פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליגה ב' דרום ב'

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליגה ב' דרום ב'
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ליגה ב' דרום ב' נושא הבא
עמוד: מתוך 3

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 19/04/2010 :  14:14:12  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למי שמעוניין לראות איך נראה המגרש במרחבים: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1357

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 19/04/2010 :  14:46:30  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

רמלה היא קבוצה שיכולה להשקיע באופן חד פעמי הרבה כסף כדי לעלות. היא לא תשקיע אם תבין שקטמון עולה בטוחה. אותו כנ"ל מכבי באר יעקב.

דבר במספרים. איזה תקציב לדעתך ירתיע את אויבינו הפוטנציאלייפ?

למעלה ממיליון שקל
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 19/04/2010 :  17:01:39  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

למי שמעוניין לראות איך נראה המגרש במרחבים: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1357

תודה - אתה קורא מחשבות.

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/05/2010 :  21:40:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, העניינים בליגה ב' מחוז דרום ב' מעט מסובכים יותר ממה שחשבתי, כי גם בליגות הנמוכות יש שיטות לוזון מופלאות, ויתכן שיהיו לכך השלכות גם עבורנו.
מתברר שהיורדות לליגה ג' הן לא בהכרח שתי האחרונות, אלא רק האחרונה ממש (הפועל טירת שלום), כשהיורדת השניה נקבעת בפלייאוף בשיטת גביע בין מקומות 12-15. אז מיודעתנו בית"ר גבעת זאב, המחזיקה כזכור בכרטיסי השחקן של אלון סגיר, גיא איוש ורן מבשוב, סיימה אמנם במקום ה-12 אבל הפסידה בפלייאוף בפנדלים להפועל רהט מהמקום ה-15 (עם 15 נקודות פחות ממנה!) ותשחק במשחק הישרדות יחיד מול מכבי באר יעקב.
וההשלכות עבורנו ברורות: אם גבעת זאב תמצא את הדרך לרדת לליגה ג', יהיה לנו פחות דרבי אחד בעונה הבאה, אבל מצד שני יתכן שיהיה יותר קל להחתים שחקנים.

דרך אגב, בית"ר מעלה אדומים (עדי מרציאנו, מוטי אוחיון, אסי ברוכיאן, אוהד פחימה) סיימה את העונה במקום השביעי. מעניין לציין שמעצרו של חגי ממן בחשדות למכירת המשחק נגד מכבי באר-שבע לא מנעה ממנו לחזור ולעמוד בשער הקבוצה בהמשך העונה!

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 05/05/2010 :  22:56:27  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

טוב, העניינים בליגה ב' מחוז דרום ב' מעט מסובכים יותר ממה שחשבתי, כי גם בליגות הנמוכות יש שיטות לוזון מופלאות, ויתכן שיהיו לכך השלכות גם עבורנו.
מתברר שהיורדות לליגה ג' הן לא בהכרח שתי האחרונות, אלא רק האחרונה ממש (הפועל טירת שלום), כשהיורדת השניה נקבעת בפלייאוף בשיטת גביע בין מקומות 12-15. אז מיודעתנו בית"ר גבעת זאב, המחזיקה כזכור בכרטיסי השחקן של אלון סגיר, גיא איוש ורן מבשוב, סיימה אמנם במקום ה-12 אבל הפסידה בפלייאוף בפנדלים להפועל רהט מהמקום ה-15 (עם 15 נקודות פחות ממנה!) ותשחק במשחק הישרדות יחיד מול מכבי באר יעקב.
וההשלכות עבורנו ברורות: אם גבעת זאב תמצא את הדרך לרדת לליגה ג', יהיה לנו פחות דרבי אחד בעונה הבאה, אבל מצד שני יתכן שיהיה יותר קל להחתים שחקנים.

דרך אגב, בית"ר מעלה אדומים (עדי מרציאנו, מוטי אוחיון, אסי ברוכיאן, אוהד פחימה) סיימה את העונה במקום השביעי. מעניין לציין שמעצרו של חגי ממן בחשדות למכירת המשחק נגד מכבי באר-שבע לא מנעה ממנו לחזור ולעמוד בשער הקבוצה בהמשך העונה!

איזה קבוצה אתה אוהד? מכבי גבעת זאב? להפועל אין דרבי נגד גבעת זאב, לא נגד מעלה אדומים, לא נגד מבשרת ציון, מודיעין, אבו גוש, בית שמש או הר אדר. להפועל יש רק דרבי אחד, נגד בית"ר. כל השאר פשוט לא מעניין אותי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/05/2010 :  23:29:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

איזה קבוצה אתה אוהד? מכבי גבעת זאב? להפועל אין דרבי נגד גבעת זאב, לא נגד מעלה אדומים, לא נגד מבשרת ציון, מודיעין, אבו גוש, בית שמש או הר אדר. להפועל יש רק דרבי אחד, נגד בית"ר. כל השאר פשוט לא מעניין אותי

איזו תגובה ילדותית. בסה"כ ציינתי שעלול להיות משחק אחד פחות נגד יריבה קרובה גאוגרפית, עם נסיעה קצרה יחסית עבור האוהדים (אלא שלא מחרימים ישובים מעבר לקו הירוק כמובן), להבדיל מעוד נסיעה לאיזה חור בדרום. אני ממש מתנצל שנשאתי לשווא את המילה הקדושה "דרבי".
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  19:34:06  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהתאם להתפתחויות שהיו השבוע (ירידת מבשרת מליגה א', ירידת באר-יעקב מליגה ב'), אני מעדכן את רשימת הקבוצות לעונה הבאה.

שלוש קבוצות הפריפריה (לא אעיז חלילה לקרוא למשחקים מולן "דרבי"...):
- בית"ר מעלה אדומים
- בית"ר גבעת זאב
- הפועל מבשרת ציון

חמש קבוצות מאזור השפלה:
- עירוני רמלה
- מ.ס. שיכון המזרח (ראשל"צ)
- הפועל מ.ס. אורתודוכסים לוד
- מכבי שעריים (רחובות)
- בני יצ'אלאל (רחובות)

שבע קבוצות מהדרום הרחוק:
- צעירי רהט
- מ.ס. דימונה
- מ.ס. קרית גת
- מ.ס. באר שבע
- הפועל מרחבים (ליד אופקים)
- עירוני שדרות
- הפועל רהט

הסתייגות אחת היא שעירוני רמלה עוד נאבקת בפליי-אוף העליה ואם היא תנצח את הפועל אזור ממחוז דרום א' היא תשחק נגד הקבוצה מהמקום ה-14 בליגה א' דרום (בני טייבה) על המקום בליגה א'.

עריכה: תודה לקטמון ותיק שעלה על הטעות שלי, שהרי הפועל רהט ניצלה מירידה בפליי-אוף, למרות שסיימה הרחק אחרי כל השאר, ואי-לכך היא הקבוצה שהיתה חסרה לי. עושה רושם שהרשימה הנוכחית אכן תהווה את הרכב המחוז שלנו בשנה הבאה, אלא-אם-כן רמלה תעלה ותשבש מעט את העניינים.

נערך על ידי - רגל עץ ב-07/05/2010 21:49:09
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  21:22:09  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בהתאם להתפתחויות שהיו השבוע (ירידת מבשרת מליגה א', ירידת באר-יעקב מליגה ב'), אני מעדכן את רשימת הקבוצות לעונה הבאה.

- בית"ר מעלה אדומים
- בית"ר גבעת זאב
- הפועל מבשרת ציון

חמש קבוצות מאזור השפלה:
- עירוני רמלה
- מכבי שעריים (רחובות)
- בני יצ'אלאל (רחובות)

שש קבוצות מהדרום:
- צעירי רהט
- מ.ס. דימונה
- מ.ס. קרית גת
- מ.ס. באר שבע
- עירוני שדרות

הסתייגות אחת היא שעירוני רמלה עוד נאבקת בפליי-אוף העליה לליגה א' ואם היא תנצח את הפועל אזור ממחוז דרום א' היא תשחק נגד הקבוצה מהמקום ה-14 בליגה א' דרום (בני טייבה) על המקום בליגה א'.
בכל מקרה, חסרה עוד קבוצה להשלמת המכסה, ואין לי מושג מאין היא תגיע. לא הגיוני שזו תהיה היורדת השניה מליגה א' דרום, כי זו בית"ר כפר-סבא. האם תצוץ עוד עולה מליגה ג'? האם תעבור קבוצה ממחוז דרום א'?

אין מספיק בדואים בליגה הזאת. מעולם לא הפסדנו נקודות מול בדואים.
אני חושש...

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  21:33:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

- בית"ר מעלה אדומים
- בית"ר גבעת זאב
- הפועל מבשרת ציון

חמש קבוצות מאזור השפלה:
- עירוני רמלה
- מכבי שעריים (רחובות)
- בני יצ'אלאל (רחובות)

שש קבוצות מהדרום:
- צעירי רהט
- מ.ס. דימונה
- מ.ס. קרית גת
- מ.ס. באר שבע
- עירוני שדרות

הסתייגות אחת היא שעירוני רמלה עוד נאבקת בפליי-אוף העליה לליגה א' ואם היא תנצח את הפועל אזור ממחוז דרום א' היא תשחק נגד הקבוצה מהמקום ה-14 בליגה א' דרום (בני טייבה) על המקום בליגה א'.
בכל מקרה, חסרה עוד קבוצה להשלמת המכסה, ואין לי מושג מאין היא תגיע. לא הגיוני שזו תהיה היורדת השניה מליגה א' דרום, כי זו בית"ר כפר-סבא. האם תצוץ עוד עולה מליגה ג'? האם תעבור קבוצה ממחוז דרום א'?

אין מספיק בדואים בליגה הזאת. מעולם לא הפסדנו נקודות מול בדואים.
אני חושש...

התיקו נגד שגב לא נחשב בגלל שהיה בדימונה? ומה עם ההפסד לתל שבע בגביע? לא נחשב בגלל שזה לא על נקודות?

למרות הקרבה אליי, אני ממש לא מבסוט על באר שבע.. כמעט אין לי זכרונות נעימים ממשחקי כדורגל שם.
ומה עם רמלה? האם נביא את אסרף רק כדי שייעצר שם?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  22:00:37  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/157841.html
אני יודע שזה קצת לא קשור אבל מישהו יכול להסביר לי מה הקטע באום אל פחם ? הפועל עירוני משחקת לעיני 7000 צופים ואילו יריבתה לצמרת עירוני ג'ת אלאהלי אום אל פחם, משחקת לעיני מאד בודדות של צופים ובתחתית הליגה משחקת מכבי אום אל פחם. מישהו יכול לעשות כאן סדר!
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  20:05:17  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצוין. אנסה להגיע למשחקים בדרום קרוב לביתי.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  17:11:07  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כן, עירוני רמלה מנצחת 0-2 את הפועל אזור (מהמחוז המקביל) ותתמודד ביום שלישי מול בני טייבה (המקום ה-14 בליגה א' דרום) על המקום האחרון בליגה א' דרום.
האם רמלה תצליח להשלים את המשימה?
ואם כן, מי תחליף אותה בליגה ב' דרום ב'?
המתח בשיאו...

עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  22:15:53  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אם כן, עירוני רמלה מנצחת 0-2 את הפועל אזור (מהמחוז המקביל) ותתמודד ביום שלישי מול בני טייבה (המקום ה-14 בליגה א' דרום) על המקום האחרון בליגה א' דרום.
האם רמלה תצליח להשלים את המשימה?
ואם כן, מי תחליף אותה בליגה ב' דרום ב'?
המתח בשיאו...

האם רמלה לא סומנה כבעלת תקציב גבוה?
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 18/05/2010 :  12:31:21  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש רשימה סופית של המשתתפות בליגה ב' דרום ב'?

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/05/2010 :  13:54:03  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

יש רשימה סופית של המשתתפות בליגה ב' דרום ב'?

כאמור, היום המשחק המכריע של רמלה. אם היא תפסיד אז תמונת המחוז ברורה (בהסתייגות של פירוקי קבוצות, מעבר מחוזות בלתי צפוי ועוד מנפלאות הליגות הנמוכות). אם רמלה תנצח אז לא ברור מי תהיה הקבוצה הנוספת במחוז.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם ליגה ב' דרום ב' נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07