגישות כמו אוהדות על תנאי. אני אישית מכיר לא מעט אוהדות של הפועל קטמון שלא מרגישות כ"אוהדות על תנאי". לכן זה היה יותר כן למצוא כותרת אחרת להרצאה.

בנוסף, גם בלי לשמוע את ההרצאה המרתקת, אני מוכן להמר שזה מסוג המחקרים שהתאים את המציאות לתוצאות הרצויות בו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  16:52:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני אומר, בפעם השנייה, גם בתור מי שעזר בכיף בתור מרואיין :
חלאס.
זו קבוצת כדורגל.
רוצים לחקור, תפאדלו, תביאו כסף.
מיקרוקוסמוס,סוציו-אקונומיה, מיגדר,הכל תחארווד.
זו קבוצת כדורגל. גרעינים, קללות, ערסים שעל המיגרש הופכים אלילים, מישל דיין נשמה, מסורת, הסמל מעל הכל, סגירה אלכסונית והשופט בן זונה.
מוסד התנינים נותר ללא דור המשך ואתם מעלים כל יומיים הרצאה אחרת.
פעם היה פחד אלוהים להגיד מילה לא במקום ביציע אבן, היום מתעסקים בימי עיון.
יא זלאמה, תביאו כסף לרכש, די לכל רעשי הרקע.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  18:17:14  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבא שיזיין פה את השכל יסתבך אתי. אף אחד לא שואל אתכם איזה מחקר לעשות, על מה לעשות אותו, איך לעשות אותו, איך לקרוא לו, ומה להסיק ממנו. כדורגל, כמו גילויים אחרים של תרבות פופולרית, הוא נושא לגיטימי ומקובל למחקר אקדמי מקצועי, ששונה מאוד מכל מיני תחושות בטן של חובבנים, בודאי כאלה שמנחשים את תוכן ההרצאה לפני שראו אותה

לטעמי (כמו שנוהג לכתוב גולה-נאמן, אם ךהתלות באילן נמוך-נמוך) חשיפה של קטמון למחקרים אקדמיים עשויה לתרום ללגיטימציה של רעיון קבוצות אוהדים, ועשויה לעניין גם תומך כזה או אחר.

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  18:38:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

חלאס.
זו קבוצת כדורגל.
זו קבוצת כדורגל. גרעינים, קללות, ערסים שעל המיגרש הופכים אלילים, מישל דיין נשמה, מסורת, הסמל מעל הכל, סגירה אלכסונית והשופט בן זונה.

ואללה הגזמת!
העיסוק בספורט, בין במשחק בפועל ובין באהדה "פסיבית" הוא חלק מהותי במה שמכונה "תרבות הפנאי".
זהו תחום מחקר אקדמי לגיטימי לחלוטין, שיש לו גם חשיבות רבה. במדינות מעבר לים, הגופים הממשלתיים עוסקים גם בחשיבה ובתכנון של מדיניות הפנאי. אם תרצה זה הצד השני של מדיניות תעסוקה.
כך, למשל, יש לנושא תרבות הפנאי השלכות בנושאים כמו פשיעה, בעיקר בתחום המניעה, פעילות קהילתית וכיוצ"ב.
אז נכון שלאקדמיה יש את הג'רגון שלה, ממש כמו שיש למוסכניק, לטכנאי המחשבים ולמי שעוסק באנרגיה סולארית.
ואני מצטרף לדברי עמוס: אם הפכנו למושא למחקרים אקדמיים כאלה או אחרים - לכבוד הוא לנו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  20:56:22  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברגעים כאלה אין מנוס אלא להזכר ברגעים בהם האקדמיה עמדה לצידנו ולא ניסתה לעשות רווחים קלים על חשבוננו

http://www.hapoelk.net/index.php?showtopic=4719
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  23:37:43  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסוף השנה הראשונה לקטמון אירגן אוהד אחד במאמצים רבים הרצאה עם מרצה לפוליטיקה וספורט, על קבוצות אוהדים. אנשים בפורום זעקו שמה זה מעניין אותם, מה פתאום שמישהו יבוא ויסביר להם על עצמם...

בסוף הוא בא וסיפר כל מיני דברים על קבוצות אוהדים בעולם, היה מעניין וכל מי שבא יצא מבסוט (למרות שהמסר עצמו, לגבי קבוצות-אוהדים, לא היה אופטימי במיוחד).

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-13/05/2010 23:39:40
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 14/05/2010 :  00:01:32  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

הבא שיזיין פה את השכל יסתבך אתי. אף אחד לא שואל אתכם איזה מחקר לעשות, על מה לעשות אותו, איך לעשות אותו, איך לקרוא לו, ומה להסיק ממנו. כדורגל, כמו גילויים אחרים של תרבות פופולרית, הוא נושא לגיטימי ומקובל למחקר אקדמי מקצועי, ששונה מאוד מכל מיני תחושות בטן של חובבנים, בודאי כאלה שמנחשים את תוכן ההרצאה לפני שראו אותה

ברור שאף אחד לא שואל אותנו על מה לעשות מחקר. וברור שזכותו של כל אחד לעשות מחקר על מה שבא לו, ובכלל זה גם על קבוצת כדורגל. אבל בדיוק באותו אופן, זכותי להגיד מה אני חושב על המחקר שהכותרת שלו היא שנשים אוהדות של קטמון הן אוהדות על תנאי. אז אולי הניחוש שלי הוא לא מושכל ורחוק מהמציאות, אבל זכותי להביע אותו, בדיוק כמו שזכותן של החוקרות לעשות על הקבוצה מחקר. ואם הוא לא נכון, אני אשמח לקבל תיקונים.

ואגב, זכותי המלאה גם לזיין את השכל. ראה זיוני שכל לא פחות קטנים בת'רדים אחרים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 14/05/2010 :  01:03:55  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

חלאס.
זו קבוצת כדורגל.

שכחת את שאלת הקרן הקצרה בראי המאה ה-21 לעומת השימוש בקרן הארוכה בשירי האחים בן בסט.

נערך על ידי - eyal ב-14/05/2010 01:06:03
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  02:07:17  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמר רפופורט (פרופ') הביאה במו ידיה (ואני אספתי את הצ'קים) חמש מניות חדשות בתחילת העונה האחרונה, כל אחת 1000 ש"ח, חוץ מהמניה שלה.
יש כאלה שעשו את זה בשביל לקבל שלט במגרש וניכוי מס במקור.
אם כבר מישהו עשה רווחים קלים על מישהו, זה אנחנו עליה.
אני ממליץ לשמור את העצבים למי שזה באמת מגיע לו.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  16:39:20  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

תמר רפופורט (פרופ') הביאה במו ידיה (ואני אספתי את הצ'קים) חמש מניות חדשות בתחילת העונה האחרונה, כל אחת 1000 ש"ח, חוץ מהמניה שלה.
יש כאלה שעשו את זה בשביל לקבל שלט במגרש וניכוי מס במקור.
אם כבר מישהו עשה רווחים קלים על מישהו, זה אנחנו עליה.
אני ממליץ לשמור את העצבים למי שזה באמת מגיע לו.

אם אתה אומר, קניתי.
6 מניות ? שיחקרו חופשי, רק שלא ישכחו גם השנה לשים כמה.
עדיין אני חושב שצריך יותר להתרכז בהפועל קטמון ירושלים כקבוצת כדורגל ופחות להתסכל מהצד על העניין כמוטציה מיוחדת בדרכה. וזה אני אומר לאחר שאירחתי את טלי פרידמן בביתי והתראיינתי בשמחה, היא אישה אינטליגנטית ויקרה, ואף את פרופסור רפפורט אני מוקיר.
עמוס - הבל הבלים. עד כה האדמיה הוכיחה בהקשרי מחקר הספורט תלישות ותו לא. זה לא שיצאו משם עד כה בשורות או מסקנות מציאותיות. כלאם פאדי. תחסוך ממני, אתה יודע טוב מאד שאני במקצועי עוסק במדעים מדוייקים ולא מתכחש לכוחה של השכלה ומחקר.

נערך על ידי - קראנקו ב-15/05/2010 16:51:53
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  17:01:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל קטמון היא לא רק קבוצת כדורגל. נוצרה פה גם קהילה של אוהדי כדורגל, שהיא קהילה מאד מעניינת ומגוונת. לא בכדי, רבים שמדברים על הפטועל קטמון, כולל אלה שמבקשים לשווק אותה לנותני חסות כאלה ואחרים מדגישים את המאפיינים של אוהדי הפועל קטמון, את האווירה השוררת במשחקים של הפועל קטמון וגם את המיזמים החברתיים כמו ליגת השכונות.
הדברים האלה ונוספים מהווים בסיס מאד לגיטימי למחקרים בתחום מדעי החברה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-15/05/2010 17:02:51
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם כנס מגדר וירושלים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07