משתמש |
קטמון נגד נשר, שישי 15:00 בטדי  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/02/2017 : 17:37:52
|
סיבוב קודם: דקה 18 שי חדד יוצא באדום, תאכלס נגמר המשחק. יום שישי - חייבים לנצח. נשר במקום 9 עם נקודה אחת יותר מאיתנו. כן אלדד שביט, לא אלדד שביט - חייבים לבוא אינטנסיביים כמו בשני!
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 15/02/2017 : 22:54:27
|
התכוונת יום שני בדקות 2-63 |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 17/02/2017 : 18:19:00
|
דקה 33 בן כאווז יוצא ו......... רכבת ההרים ושמה קטמון אין יציבות בלשון המעטה ואין נשמה לא מגיע להם אוהדים כמוכם נקווה שהרכבת לא תגיע למקומות נמוכים |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 18/02/2017 : 15:28:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
דקה 33 בן כאווז יוצא ו......... רכבת ההרים ושמה קטמון אין יציבות בלשון המעטה ואין נשמה לא מגיע להם אוהדים כמוכם נקווה שהרכבת לא תגיע למקומות נמוכים
בושה וחרפה, גועל נפש, זו לא קבוצת כדורגל זו קבוצת סמרטוטי רצפה. |
avanti livorno
|
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 18/02/2017 : 21:12:12
|
גם אם קשה, צריך לחצוב מכל משחק את הדברים הטובים:
א. הקבוצה החזיקה מעמד הרבה זמן בעשרה שחקנים. השער של נשר בא די בהפתעה. ב. משחק שלישי רצוף שאנחנו חוטפים רק שער אחד. ג. אוהד סיידוף עצר פנדל בהצלה מרשימה. ד. תהיה לנו הזדמנות לנקום בנשר בפלייאוף התחתון. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/02/2017 : 12:25:17
|
אני, כרגיל, עם זוהר |
נערך על ידי - davidkipod ב-19/02/2017 12:25:28 |
 |
|
red moon
61 הודעות |
נשלח - 19/02/2017 : 14:58:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני, כרגיל, עם זוהר
מי זה זוהר? |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 19/02/2017 : 17:51:26
|
גם אני רואה את חצי הכוס המלאה ואני לא חושב על סמרטוטי רצפה או אין נשמה. מה השחקנים לא רוצים לנצח???
נכון שהאדום שכווז חטף הוא חוסר אחריות וטרף לנו את כל הקלפים, שגם ככה לא היו משהו. אבל אני בטוח שהמאמן היה משנה את המערך במחצית השנייה והיינו רואים קבוצה לגמרי אחרת. נשר באו להוציא תיקו ומשכך לא ראינו אותם תוקפים, גם לא כשהיינו ב 10 שחקנים. קבוצה אמיתית היתה משחילה לנו 5 שערים מההרחקה.
אני חושב שמה שבעוכרינו זה דווקא השיטה שבה בן זקן מתפקד את ברוכיאן באגף ואו בחוד ואז אין לנו קישור בכלל. לצערנו מרגע שהוא במגרש אנו תלויים בו לחלוטין וכשהוא חלש כל הקבוצה נעלמת. כאשר הוא מוחלף שחקנים אחרים מעיזים להכנס לעמדה שלו (בעיקר הדר הנהדר).
וכמובן שבעיית הבעיות היתה ונותרה חוליית הגנה חלשה, לא מתואמת ובעיקר, טעויות מחרידות שמובילות לשערי של היריבה. אתמול זה כמעט קרה לכוואז ולכן הוא משך בחולצה של היריב. כמות הטעויות הקריטיות בחלק המגרש שלנו הם רעה חולה שלא מצליחים להתגבר עליה, גם לא עם הגעת שחקנים מנוסים יותר (ניבלדו, עוביידה). אני חושב שלפחות 10 שערים חטפנו מאיבוד כדור של שחקן אחרון שלנו, שלא לדבר על חורים בהגנה כמו שגם קרה בשער שחטפנו בשישי. גם ההשמטות שסיידוף מרבה בהן לאחרונה לא מוסיפות ללב שלנו ורק במזל לא חטפנו בדרביון ובמשחקים נוספים.
עם כל הדיכאון והביקורת, אני חושב שיש לנו קבוצה עם פוטנציאל טוב שלא מנוצל, ובתקופה כזו הוא גם הופך שביר עם כל טעות או שער שחוטפים וכך מתגלגל הגלגל לעוד שבוע.
אז גם אני עם זוהר (מי זה זהר?) |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/02/2017 : 21:12:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי red moon
אני, כרגיל, עם זוהר
מי זה זוהר?
לא ברור |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/02/2017 : 22:26:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי red moon
אני, כרגיל, עם זוהר
מי זה זוהר?
לא ברור
זוהר, נו זוהר ארגוב, את הניחוח המתוק הפרח בגני,וכל זה. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 20/02/2017 : 15:57:29
|
[ עם פוטנציטל לא נולכים למכולת ולא מנצחים בכדורגל פוטנציאל צריך לממש אחרת הוא לא קיים
quote]נשלח במקור על ידי איתן610
גם אני רואה את חצי הכוס המלאה ואני לא חושב על סמרטוטי רצפה או אין נשמה. מה השחקנים לא רוצים לנצח???
נכון שהאדום שכווז חטף הוא חוסר אחריות וטרף לנו את כל הקלפים, שגם ככה לא היו משהו. אבל אני בטוח שהמאמן היה משנה את המערך במחצית השנייה והיינו רואים קבוצה לגמרי אחרת. נשר באו להוציא תיקו ומשכך לא ראינו אותם תוקפים, גם לא כשהיינו ב 10 שחקנים. קבוצה אמיתית היתה משחילה לנו 5 שערים מההרחקה.
אני חושב שמה שבעוכרינו זה דווקא השיטה שבה בן זקן מתפקד את ברוכיאן באגף ואו בחוד ואז אין לנו קישור בכלל. לצערנו מרגע שהוא במגרש אנו תלויים בו לחלוטין וכשהוא חלש כל הקבוצה נעלמת. כאשר הוא מוחלף שחקנים אחרים מעיזים להכנס לעמדה שלו (בעיקר הדר הנהדר).
וכמובן שבעיית הבעיות היתה ונותרה חוליית הגנה חלשה, לא מתואמת ובעיקר, טעויות מחרידות שמובילות לשערי של היריבה. אתמול זה כמעט קרה לכוואז ולכן הוא משך בחולצה של היריב. כמות הטעויות הקריטיות בחלק המגרש שלנו הם רעה חולה שלא מצליחים להתגבר עליה, גם לא עם הגעת שחקנים מנוסים יותר (ניבלדו, עוביידה). אני חושב שלפחות 10 שערים חטפנו מאיבוד כדור של שחקן אחרון שלנו, שלא לדבר על חורים בהגנה כמו שגם קרה בשער שחטפנו בשישי. גם ההשמטות שסיידוף מרבה בהן לאחרונה לא מוסיפות ללב שלנו ורק במזל לא חטפנו בדרביון ובמשחקים נוספים.
עם כל הדיכאון והביקורת, אני חושב שיש לנו קבוצה עם פוטנציאל טוב שלא מנוצל, ובתקופה כזו הוא גם הופך שביר עם כל טעות או שער שחוטפים וכך מתגלגל הגלגל לעוד שבוע.
אז גם אני עם זוהר (מי זה זהר?) [/quote] |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 20/02/2017 : 23:50:36
|
ולצערי אתה צודק |
 |
|
קולמוסאי
19 הודעות |
נשלח - 21/02/2017 : 11:28:49
|
לא בטוח שחוסר יציבות זה התאור הנכון. בסיבוב הראשון הפסדנו לנצרת עלית ונשר. מאז החלפנו את המאמן ושינינו חצי מההרכב ובסיבוב השני שוב מפסידים לנצרת עלית ונשר. יש כאן משהו עקבי.
נראה לי שהבעיה המרכזית מתחילת העונה היא שיש שני שחקנים דומיננטים שמתקשים לתת 90 דקות ברמה גבוהה כל שבוע (בטח לא כשמשחקים גם ביום ב וגם ביום ו). זה לא מחוסר מוטיבציה חלילה אלא פשוט השלב בקריירה.
כשאבירם ואיציק בשיאם אנחנו מסוגלים לנצח כל קבוצה בליגה. כשהם לא בשיאם, כמו שראינו נגד נשר, אנחנו מתקשים לנצח כל קבוצה בליגה.
מקווה ששי ומיקו יחזרו במהרה בימינו לכושר שלהם משנה שעברה. עד אז, נמשיך לראות רכבת הרים.
|
 |
|
|
קטמון נגד נשר, שישי 15:00 בטדי  |
|