| משתמש |
איזו חולצה לדעתכם???  |
|
כלב במגרש
140 הודעות |
|
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 23:40:52
|
| א' |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 23:48:16
|
| א', כמו זאת של פלמנגו. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/05/2010 : 23:53:44
|
| מה היה רע בחולצות של שנה שעברה? הן היו כמו החולצות של הפועל מפעם.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 01:24:04
|
| א |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 07:51:34
|
| עוד לא החלטתי, אבל טוב לראות הצבעה שהתוצאות בה לא ידועות מראש |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 07:55:01
|
| מה רע עם החולצות הקיימות? למה לא משאירים אותה כאופציה? |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
יואב357
1 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 08:06:04
|
| חולצה א יותר מאיימת , חולצה ב יותר יפה , הכל תלוי בדוגמה של החצאית - מתי נראה את החצאית החדשה ( למשחקי בית , בחוץ בחיים לא נופיע בחצאית למעט במסע המתוכנן לסקוטלנד אבל זה עניין אחר ). |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 10:37:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
מה רע עם החולצות הקיימות? למה לא משאירים אותה כאופציה?
מסכים. החולצה של היום נהדרת. אבל, וזה אבל די גדול, נהוג כיום להחליף חולצה מדי שנה על מנת למנף את מכירת המרצ'נדייז של הקבוצה. בל תתפס חלילה לובש את חולצת האתמול....או לחלופין תלבש את חולצת האתמול כך תפגין עליונות פזמ"ניקית על זבי החוטם והעולים החדשים (תרתי משמע). ועוד כהנה וכהנה. אני מציע פתרון שיספק את כל הצדדים. להחליף בחולצה הקיימת את המיקום בין הפסים האדומים לשחורים ולהפך. כך גם יישמר הסגנון הקיים וגם תהה חולצה חדשה.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 10:55:31
|
נושא המרצ'נדייז - הוא באמת גורם מכריע ואם אנשים לא יקנו חולצות בגלל שהם לא משתנות אז יש פה בעיה אמיתית |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 11:23:03
|
חבר׳ה, יש עניין כלשהו עם נייק שלא מאפשר ללבוש את העיצוב של הפסים כמו שהיו עד עכשיו. אין סיבה לעליהום הזה שנוצר סביב העניין וההשערות לגבי מרצ׳נדייז. נותנים לנו לבחור משהו שאוהדי כדורגל חולמים שיוכלו לבחור ואתם בוכים. אני לא מבין אתכם.
לעניין החולצה עצמה.. אין לי מושג מה לבחור. שתיהן יפות מאוד ושומרות על עיקרון הפסים בצורה מסויימת.. מזל שיש עד מוצ״ש |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 11:30:52
|
| אני בעד החולצה האדומה שמעלי |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 11:35:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
חבר׳ה, יש עניין כלשהו עם נייק שלא מאפשר ללבוש את העיצוב של הפסים כמו שהיו עד עכשיו. אין סיבה לעליהום הזה שנוצר סביב העניין וההשערות לגבי מרצ׳נדייז. נותנים לנו לבחור משהו שאוהדי כדורגל חולמים שיוכלו לבחור ואתם בוכים. אני לא מבין אתכם.
לעניין החולצה עצמה.. אין לי מושג מה לבחור. שתיהן יפות מאוד ושומרות על עיקרון הפסים בצורה מסויימת.. מזל שיש עד מוצ״ש
אחי, מה נסגר? שאלתם לדעתנו והבענו אותה, מכאן ועד עליהום המרחק גדול מאוד. נושא המרצנדייז ידוע ומוכר בכל העולם אין פה בושה או קונספירציה. הנושא עם נייק חדש לי, והתמונה אכן ברורה יותר - תודה על ההבהרה. לגופו של עניין, אני מעדיף את חולצת החצי חצי, גם כי היא מזכירה את החולצה של ברסה מהעונה שעברה וגם כי פסים לרוחב זה משמין ( נכון שווארמה יותר משמין ) מה שלא ייבחר, תעשו גם חולצות גדולות בבקשה.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 12:02:57
|
מצטרף לבקשת החולצות הגדולות XXL גדולות.
|
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 12:04:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עופר ליברגל
עוד לא החלטתי, אבל טוב לראות הצבעה שהתוצאות בה לא ידועות מראש
אגב ההתבכיינויות שאוריה הזכיר, כל האמירות האלה כמו זו שבציטוט הן לדעתי מופת לבכיינות מיותרת, שממש מעצבנת אותי. מי שחשב שהוא מתאים לתפקיד ויכול לעמוד בדרישות התפקיד - הציג את מועמדותו. אין מחלוקת שאין שום סיבה שאנשים יציגו את מועמדותם סתם בשביל הדמוקרטיה או בשביל שלא יהיה לך משעמם להצביע על אישור מועמדים במקום לבחור מועמדים, ובמיוחד אם הם לא חושבם שהם מתאימים. אגב, אם הנושא היה מאוד קרוב ללבך או קריטי באיזשהי צורה, היית יכול להציג את מועמדותך לתפקיד, אבל לא עשית את זה (וכנראה טוב שכך עשית). בסוף יוצא שיש 3 מועמדים ל-3 תפקידים, כי הם היחידים שהציעו את עצמם. תן לי להבין מה אתה מציע - שיאשרו אותם אוטומטית? שימנעו ממך כל אפשרות להביע את דעתך? שבשם ה-"שעמום" וחוסר הדמוקרטיה שבהצבעת אישור מועמדים יבטלו את ההצבעה בכלל? זאת באמת תהיה תצוגת דמוקרטיה לתפארת... בקיצור או שאני ממש לא מבין, או שאני מבין ואז עם כל הכבוד זו פשוט התבכיינות לשמה שאפשר היה לחסוך מאיתנו... מאוד קל לרשום פה בפורום תלונות סתמיות בלי שום דבר מאחוריהן. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 12:34:57
|
מעבר למה שארמדיל אמר, אני רוצה להוסיף שכל אחד שרוצה יכול למצוא תחום בו הוא יכול לעזור, גם אם הוא לא נבחר כנציג אוהדים. לדוגמה, בהכנות לעונה הבאה, גיוס ספונסרים, טלמרקטינג, קבוצת הנוער, ליגת השכונות וכו'. יש לכם את פורום חברי העמותה, אימיילים, ובמקרה הצורך זאת גם לא בעיה להשיג את הטלפונים של הנציגים בהנהלה.
אותי זה לא מרגיז לשמוע לשמוע ביקורת או תלונות, יחד עם זאת זה יהיה יותר פרודקטיבי לשמוע ביקורת בונה והצעות לעזרה.
|
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
איזו חולצה לדעתכם???  |
|