פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

על האוהדים "שיושבים בבית"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  על האוהדים "שיושבים בבית"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם על האוהדים "שיושבים בבית" נושא הבא  

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  00:16:40  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רבות דובר בפורום הזה על אותם האוהדים, אלו שמאסו בויקטור וסאסי, והלכו לשבת בבית. יש איזו הנחה שלולא הקבלנים, החבר'ה האלה היו עדיין איתנו.

בזמן האחרון הרהרתי לי שעם כל הכבוד לנזק שסאסיונה הפילו על הפועל, אולי דווקא מדובר בתהליך טבעי, כאשר הם סתם הזרז. אולי האמת העצובה היא שמלבד מספר יחידי-סגולה כמו חיים, רוב האוהדים הותיקים פשוט משתעממים באיזשהו שלב, מתעייפים מהפועל, רוצים די. הם מוקפים בקהל הולך ומצעיר, בשירים ואופני-אהדה חדשים, ומתמלאים בתחושה שזו כבר "לא הקבוצה שלהם". משם הדרך הביתה קצרה.

אם כך, הפיצול של קטמון והקריסה של סאדר רק זירזו להרבה אוהדים צעירים - נאמר, דני מועלם - תהליך שהיה בלתי-נמנע. זו פשוט לא הקבוצה שלהם יותר, והיא כבר לא תהיה, לא סאדר ובטח לא קטמון.

מה אתם חושבים?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-27/04/2010 00:50:02

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  00:42:38  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל קבוצה יש את האנשים שמואסים בה, ומפסיקים להגיע למגרש, מסיבות אלו ואחרות. מצד שני, אמורים גם להיות את האנשים שממשיכים להגיע גם שהם מתבגרים, לפעמים יחד עם הילדים או הבנים שלהם, ולפעמים כבילוי של שישי/שבת עם החברה. בעיקר, במצב נורמלי, אין כל סיבה שבקבוצה כמו הפועל לא יהיו כמות מסויימת של אנשים כאלו.

לכן לדעתי אפשר לפחות לנסות ולהחזיר חלק האותם האוהדים שיושבים בבית. גם אם יש "שירים ואופני-אהדה חדשים", כל עוד האווירה תהיה נעימה ויהיה גם מה לראות במגרש, אין על סיבה שלא תהיה כמות יפה של אוהדים, גם מקרב אלו שהפסיקו להגיע למגרש, וגם כאלו חדשים. מה שכן, זה עלול לקחת עוד זמן עד שניראה את זה קורה בשטח, אבל משחקים כמו המשחק מול אשקלון גורמים לי לחשוב שזה אפשרי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  08:54:27  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זוהר ידידי,
לטעמי, אתם הצעירים עושים יופי של עבודה.האנרגיות והיצירתיות שאתם מביאים - רק לטובה. אני לא יודע אם מותר לי להתהדר בוותיקות יתירה, אני בן 50 ויש וותיקים ממני, גם לנו יש מה לתרום: את המורשת וההמשכיות, תמיכה כספית על צורותיה השונות, שיקול דעת של "זיקני שבט" כמו ברעם,
ואת הילדים שבאים איתנו למשחקים ובבוא היום ימציאו שירים ואופני-אהדה שיהפכו אותך ושכמותך לפסה....
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  10:04:11  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין יותר טוב משילוב בין ותק לדם תוסס ולכן לי ואני בן35 כבר נעים לראות במגרש את השילוב הזה -קיפוד צודק ב1000 אחוז אלווי וכל הותיקי הפועל יתאחדו סביב קטמון(גם הבט הכלכלי מאוד חשוב)

אליה
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 27/04/2010 :  18:39:20  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חד משמעית האוהדים יושבים בבית ואדישים לקבוצה בגלל איפה שהיא נמצאת. אם הקבוצה הייתה בליגת העל הם היו איתנו היום. למה הקבוצה נמצאת איפה שהיא נמצאת זו כבר שאלה אחרת. סאסי ויונה לא היו היחידים שהוליכו את הפועל ירושלים למקומות שהיא הגיעה אליהם. זוכרים את חגי אפרת ? יואב דוגה ? הקילקולים התחילו הרבה לפני הקבלנים אבל הצמד חמד לקח את הקבוצה למקומות שאיש בכדורגל הישראלי לא הצליח לקחת עד היום.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/04/2010 :  23:44:00  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי עליתי על התשובה, בין היתר הודות ללייזי:

הדור הבא. אוהדים שמצליחים להפוך את הילדים\אחיינים שלהם לאוהדי הפועל (חיים ברעם לדוגמא), לא יתקשו להישאר עם הקבוצה, כי זה הופך למשהו משפחתי. אוהדים שלא מצליחים, יתקשו גם לתחזק אהדה ללא פידבק משפחתי.

רוב הדור הותיק - אין פלא - נכשל בכך, איבד את הצאצאים (רבים מהם לטובת ביטר), ואיתם גם דהתה האהדה. הרבה מגרעין האוהדים הנוכחי, אולי אפילו הרוב, הם אוהדי הפועל דור ראשון.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-30/04/2010 00:05:24
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם על האוהדים "שיושבים בבית" נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07