משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - ירושלים  |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 14/08/2009 : 09:12:50
|
איך זה שאף אחד עוד לא דיבר על זה שקיבלנו אישור על השם "הפועל קטמון ירושלים". אומנם רק סימבולי, אבל זה צעד ענק. לעומת השנתיים האחרונות שבכל מקום היינו מקבלים את המבשרת המרגיז הזה לפנים. איזה הבדל.
אנחנו הפועל קטמון ירושלים
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 14/08/2009 : 17:02:58
|
זה בהחלט מהמשמחים.מישהו יודע למה אוסישקין לא זכו להוסיף את השם תל אביב? |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/08/2009 : 23:03:52
|
אין ספק שיש לזה משמעות סמלית משמעותית. יחד עם זאת, חשוב שלא נשכח את המטרות שלנו, ושמדובר באכסניה זמנית בלבד. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 16/08/2009 : 10:20:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אין ספק שיש לזה משמעות סמלית משמעותית. יחד עם זאת, חשוב שלא נשכח את המטרות שלנו, ושמדובר באכסניה זמנית בלבד.
אכסניה זמנית בלבד? |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 16/08/2009 : 12:41:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אין ספק שיש לזה משמעות סמלית משמעותית. יחד עם זאת, חשוב שלא נשכח את המטרות שלנו, ושמדובר באכסניה זמנית בלבד.
אכסניה זמנית בלבד?
"זמני" זה השם הנפוץ ביותר ל"קבוע" |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/08/2009 : 14:47:01
|
הייתי נזהר מאד מלהגדיר את הקבוצה כבית זמני. זה לא נראה לי נכון או רלוונטי יותר. היום זה מה יש, נקודה, בלי כמיהה לשיבת ציון ובלי תחושת גלות. אם המציאות תביא אפשרויות חדשות יהיה ניתן אולי לשקול אותן, אבל כרגע זה ממש לא מעניין. אנחנו כבר לא במבשרת תודה לאל. |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 16/08/2009 : 16:21:57
|
הפועל קטמון ירושלים חיה, קיימת ובועטת בליגה ג'. אין לנו צורך בשום מיזוגים ורכישות, אין לנו שום צורך לכסות חובות עבר שנוצרו על ידי שני טיפוסים שאין לנו כל עניין בהם, אין לנו עניין בניסיון לפתור בעיות של קבוצה אשר רק בשמה מזכירה לנו את העבר. הפועל קטמון ירושלים זו הקבוצה שלנו, אין מה לחפש יותר דבר מחוץ למסגרת הזו. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/08/2009 : 22:05:13
|
אני חושש שלא הבנתם אותי. ברור לי שכרגע הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים האמיתית. אין שום צורך להילחץ ולהתאחד בכל מחיר. יחד עם זאת, אני חושב שהמצב שלנו דומה למצב בדרום קוריאה למשל. צריך להכניס לחוקה את השאיפה לאיחוד עם הישות השניה, תחת הדגל שלנו ובתנאים שלנו ובטח שלא בכל מחיר. אם זה לא יקרה, אז נישאר כאן. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 17/08/2009 : 15:44:00
|
לי ברור שהשמחה (הענקית) בקבוצת האוהדים, לא שלמה ללא האיחוד. כל זה כמובן לא מוריד מהעובדה שאין ספק שהפועל קטמון ירושלים - עכשיו יותר מתמיד - היא הבית היחיד. |
 |
|
|
הפועל קטמון ירושלים - ירושלים  |
|