פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - ירושלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - ירושלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - ירושלים נושא הבא  

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 14/08/2009 :  09:12:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך זה שאף אחד עוד לא דיבר על זה שקיבלנו אישור על השם "הפועל קטמון ירושלים". אומנם רק סימבולי, אבל זה צעד ענק. לעומת השנתיים האחרונות שבכל מקום היינו מקבלים את המבשרת המרגיז הזה לפנים. איזה הבדל.

אנחנו הפועל קטמון ירושלים

Hasta la Victoria Siempre

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/08/2009 :  17:02:58  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בהחלט מהמשמחים.מישהו יודע למה אוסישקין לא זכו להוסיף את השם תל אביב?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/08/2009 :  23:03:52  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שיש לזה משמעות סמלית משמעותית. יחד עם זאת, חשוב שלא נשכח את המטרות שלנו, ושמדובר באכסניה זמנית בלבד.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 16/08/2009 :  10:20:15  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אין ספק שיש לזה משמעות סמלית משמעותית. יחד עם זאת, חשוב שלא נשכח את המטרות שלנו, ושמדובר באכסניה זמנית בלבד.

אכסניה זמנית בלבד?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 16/08/2009 :  12:41:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nadavlev

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אכסניה זמנית בלבד?

"זמני" זה השם הנפוץ ביותר ל"קבוע"

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 16/08/2009 :  14:47:01  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי נזהר מאד מלהגדיר את הקבוצה כבית זמני. זה לא נראה לי נכון או רלוונטי יותר. היום זה מה יש, נקודה, בלי כמיהה לשיבת ציון ובלי תחושת גלות. אם המציאות תביא אפשרויות חדשות יהיה ניתן אולי לשקול אותן, אבל כרגע זה ממש לא מעניין. אנחנו כבר לא במבשרת תודה לאל.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 16/08/2009 :  16:21:57  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל קטמון ירושלים חיה, קיימת ובועטת בליגה ג'. אין לנו צורך בשום מיזוגים ורכישות, אין לנו שום צורך לכסות חובות עבר שנוצרו על ידי שני טיפוסים שאין לנו כל עניין בהם, אין לנו עניין בניסיון לפתור בעיות של קבוצה אשר רק בשמה מזכירה לנו את העבר. הפועל קטמון ירושלים זו הקבוצה שלנו, אין מה לחפש יותר דבר מחוץ למסגרת הזו.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/08/2009 :  22:05:13  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושש שלא הבנתם אותי. ברור לי שכרגע הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים האמיתית. אין שום צורך להילחץ ולהתאחד בכל מחיר. יחד עם זאת, אני חושב שהמצב שלנו דומה למצב בדרום קוריאה למשל. צריך להכניס לחוקה את השאיפה לאיחוד עם הישות השניה, תחת הדגל שלנו ובתנאים שלנו ובטח שלא בכל מחיר. אם זה לא יקרה, אז נישאר כאן.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 17/08/2009 :  15:44:00  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי ברור שהשמחה (הענקית) בקבוצת האוהדים, לא שלמה ללא האיחוד.
כל זה כמובן לא מוריד מהעובדה שאין ספק שהפועל קטמון ירושלים - עכשיו יותר מתמיד - היא הבית היחיד.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - ירושלים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07