| משתמש |
כנס מגדר וירושלים  |
|
lazy
2403 הודעות |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 13:06:02
|
האם שלוש המשתתפות הן מפלג בילעין? (יאללה כמה עמודים הולך להיות פה)? |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 14:22:54
|
| די!!!!!!! |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 14:59:57
|
הגיע הזמן שהאקדמיה תזרוק קצת פפלימוס לכיוון, גם לשפן נסיונות משלמים.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-13/05/2010 15:02:20 |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 16:34:14
|
וואלה, אני אהיה בהר הצופים באותו זמן. אבל לא אוכל להגיע להרצאה הזו, כי אני עובד  |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 16:39:27
|
טוב איכזבתם אותי. מניח שקשה להתחרות עם ההודעות המרתקות של "גולה נאמן" אבל אני אנסה בכל זאת...
ראשית, ניתן להתווכח האם כדורגל נמצא תחת הכותרת של פולחן. אני מסכים שיש בזה משהו, אבל זה וודאי לא טריוויאלי.
שנית, גבירותי היקרות. להגדיד אהדה של נשים בהפועל קטמון כ"אהדה על תנאי" זה ממש לא במקום. נכון, יש יותר אוהדים מהמין הגברי בכדורגל, אבל לא ראיתי אף מבחן או שום משהו דומה לאוהדות שמעוניינות להצטרף. אני מוכן להמר שהסיבה היחידה שאתן מרגישות ככה היא כי ההצטרפות שלכן לקבוצה היא כדי לבצע ניסויים אנתרופולוגיים ולא כדי להיות אוהדות. לכן אין זה פלא שאתן מרגישות כמו אוהדות על תנאי. אני אישית מכיר לא מעט אוהדות של הפועל קטמון שלא מרגישות כ"אוהדות על תנאי". לכן זה היה יותר כן למצוא כותרת אחרת להרצאה.
בנוסף, גם בלי לשמוע את ההרצאה המרתקת, אני מוכן להמר שזה מסוג המחקרים שהתאים את המציאות לתוצאות הרצויות בו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 16:52:48
|
ואני אומר, בפעם השנייה, גם בתור מי שעזר בכיף בתור מרואיין : חלאס. זו קבוצת כדורגל. רוצים לחקור, תפאדלו, תביאו כסף. מיקרוקוסמוס,סוציו-אקונומיה, מיגדר,הכל תחארווד. זו קבוצת כדורגל. גרעינים, קללות, ערסים שעל המיגרש הופכים אלילים, מישל דיין נשמה, מסורת, הסמל מעל הכל, סגירה אלכסונית והשופט בן זונה. מוסד התנינים נותר ללא דור המשך ואתם מעלים כל יומיים הרצאה אחרת. פעם היה פחד אלוהים להגיד מילה לא במקום ביציע אבן, היום מתעסקים בימי עיון. יא זלאמה, תביאו כסף לרכש, די לכל רעשי הרקע. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 18:17:14
|
הבא שיזיין פה את השכל יסתבך אתי. אף אחד לא שואל אתכם איזה מחקר לעשות, על מה לעשות אותו, איך לעשות אותו, איך לקרוא לו, ומה להסיק ממנו. כדורגל, כמו גילויים אחרים של תרבות פופולרית, הוא נושא לגיטימי ומקובל למחקר אקדמי מקצועי, ששונה מאוד מכל מיני תחושות בטן של חובבנים, בודאי כאלה שמנחשים את תוכן ההרצאה לפני שראו אותה
לטעמי (כמו שנוהג לכתוב גולה-נאמן, אם ךהתלות באילן נמוך-נמוך) חשיפה של קטמון למחקרים אקדמיים עשויה לתרום ללגיטימציה של רעיון קבוצות אוהדים, ועשויה לעניין גם תומך כזה או אחר.
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 18:38:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ואני אומר, בפעם השנייה, גם בתור מי שעזר בכיף בתור מרואיין : חלאס. זו קבוצת כדורגל. רוצים לחקור, תפאדלו, תביאו כסף. מיקרוקוסמוס,סוציו-אקונומיה, מיגדר,הכל תחארווד. זו קבוצת כדורגל. גרעינים, קללות, ערסים שעל המיגרש הופכים אלילים, מישל דיין נשמה, מסורת, הסמל מעל הכל, סגירה אלכסונית והשופט בן זונה. מוסד התנינים נותר ללא דור המשך ואתם מעלים כל יומיים הרצאה אחרת. פעם היה פחד אלוהים להגיד מילה לא במקום ביציע אבן, היום מתעסקים בימי עיון. יא זלאמה, תביאו כסף לרכש, די לכל רעשי הרקע.
ואללה הגזמת! העיסוק בספורט, בין במשחק בפועל ובין באהדה "פסיבית" הוא חלק מהותי במה שמכונה "תרבות הפנאי". זהו תחום מחקר אקדמי לגיטימי לחלוטין, שיש לו גם חשיבות רבה. במדינות מעבר לים, הגופים הממשלתיים עוסקים גם בחשיבה ובתכנון של מדיניות הפנאי. אם תרצה זה הצד השני של מדיניות תעסוקה. כך, למשל, יש לנושא תרבות הפנאי השלכות בנושאים כמו פשיעה, בעיקר בתחום המניעה, פעילות קהילתית וכיוצ"ב. אז נכון שלאקדמיה יש את הג'רגון שלה, ממש כמו שיש למוסכניק, לטכנאי המחשבים ולמי שעוסק באנרגיה סולארית. ואני מצטרף לדברי עמוס: אם הפכנו למושא למחקרים אקדמיים כאלה או אחרים - לכבוד הוא לנו. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 23:37:43
|
בסוף השנה הראשונה לקטמון אירגן אוהד אחד במאמצים רבים הרצאה עם מרצה לפוליטיקה וספורט, על קבוצות אוהדים. אנשים בפורום זעקו שמה זה מעניין אותם, מה פתאום שמישהו יבוא ויסביר להם על עצמם...
בסוף הוא בא וסיפר כל מיני דברים על קבוצות אוהדים בעולם, היה מעניין וכל מי שבא יצא מבסוט (למרות שהמסר עצמו, לגבי קבוצות-אוהדים, לא היה אופטימי במיוחד). |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-13/05/2010 23:39:40 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 00:01:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
הבא שיזיין פה את השכל יסתבך אתי. אף אחד לא שואל אתכם איזה מחקר לעשות, על מה לעשות אותו, איך לעשות אותו, איך לקרוא לו, ומה להסיק ממנו. כדורגל, כמו גילויים אחרים של תרבות פופולרית, הוא נושא לגיטימי ומקובל למחקר אקדמי מקצועי, ששונה מאוד מכל מיני תחושות בטן של חובבנים, בודאי כאלה שמנחשים את תוכן ההרצאה לפני שראו אותה
ברור שאף אחד לא שואל אותנו על מה לעשות מחקר. וברור שזכותו של כל אחד לעשות מחקר על מה שבא לו, ובכלל זה גם על קבוצת כדורגל. אבל בדיוק באותו אופן, זכותי להגיד מה אני חושב על המחקר שהכותרת שלו היא שנשים אוהדות של קטמון הן אוהדות על תנאי. אז אולי הניחוש שלי הוא לא מושכל ורחוק מהמציאות, אבל זכותי להביע אותו, בדיוק כמו שזכותן של החוקרות לעשות על הקבוצה מחקר. ואם הוא לא נכון, אני אשמח לקבל תיקונים.
ואגב, זכותי המלאה גם לזיין את השכל. ראה זיוני שכל לא פחות קטנים בת'רדים אחרים... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 01:03:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ואני אומר, בפעם השנייה, גם בתור מי שעזר בכיף בתור מרואיין : חלאס. זו קבוצת כדורגל. רוצים לחקור, תפאדלו, תביאו כסף. מיקרוקוסמוס,סוציו-אקונומיה, מיגדר,הכל תחארווד. זו קבוצת כדורגל. גרעינים, קללות, ערסים שעל המיגרש הופכים אלילים, מישל דיין נשמה, מסורת, הסמל מעל הכל, סגירה אלכסונית והשופט בן זונה. מוסד התנינים נותר ללא דור המשך ואתם מעלים כל יומיים הרצאה אחרת. פעם היה פחד אלוהים להגיד מילה לא במקום ביציע אבן, היום מתעסקים בימי עיון. יא זלאמה, תביאו כסף לרכש, די לכל רעשי הרקע.
שכחת את שאלת הקרן הקצרה בראי המאה ה-21 לעומת השימוש בקרן הארוכה בשירי האחים בן בסט. |
נערך על ידי - eyal ב-14/05/2010 01:06:03 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 02:07:17
|
תמר רפופורט (פרופ') הביאה במו ידיה (ואני אספתי את הצ'קים) חמש מניות חדשות בתחילת העונה האחרונה, כל אחת 1000 ש"ח, חוץ מהמניה שלה. יש כאלה שעשו את זה בשביל לקבל שלט במגרש וניכוי מס במקור. אם כבר מישהו עשה רווחים קלים על מישהו, זה אנחנו עליה. אני ממליץ לשמור את העצבים למי שזה באמת מגיע לו.
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 16:39:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
תמר רפופורט (פרופ') הביאה במו ידיה (ואני אספתי את הצ'קים) חמש מניות חדשות בתחילת העונה האחרונה, כל אחת 1000 ש"ח, חוץ מהמניה שלה. יש כאלה שעשו את זה בשביל לקבל שלט במגרש וניכוי מס במקור. אם כבר מישהו עשה רווחים קלים על מישהו, זה אנחנו עליה. אני ממליץ לשמור את העצבים למי שזה באמת מגיע לו.
אם אתה אומר, קניתי. 6 מניות ? שיחקרו חופשי, רק שלא ישכחו גם השנה לשים כמה. עדיין אני חושב שצריך יותר להתרכז בהפועל קטמון ירושלים כקבוצת כדורגל ופחות להתסכל מהצד על העניין כמוטציה מיוחדת בדרכה. וזה אני אומר לאחר שאירחתי את טלי פרידמן בביתי והתראיינתי בשמחה, היא אישה אינטליגנטית ויקרה, ואף את פרופסור רפפורט אני מוקיר. עמוס - הבל הבלים. עד כה האדמיה הוכיחה בהקשרי מחקר הספורט תלישות ותו לא. זה לא שיצאו משם עד כה בשורות או מסקנות מציאותיות. כלאם פאדי. תחסוך ממני, אתה יודע טוב מאד שאני במקצועי עוסק במדעים מדוייקים ולא מתכחש לכוחה של השכלה ומחקר. |
נערך על ידי - קראנקו ב-15/05/2010 16:51:53 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 17:01:59
|
הפועל קטמון היא לא רק קבוצת כדורגל. נוצרה פה גם קהילה של אוהדי כדורגל, שהיא קהילה מאד מעניינת ומגוונת. לא בכדי, רבים שמדברים על הפטועל קטמון, כולל אלה שמבקשים לשווק אותה לנותני חסות כאלה ואחרים מדגישים את המאפיינים של אוהדי הפועל קטמון, את האווירה השוררת במשחקים של הפועל קטמון וגם את המיזמים החברתיים כמו ליגת השכונות. הדברים האלה ונוספים מהווים בסיס מאד לגיטימי למחקרים בתחום מדעי החברה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-15/05/2010 17:02:51 |
 |
|
כנס מגדר וירושלים  |
|
|
|