| משתמש |
ברכות לאחותנו מיפו על עליה שניה ברציפות  |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 16/04/2010 : 23:46:09
|
|
היידה יפו!
|
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 11:28:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
היידה יפו!
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 11:57:48
|
כל הכבוד! כמו ששרו לכם אוהדי כפר קאסם ברגע בלתי נשכח (קיבלתי על זה דיווח מהצד של המארחים!) - היידה בי, היידה בו, היידה מכבי יפו!
|
 |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 12:09:40
|
היידה בי היידה בו היידה מכבי יפו ... אינשאללה בקרוב אצלנו.
 |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 13:28:09
|
| היידה יפו! |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 23:06:26
|
כל הכבוד לאחותנו מהמרכז מקרה קלאסי של תלמיד שעולה על רבו, לפחות בארגון (מיליון ואחד ספונסרים ותורמים) וברמה מקצועית. בגזרת העידוד יש לבולגרים הרבה מה ללמוד... טוטח, מזל טוב |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 19/04/2010 : 00:11:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
כל הכבוד לאחותנו מהמרכז מקרה קלאסי של תלמיד שעולה על רבו, לפחות בארגון (מיליון ואחד ספונסרים ותורמים) וברמה מקצועית. בגזרת העידוד יש לבולגרים הרבה מה ללמוד... טוטח, מזל טוב
תודה. יש משהו בעידוד הלא מתוחכם שלנו שקונה את השחקנים. שווה בדיקה מעמיקה. אולי בגלל שאין לנו יריבות היסטורית והקבוצה הכי שנואה עלינו מגיעה מעיירה שנמצאת בהמשך איזור התעשיה בחולון, ליד טמפו... |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 10:45:40
|
כל הכבוד יפו. אני מאחל לכם הצלחה גם בליגה א. ומי יודע.. אולי גם תהיו קבוצת האוהדים הראשונה בליגה העל.
וטוטח, מעניין אותי לשמוע מה עשיתם על מנת להתמודד עם הלחץ, שמן הסתם היה גדול, כתוצאה מהשאיפה לעליה. עושה רושם שאנחנו נכשלנו בזה בעונות בליגה א, ומן הסתם אנחנו עשויים להיתקל בזה שוב בליגה ב. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 11:10:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כל הכבוד יפו. אני מאחל לכם הצלחה גם בליגה א. ומי יודע.. אולי גם תהיו קבוצת האוהדים הראשונה בליגה העל.
וטוטח, מעניין אותי לשמוע מה עשיתם על מנת להתמודד עם הלחץ, שמן הסתם היה גדול, כתוצאה מהשאיפה לעליה. עושה רושם שאנחנו נכשלנו בזה בעונות בליגה א, ומן הסתם אנחנו עשויים להיתקל בזה שוב בליגה ב.
רק שחקנים מעלים קבוצה ליגה. כל היתר זה נדבך. מדברים איתם, מדרבנים אותם, מעבירים להם את המסר שכל משחק הוא גמר גביע, מארגנים הכל כדי שתהיה להם סביבה תומכת (משכורות בזמן, ציוד, ארוחות גיבוש, ספא, קהל והרבה), נותנים להם להבין שיש להם בשביל מי להלחם |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 11:20:48
|
קודם כל ברכות ליפו,קבוצה נחמדה-אם כי בשבילי אין מושג אחות .לא היא ולא הפועל ת"א.קטמון היא בן יחיד. אבל אני מודה שהסיפור של קביליו מסקרן אותי מהבחינה הכלכלית, ואני מסופק בדיוק איך המונח קבוצת אוהדים קשור אליהם. למיטב הבנתי אצלהם אוהדים קנו זכות (זה המונח שלהם)פעם אחת בלבד במחיר 1000 ש"ח ...עד היום 435 בעלי זכות בלבד.מאותו רגע זכאי בעל זכות לקנות מנוי (150 ש"ח).,כאשר אדם שאינו בעל זכות רוכש מנוי ב-250 ש"ח.
איך שאני לא מסובב את המספרים של כספי אוהדים מדובר בכסף קטן,ועדיין יפו מעמידה תקציבים גבוהים מאד. אצלנו העסק כל כך שונה שזה מעלה תמיהות לגבי יפו |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 11:29:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
קודם כל ברכות ליפו,קבוצה נחמדה-אם כי בשבילי אין מושג אחות .לא היא ולא הפועל ת"א.קטמון היא בן יחיד. אבל אני מודה שהסיפור של קביליו מסקרן אותי מהבחינה הכלכלית, ואני מסופק בדיוק איך המונח קבוצת אוהדים קשור אליהם. למיטב הבנתי אצלהם אוהדים קנו זכות (זה המונח שלהם)פעם אחת בלבד במחיר 1000 ש"ח ...עד היום 435 בעלי זכות בלבד.מאותו רגע זכאי בעל זכות לקנות מנוי (150 ש"ח).,כאשר אדם שאינו בעל זכות רוכש מנוי ב-250 ש"ח.
איך שאני לא מסובב את המספרים של כספי אוהדים מדובר בכסף קטן,ועדיין יפו מעמידה תקציבים גבוהים מאד. אצלנו העסק כל כך שונה שזה מעלה תמיהות לגבי יפו
אין שום תמיהות. א. אנחנו מוכרים שטחי פרסום (על החולצה, על המכנסיים, על האוטובוס ו-23 שלטים). עשינו מפרסום השנה למעלה מחצי מיליון שקל. ב. הכנסות מכרטיסים ומנויים זה 200 אלף שקל. ג. יש לנו אוהדים כבדים שמחזיקים חלק מהמשכורות. ד. הכנסות ותרומות מקהל בשוטף למעלה מ-100 אלף שקל. מדובר בגיוס כללי של האוהדים למאמץ הכלכלי. השנה נוסיף תמיכה מהעיריה, מהטוטו, ונוכל שוב להגיע למיליון שקלים. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 14:08:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
[quote][i] א. אנחנו מוכרים שטחי פרסום (על החולצה, על המכנסיים, על האוטובוס ו-23 שלטים). עשינו מפרסום השנה למעלה מחצי מיליון שקל.
!! |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 16:11:23
|
| לפי מה שהבנתי יפו הולכת בקיץ לעבור לאיש עסקים עמיד (יניב כהן?) ולא תהיה יותר קבוצת אוהדים. האם זה נכון ? |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 17:01:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
לפי מה שהבנתי יפו הולכת בקיץ לעבור לאיש עסקים עמיד (יניב כהן?) ולא תהיה יותר קבוצת אוהדים. האם זה נכון ?
הקבוצה תמיד תישאר בידי אוהדיה, גם אם זכויות הניהול יהיו יום אחד בידיים של מספר אנשי עסקים אוהדי הקבוצה שיכולים לממן את רוב הפעילות שלה.גם אז, תמיד העמותה המורכבת מבעלי הקבוצה - האוהדים - תוכל להחליט בגורלה של הקבוצה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 17:17:17
|
| יפו היא ללא ספק אחותנו לדרך. קבוצת אוהדים במלוא מובן המילה, ובתוקף הנסיבות גם מהווה עבורנו דוגמא להתנהלות והצלחה ספורטיבית. זה לא אומר שכל מה שעובד אצלם מתאים לנו, אבל בוודאי ששווה לעקוב אחריהם באמפטיה ולקחת אלינו מה שמתאים. |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 20/04/2010 : 18:07:55
|
בכל מקרה, בשבוע לפני תחילת הגביע אצלכם (אצלנו זה שבוע לפני היציאה למחנה האימונים), נתארח בגבעת רם למשחק המסורתי של פתיחת העונה, למרות שתכל'ס העונה שלנו תתחיל חודש אחר-כך. |
 |
|
ברכות לאחותנו מיפו על עליה שניה ברציפות  |
|