פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נגד מרמורק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נגד מרמורק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם נגד מרמורק נושא הבא  

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 12/03/2018 :  15:27:30  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכדי לעלות על דרך המלך והנצחונות חייבים כמובן ניצחון ביום ד.

המפתח הוא המשך ההרכב שפתח נגד כ"ס (לא להחליף סוסים בעלייה) ובעיקר באותה השיטה. לא לשחק לאחור!!!!!
אם נמשיך בגישה ההתקפית, כאשר מניעים כדורים קדימה, וכאשר הגישה של השחקנים היא לוחמנית בכדי להיות ראשונים על כל כדור, אני בטוח שננצח.

אההה ועוד משהו, רק לא שטויות בהגנה....

tomtom123678 tomtom123678 מנותק

82 הודעות

נשלח - 12/03/2018 :  17:06:06  הצג פרופיל שלח ל- tomtom123678 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברק לוי ישחק, או שהוא עדיין פצוע?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/03/2018 :  17:18:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tomtom123678

ברק לוי ישחק, או שהוא עדיין פצוע?

לפי שי, כל השחקנים הפצועים (חוץ מבן חמו מן הסתם) מתאוששים ואמורים להיות בסגל. אבל ידעו סופית רק לפני המשחק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 15/03/2018 :  00:16:11  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחצית ראשונה מהטובות שלנו אם לא ה...
איזו נמרצות, לחץ,מהירות, לחימה, קבוצה שרצה מסתערת נלחמת. דאבל פאסים בעטות מחוץ לשער, כל מה שקבוצה שרוצה לנצח עושה. מאד נהנתי. אריאל נתן את ה-משחק שלו אצלנו. איזו קבוצה מהירה ומסוכנת יש לנו. במחצית השנייה ראינו שאבירם מאט את ההתקפה וזה כאשר השחקנים התעייפו, ובאמת מתאים היה להכניס אותו.

המחזור הבא יהיה קריטי לקבוצות הצמרת שבטוח יאבדו נקודות משום שהן משחקות בינהן:
חדרה - ביתר תא
ראשלצ - עפולה
נצרת - הפועל תא

אנו נגיע למשחק נגד רמהש כאשר נדע כבר מה התוצאות בשלושת המשחקים האלה אני הכי חושש המשחק בנצרת כי הפועל תא לא תצליח להסתדר במגרש שם וזה מהווה יתרון לנצרת. אני קונה שם תיקו.

ניצחון שלנו ו...... נבטיח מקום בפליי אוף העליון.
עבור לתחילת הדף

tomtom123678 tomtom123678 מנותק

82 הודעות

נשלח - 15/03/2018 :  14:57:33  הצג פרופיל שלח ל- tomtom123678 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

מחצית ראשונה מהטובות שלנו אם לא ה...
איזו נמרצות, לחץ,מהירות, לחימה, קבוצה שרצה מסתערת נלחמת. דאבל פאסים בעטות מחוץ לשער, כל מה שקבוצה שרוצה לנצח עושה. מאד נהנתי. אריאל נתן את ה-משחק שלו אצלנו. איזו קבוצה מהירה ומסוכנת יש לנו. במחצית השנייה ראינו שאבירם מאט את ההתקפה וזה כאשר השחקנים התעייפו, ובאמת מתאים היה להכניס אותו.

המחזור הבא יהיה קריטי לקבוצות הצמרת שבטוח יאבדו נקודות משום שהן משחקות בינהן:
חדרה - ביתר תא
ראשלצ - עפולה
נצרת - הפועל תא

אנו נגיע למשחק נגד רמהש כאשר נדע כבר מה התוצאות בשלושת המשחקים האלה אני הכי חושש המשחק בנצרת כי הפועל תא לא תצליח להסתדר במגרש שם וזה מהווה יתרון לנצרת. אני קונה שם תיקו.

ניצחון שלנו ו...... נבטיח מקום בפליי אוף העליון.

עם חוסר היציבות שלנו אי אפשר להבטיח כלום...
ונצרת עילית תשחק נגד תא, לא אחי נצרת
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם נגד מרמורק נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07