פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מצגת עונת 2009/10 לספונסרים ולגיוס חברי עמותה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מצגת עונת 2009/10 לספונסרים ולגיוס חברי עמותה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מצגת עונת 2009/10 לספונסרים ולגיוס חברי עמותה נושא הבא  

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  14:22:10  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במהלך העונה הצטברו תמונות וקטעי וידיאו רבים ומגוונים.
משחק העלייה "סיפק" היצע ענק של תמונות.
אני מציע שתוכן מצגת של כ- 5 דקות מהרגעים הקולות והצלילים המרגשים של העונה, שתהיה נגישה לאוהדים בדרך של הורדה לדיסק און קי או צריבה ל- CD, כדי שניתן יהיה להסתייע בה בשכנוע ספונסרים כמו גם לרגש את אלה שנרצה לצרף לעמותה.
ערך מוסף הוא כמובן פריט זכרון לאוהדים, במיוחד לחברי העמותה, מעונה כל כך מיוחדת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-14/04/2010 15:38:26

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  15:09:42  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שמציע מכין, זה הכלל.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  16:19:43  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק
אני מתנדב אבל שני דברים צריכים לקרות:
1. שנהיה ברורים במטרת המצגת: אם היא נועדה לגייס ספונסרים אז האם אנו רוצים אותה בפאוארפוינט - קובץ לא גדול במיוחד שניתן לקחת לכל מקום ? אם מטרתה נוסטלגיה וזכורנות ולעשות לנו כיף - אז אני מניח שלנוער שבקהילה יש יכולות יותר טובות ממני בהכנת מצגת אינטרנטית
2. אם אנחנו בסעיף הראשון - אז כאמור אני מתנדב ומבקש מכל אחד לשלוח לי כל תמונה אפשרית או בפייסבוק או בנוכחי או למייל הפרטי

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  16:28:21  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נמאס לך מעצמך לפעמים, ותיק?. תנוח.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יוהאנוס יוהאנוס מנותק

22 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  18:20:48  הצג פרופיל שלח ל- יוהאנוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא שלך חסר "לאסלו צה".
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  18:24:42  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכנתי כמה פעמים טקסטים קצרים וחזקים לספונסורים ולרוכשי שילוט פוטנציאליים. אני יכול בקלות להפוך אותם לפאואר פוינטץ השילוב ביניהם לבין צמונות מרגשות - קטלני. תודיעו לי כאן או בפרטי מה אתם רוצים - את הטקסט, את הטקסט כפאוארפוינט, או שאסתום את הפה (שלומי דנינו לא משתתף בסקר הזה)
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  18:25:40  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וגם על היוזמה החברתית מסתובב מסמך ישן ומעולה - שווה להפוך אותו לשקף אחד + תמונה.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  19:13:47  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

תודיעו לי כאן או בפרטי מה אתם רוצים - את הטקסט, את הטקסט כפאוארפוינט, או שאסתום את הפה (שלומי דנינו לא משתתף בסקר הזה)

הרגת אותי, גדול!

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מצגת עונת 2009/10 לספונסרים ולגיוס חברי עמותה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07