פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא
עמוד: מתוך 13

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 28/06/2010 :  19:18:29  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב,,,אז זהו, חשבתי חשבתי והנה כמה מסקנות
1) לשמחתי אני שמתיי לב שהפסד של קטמון כואב לי בלב, בגוף ובנשמה ומשאיר אותי מדוכא ימים שלמי. הפסד של מקסיקו כאב, אבל לא ממש מפיל אותי מהרגליים. (או שמא הלוזריות שבשילוב מקסיקו הפועל ירושלים פשוט הופך את הכאב להרגל?).
2) עכשיו נשימה ארוכה והנה זה בא. ארגנטינה נבחרת ג-ר-ו-ע-ה. אני לא יודע אם מסי גדול מהחיים או לא, אבל הוא לא היה גדול מקמביאסו בצ'מפיונס, ולא גדול ממארקס אתמול. רפא פשוט חיסל אותו. זוכרים את אחד די מריה? יען עילוי, ריאל מדריד בעתיד וכל החרטה? אחד אפרין חוארז קיצץ אותו דק דק אתמול. ארגנטינה היא שחקן אחד גדול וענק, קרלוס טבז. הוא והשופט הם שניצחו את משחק. אצל הגרמנים, אם לנקוט בלשון זהירה, זה לא ילך. בלשון פחות זהירה, תוחלת החיים של ארגנטינה במונדיאל הזה היא 90 דקות וזה יגמר בהשפלה. אם בררה הקטנצ'יק חרבן את החיים של המגינים של אוכלי הבשר, מה בדיוק יעשה אוזיל?
3) לגבי העתיד, אני עומד על שלי. ההגגמניה בכדורגל ביבשת אמריקה עוברת צפונה, בעיקר לארה"ב. זה יקח 4 או 8 שנים, אבל לא יותר מזה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/06/2010 :  19:39:18  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

לדעתי אין מה לדאוג מחווית הקהל. אני חושב שכמו לרעש של מאוורר או מזגן, עוד כמה משחקים לא נשים לב אליו יותר.

אי אפשר שלא לשים לב. מחמם את הלב שאתה כ"כ דואג לתרבות האפריקאית המסכנה. היו צריכים לאסור את הדבר מהרגע הראשון ולא לחשוב אם זה יפגע להם ברגשות. צריך גם להתחשב באלפי האנשים שמגיעים לדרום אפריקה ובליוני האנשים שצופים בבית. אני בכל אופן אראה את המשחקים במיוט מעכשיו.

נו, אז קצת הקדמנו להספיד את המונדיאל, לא לאסלו? תחזיר את הסאונד.
השריקות של השופטים זה נזק הרבה יותר גדול. אני מקווה שהוא יביא להכנסת הוידאו, זה מגוחך המצב הנוכחי.

בנוגע לטמקין, הלוואי שאתה צודק אבל אנחנו מתבדים פעם אחר פעם. הרי זה גם מה שאמרו על האפריקאיות בשנות התשעים. השורה התחתונה היא שהליגות המקומיות לא טובות, פחות לוחצות, ואין להם איזה טורניר נוסח צ'מפיונס ליג שיתרגלו בו בין מונדיאל ומונדיאל. אני חושש שצפון אמריקה והאפריקאיות ימשיכו לחטוף בראש. מקווה שגם האירופאיות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/06/2010 :  19:47:12  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הויכוח על כן וידאו לא וידאו הוא שטויות. שני מצבים ששופטים טובים (או לא מושחתים?) רואים גם בלי וידאו. אם אני ראיתי בשני המקרים בלייב שהיה גול ושהיה אופסייד, אז בטח ששופט ברמה הזו צריך לראות. בשביל זה לא צריך וידאו, צריך שופטים ברמה.

עדיין יש מספיק טיעונים נגד הכנסת הוידאו שלא צריך לזלזל בהם.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/06/2010 :  20:19:51  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

לדעתי אין מה לדאוג מחווית הקהל. אני חושב שכמו לרעש של מאוורר או מזגן, עוד כמה משחקים לא נשים לב אליו יותר.

אי אפשר שלא לשים לב. מחמם את הלב שאתה כ"כ דואג לתרבות האפריקאית המסכנה. היו צריכים לאסור את הדבר מהרגע הראשון ולא לחשוב אם זה יפגע להם ברגשות. צריך גם להתחשב באלפי האנשים שמגיעים לדרום אפריקה ובליוני האנשים שצופים בבית. אני בכל אופן אראה את המשחקים במיוט מעכשיו.

נו, אז קצת הקדמנו להספיד את המונדיאל, לא לאסלו? תחזיר את הסאונד.
השריקות של השופטים זה נזק הרבה יותר גדול. אני מקווה שהוא יביא להכנסת הוידאו, זה מגוחך המצב הנוכחי.

בנוגע לטמקין, הלוואי שאתה צודק אבל אנחנו מתבדים פעם אחר פעם. הרי זה גם מה שאמרו על האפריקאיות בשנות התשעים. השורה התחתונה היא שהליגות המקומיות לא טובות, פחות לוחצות, ואין להם איזה טורניר נוסח צ'מפיונס ליג שיתרגלו בו בין מונדיאל ומונדיאל. אני חושש שצפון אמריקה והאפריקאיות ימשיכו לחטוף בראש. מקווה שגם האירופאיות.

מה בדיוק הוכחת לי פה, זוהר?. הזבובוזלות עדיין בלתי נסבלות כמו שהם היו בתחילת המונדיאל. אומנם ערוץ אחד הצליח להוריד בקצת את הרעש אבל זה עדיין חרא.
אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהנאצים. הם לא נבחרת חזקה במיוחד. הם הפסידו לפאקינג סרביה. יום טוב של ארגנטינה ואנחנו שוחטים אותם, עם ההגנה הגרועה שלנו והכל.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 29/06/2010 :  12:02:27  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחד מאוהדינו אוזכר הבוקר בעיתוןן
אוהד הפועל קטמון שרוף ונבחרת ברזיל
הוא תלה דגל ישראל ביציע של השרופים מברזיל
בועז אנקרי מר"ג, מעניין אם הוא כותב פה...

נערך על ידי - מוקי ב-29/06/2010 12:03:19
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 29/06/2010 :  19:57:06  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק עכשיו נמשך לפחות חמש-שש שעות, אין מצב שזה היה רק 120 דקות. סיוט. וחוץ מזה, גם האינטרסים הכלכליים של הפועל במונדיאל הסתיימו בפנדלים- בהתערבות שלנו נכנס סעיף שאם נבחרת מאסיה-אוסטרליה זוכה במונדיאל כל הכסף (2400) הולך לקטמון. אין לי ברירה אלא לדאוג עכשיו רק לאינטרסים הכלכליים שלי.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 02/07/2010 :  12:46:28  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
עדיין יש מספיק טיעונים נגד הכנסת הוידאו שלא צריך לזלזל בהם.

איזה?

עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 02/07/2010 :  13:27:46  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין יד של אלוהים (לא גולה, השני) עם וידיאו.
חוץ מזה, שחקנים ישחזרו את הישגו המיתולוגי של יאיר אסייג להיות מורחק מהמגרש בשני צהובים על התחזות (אגדה אורבנית?)
תשמע, זה חלק מהמשחק.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 02/07/2010 :  19:17:19  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור לנצח את נבחרת ברזיל.איך הולנד מעזה ,למען השם.
בפעם היחידה שהובילו על ברזיל במונדיאל הזה ,נבחרת "המשחק היפה " עברה לריסוק הרגליים של נבחרת הולנד. משחק זוועתי של ברזיל במחצית השנייה ואם השופט לא היה מרחם עליהם הוא היה מוציא אדום נוסף לרוביניו שלא הפסיק לנבוח שם על כל שחקן הולנדי שהעז ליפול .
מכבי ברזיל כבר אמרנו? ילה עוד נבחרת מאוסה ושנואה עפה היום.יללה ,הביתה.
ביקו ,המונדיאל נולד מחדש.היום.מחר גרמניה תעלה והכול יסתדר.

נערך על ידי - tampopo ב-02/07/2010 19:17:47
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 02/07/2010 :  19:42:11  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק טמפופו. יום טוב במפעל הספורטיבי הזניח הזה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 02/07/2010 :  20:30:27  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

בפעם היחידה שהובילו על ברזיל במונדיאל הזה ,נבחרת "המשחק היפה " עברה לריסוק הרגליים של נבחרת הולנד. משחק זוועתי של ברזיל במחצית השנייה ואם השופט לא היה מרחם עליהם הוא היה מוציא אדום נוסף לרוביניו שלא הפסיק לנבוח שם על כל שחקן הולנדי שהעז ליפול .

אני מרגיש כאילו אני כתבתי את זה. הוצאת לי את המילים מהפה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 03/07/2010 :  01:17:37  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

גם אני שמחתי בטירוף על ההדחה שלהם, אני נגד ברזיל מגיל ארבע, אבל בחייאת טמפופו, אפשר להבין אותם. הם נתנו מחצית ראשונה מצויינת היום, שלטו, תקפו כל הזמן גם אחרי שהם הובילו ונראו כמו הנבחרת הכי חזקה בעולם. כל נבחרת הייתה יוצאת מאיפוס אחרי מהפך שהיה כל כך בניגוד ליחסי הכוחות במגרש.
ועדיין, מאוד משמח. המונדיאל הכי חי שיש, כל הנבחרות הרעות בחוץ, כל אחת שתזכה זה תענוג.

נערך על ידי - פרננדו פסואה ב-03/07/2010 01:44:29
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 03/07/2010 :  08:26:05  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טמפופו.לשמוח לאידה של ברזיל ששנואה עליך ולהיפך -הגיוני.אבל כמות השטויות והבכיינות "האובייקטיבית" שאתה מוסיף בגלל זה בכל הודעה-מרשימה.
מילל על שחיתות-להזכירך אתה אוהד מדינה שבשתי הזכיות היחידות שלה רשומות שתי השערוריות הגדולות ביותר.1978 המשחק המושחת ביותר נגד פרו שהעלה את ארגנטינה לגמר(ובגללו שונתה השיטה) "ויד הנרקומן" שאתם כל גאים בה.ובמונדיאל הזה כבר זכית לשער שעיוור היה פוסל.
מילל על הגרלה- כאשר ברבע הגמר זו הפעם הראשונה שתפגשו נבחרת נורמאלית.
מילל על תחת-כשארגנטינה בקושי העפילה לגביע העולמי הזה במוקדמות.
מילל על אגרסיות כשארגנטינה ידועה באגרסיביות שלה(בכללי-לא בנבחרת הזו)

בתכלס תרצה או לא .אכן ברזיל אהודה כל כך בגלל הכדורגל היפה שלה(שגם אתמול קיבלנו מנה גדושה ממנו עד ההתפרקות).גם המרכאות וקשקושי "המכבי" שלך לא יעזרו.

אתמול היה משחק בין 2 האהובות. והיום בין שתי השונואות-דילמה קשה אבל יאללה גרמניה (ואח"כ תעופי בבקשה).
אם זה אכן ייקרה נקבל במקום 20 דקות התפרקות נוסח ברזיל,20 שנות הידרדרות לסמים ואלכוהול נוסח מרדונה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-03/07/2010 16:29:19
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 03/07/2010 :  09:35:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ג'יאן בועט כמו דביל, גאנה עפה לקול שבר, באפריקה מאות מיליונים רעבים וחסרי-כדורגל, והפורום שותק. חבל להתמקד ביריבות דבילית בצד השני של העולם, במקום בסבל, בכאוס ובלוזריות מעבר לגבול.
אני, אגב, חצי-ארגנטינאי, ומקווה שגם הבלון הזה יתפוצץ היום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 03/07/2010 :  09:39:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חרא על אבראו.

חרא על ביט"ר.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 13 נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07