פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איזו חולצה לדעתכם???

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איזו חולצה לדעתכם???
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם איזו חולצה לדעתכם??? נושא הבא
עמוד: מתוך 4

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  13:37:39  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

מכיוון שאני לא מצליח להכנס להצביע ואין לי כח להתעסק עם זה. אז חולצה א'. חולצה ב' גם נחמדה, מזכיר את המדים של ניאולס אולד בויס, הקהל האדום שחור הטוב בעולם http://www.youtube.com/watch?v=IFgWGCLdFK0

אני מציע לך לנסות שוב לפי ההוראות שבאתר
http://katamon.co.il/news.asp?id=692

הקרב צמוד וחבל שבגלל שלא תצביע תיבחר חולצה אחרת...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  13:54:12  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

נכנסתי לאתר של nike ומסתבר שמיגוון הדגמים שהם מציעים במקרה של חולצה בשני צבעים הוא באמת מוגבל - שתי החלופות שהוצגו בפנינו.

תגיד לי ותיק, באמת חשבת שמישהו מההנהלה מנסה "לדפוק" את האוהדים, או לתחמן אותם?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  14:02:45  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

נכנסתי לאתר של nike ומסתבר שמיגוון הדגמים שהם מציעים במקרה של חולצה בשני צבעים הוא באמת מוגבל - שתי החלופות שהוצגו בפנינו.

תגיד לי ותיק, באמת חשבת שמישהו מההנהלה מנסה "לדפוק" את האוהדים, או לתחמן אותם?

כיוון שהצגת את השאלה בצורה פומבית אז גם התשובה תהיה פומבית:
כפי שאמרתי אמש בפגישה על התקנון היה תמוה בעיני שלחברה כמו נייקי אין מיגוון יותר גדול של דגמים, במיוחד בכל הקשור לחולצות פסים. לפיכך סברתי שאולי ניתן היה להיות יותר אסרטיבים מול נייקי. זה הכל! שום טענה ל"תיחמון" או הטעייה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  14:20:36  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק ושאר הקרציות.
מה הבעיה?
אמרו לך להצביע בין שני דגמים? אז תצביע.
אתה רוצה להיות זה שקובע מו"מ מול נייקי, תתמודד בבחירות, תנצח ותנהל מו"מ. לא עשית את כל אלה? אז תצביע וזהו!!!
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  14:59:05  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ותיק ושאר הקרציות.
מה הבעיה?
אמרו לך להצביע בין שני דגמים? אז תצביע.
אתה רוצה להיות זה שקובע מו"מ מול נייקי, תתמודד בבחירות, תנצח ותנהל מו"מ. לא עשית את כל אלה? אז תצביע וזהו!!!

עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  15:54:44  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

מכיוון שאני לא מצליח להכנס להצביע ואין לי כח להתעסק עם זה. אז חולצה א'. חולצה ב' גם נחמדה, מזכיר את המדים של ניאולס אולד בויס, הקהל האדום שחור הטוב בעולם http://www.youtube.com/watch?v=IFgWGCLdFK0

וואלה...

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  16:18:47  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק, אתה יכול לבדוק דגמים מהאתרים של לוטו, ריבוק ופילה?
תעדכן אותנו.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  16:28:04  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החולצה השניה, הפחות גרועה מבין השתיים, היא פשוט השאריות של נייקי מחולצות החוץ של פולהאם מעונת 2008-09:

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  16:51:37  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
כיוון שהצגת את השאלה בצורה פומבית אז גם התשובה תהיה פומבית:
כפי שאמרתי אמש בפגישה על התקנון היה תמוה בעיני שלחברה כמו נייקי אין מיגוון יותר גדול של דגמים, במיוחד בכל הקשור לחולצות פסים. לפיכך סברתי שאולי ניתן היה להיות יותר אסרטיבים מול נייקי. זה הכל! שום טענה ל"תיחמון" או הטעייה.

קודם כל לא התכוונתי לפגוע, ואם זה יצא ככה אני מתנצל. פשוט לפעמים אני נדהם מהטענות שיש לחלק מהאוהדים גם שבאים לקראתם...

ואני מאוד בעד התפיסה של שרצקי של מי שיש לו רעיונות/תלונות מוזמן קודם כל לחשוב מה אפשר לעשות, ואח"כ גם לקחת את הנושא על עצמו, תוך כדי התייעצות על נציגינו בהנהלה. בשביל זה גם לא צריך להיבחר, מספיק לקחת קצת יותר אחריות על עצמך.

למשל מי שחשוב לו נושא החולצות, היה מוזמן לעשות סקר בין חברות הביגוד בארץ שיש להם חולצות מתאימות לטעמו, לקבל מהם הצעות ולשלוח אותם לנציגים שלנו. ואם זה לא נעשה עכשיו, ניתן לעשות זאת לקראת העונה הבאה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  17:12:27  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בעד פסים. חוצמזה אפשר מכנס אדום או שחור ולא לבן?
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 14/05/2010 :  00:33:04  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתור עובד יד ושם.. חולצות פסים, כאילו, ברור, לא?!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  07:00:28  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בענייני אופנה אני מודה שאני חסר מושג.בשבילי העיקר שזה אדום /שחור .זה הזמן לכנס ישיבה משפחתית ולתת לאשה תחושת שייכות בהכרעות חשובות בקטמון.

סיכום הישיבה-לאור העובדה שבני המשפחה(כולל החתול) אינם מאמינים להצהרות שלי בדבר הכוונה להוריד משקל, הוחלט על אופציה ב'.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  10:58:50  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=693

למורת רוחי - נבחרה החולצה השנייה
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:02:46  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה חולצה.מתי אפשר לקנות?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  14:58:54  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדאי לציין שאופציה ב' מציגה עמדה של שיויון מוחלט בין האדום והשחור, המייצגת היטב את ערכי השיויון שקומץ סהרורי והזוי מאוהדי הקבוצה דוגלים בהם. אופצית הפסים מציבה היררכיה מרחבית, ריבוד אנכי של שני הצבעים, ורומזת ומשקפת את המבנה המעמדי והדכאני של החברה הקיימת, המורכב ממידרג אכזרי של שכבות חברתיות המטפסות זו על זו במקום לשתף פעולה. אני תובע: שיויון מלא בין יהודים, פלסטינים, ומהגרי עבודה! בין נשים לגברים! בין מזרחים ויוצאי אירופה! בין שכירים קשי יום ובעלי הון נצלניים! ובין האדום והשחור! רק אופציה ב!!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם איזו חולצה לדעתכם??? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07