משתמש |
ליגה ג' מחוז מרכז - אנחנו באתר ההתאחדות  |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 14/08/2009 : 19:46:40
|
שוב קרית גת? די. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 14/08/2009 : 19:48:15
|
מעניין מאד. למישהו יש כבר פרטים? איכות הקבוצות, רכילות, מי מועמדת לעליה וכאלה? |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 14/08/2009 : 20:47:53
|
קרית גת עלתה לליגה ב'. הטבלה שיש שם היא מסוף העונה שעברה, כמו שכתב דני, אבל אחר כך היה גם פלייאוף על העלייה.
סטטיסטית עושה רושם שבעונה שעברה המחוז הזה היה אחד היותר חלשים בליגה ג'. בשאר המחוזות (רובם, לא כולם) המובילות כבשו יותר וספגו פחות.
אני מניח שבני יצ'לאל יהיו מועמדים לעלייה גם בעונה הקרובה. קבוצה שהוקמה ע"י אתיופים ופרט לשוער (אאל"ט) כל הסגל מורכב משחקנים אתיופים, אחד מהם גדל במכבי תל אביב. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 09:12:54
|
אז מי מתנדב ללכת לרגל שם? עדיין צריך להשיג איזה ברומטר שלא יפסיק לרוץ על המגרש |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 09:58:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אז מי מתנדב ללכת לרגל שם? עדיין צריך להשיג איזה ברומטר שלא יפסיק לרוץ על המגרש
מה זה "להשיג" והביטוי "ברומטר" הוא פשוט גזעני. במשחק ביפו ראינו את השחקן ממוצא אתיופי ששיחק בבני יצלאל רחובות ו"חתך" את הגנת קטמון ורק במקרה לא הבקיע.
אפשר אולי למצוא שחקנים ממוצא אתיופי במרכז הקליטה במבשרת או בגבעת המטוס בירושלים.
זה יהיה לכבודה של הפועל קטמון ירושלים שהרכב השחקנים שלה יהיה מגוון. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 12:33:11
|
קצת הומור לא הרג אף אחד, ותיק. קבוצה המורכבת כולה מאתיופים? אני צופה תבוסה לנו קשה. ראיתם מה אתיופי של יפו עשה לנו. גם המפגש עם 'צעירי אל הויזל' צפוי להיות מעניין. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 12:38:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
קצת הומור לא הרג אף אחד, ותיק. קבוצה המורכבת כולה מאתיופים? אני צופה תבוסה לנו קשה. ראיתם מה אתיופי של יפו עשה לנו. גם המפגש עם 'צעירי אל הויזל' צפוי להיות מעניין.
אני תמיד בעד הומור, אבל שיהיה טוב ולא סר טעם. ולגבי צעירי אל הויזל - דומני שהם התאחדו עם רהט: עשו איחוד של הקבוצות הבידואיות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
hapoel
1 הודעות |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 15:03:50
|
אני נגד הומור. הוא אף פעם לא הביא תוצאות
|
 |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 15:39:28
|
מחכה למשחק ברהט? לא קיבלת מספיק במשטח החובזות בשגב שלום שנה שעברה? ה'מגרש' ברהט הוא כולו משטח חובזות שאליו לוקחים לא מעט כבשים במהלך השבוע. יהיה כיף. בני יצ'לאל באמת קבוצה לא רעה בכלל. מה שכן, שחקן מאוד משמעותי שלהם באמת עבר ליפו, אין לי מושג מה זה באמת אומר. אבל ניחא.
ליגה ג', יהיה כיף. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 15:48:16
|
ציטוט: [i]ולגבי צעירי אל הויזל - דומני שהם התאחדו עם רהט: עשו איחוד של הקבוצות הבידואיות.
זו הידיעה שעליה הסתמכתי: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=409 |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 19:30:52
|
לפי מה שמסתמן, קטמון תהיה במחוז דרום שיוקם מחדש ויכלול את הבדואיות, עוטף ירושלים, אשקלון ותל שבע.
לגבי בני יצלא'ל, ברגע שיפו לקחו להם את השחקן הכי טוב שלהם, הם פחות טובים. |
 |
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 21:55:22
|
קודם כל אנחנו רשומים בהתאחדות, זה כבר טוב. דרבי עם בית צפפה זה דבר חשוב למרקם האוכלוסיה בעיר. שיהיה בהצלחה לכולנו.
עוד שבת של כדורגל...
 |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 22:50:36
|
ללא קשר למחוז שבו נשתבץ, קשה לי להאמין שאפשר לדעת משהו מרשימת הקבוצות. בכל זאת מדובר בליגה ג, ויש שינויים גדולים משנה לשנה. מה שכן, זה הולכת להיות חוויה... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
ליגה ג' מחוז מרכז - אנחנו באתר ההתאחדות  |
|