משתמש |
מחזור 20: קטמון נגד שעריים, שני 19:00  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/01/2017 : 17:13:40
|
משחק תחתית על 6 נקודות
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/01/2017 : 21:15:00
|
רוח אופטימית מלווה אותנו בימים האחרונים: ניצחון בעכו, רכש שנראה טוב, זה בדיוק למה שאני מודאג... יש לקבוצה שלנו נטיה, בטדי, להגיע למשחק 15 דק' אחרי הפתיחה. כולי תקווה שמחר המלחמה על היוזמה והשליטה יתחילו משריקת הפתיחה. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/01/2017 : 10:42:45
|
גם הם אופטימיים אחרי הניצחון על נצרת והכמעט תיקו הירואי בנתניה... השאלה, מי יותר אופטימי.. הם או אנחנו? |
I am City till I cry |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 23/01/2017 : 12:43:49
|
המתח הולך וגובר.... הזמן לא זז...
גם אני קצת עם חששות שנגיע קצת זחוחים או נאיבים. מעבר ל 6 הנקודות שעל הכף, מי שתנצח את המשחק עשויה לעלות על דרך חדשה.
בכל מקרה אסור להפסיד במשחק הזה. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 23/01/2017 : 14:24:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
גם אני קצת עם חששות שנגיע קצת זחוחים או נאיבים. מעבר ל 6 הנקודות שעל הכף, מי שתנצח את המשחק עשויה לעלות על דרך חדשה.
בכל מקרה אסור להפסיד במשחק הזה.
חייבים לנצח...קבוצה שרוצה לשרוד חייבת לשמור על הבית. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/01/2017 : 14:46:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
בכל מקרה אסור להפסיד במשחק הזה.
על מה בדיוק יש לנו להיות זחוחים? על המקום ה-13 המפואר? על נקודה מעל הקו האדום? על ה-34 גולים שחטפנו או אולי על הפרש השערים המרשים? מי שמגיע זחוח למשחק כזה, ממש תלוש מהמציאות לפחות כמו נגיד, נשיא ארה"ב. |
I am City till I cry |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/01/2017 : 15:18:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
חייבים לנצח...קבוצה שרוצה לשרוד חייבת לשמור על הבית.
הדבר האחרון שעזשינו השנה זה "לשמור על הבית":
בטבלת משחקי חוץ אנחנו במקום האחרון בליגה, בטבלת משחקי הבית אנחנו במקום הרביעי (4!).
לא חארם?
|
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 23/01/2017 : 21:37:15
|
התחיל מדהים. טעות אחת החזירה את שעריים למשחק במקום לדכא להם את הנשמה. יותר מדי דפיקות לב ב,סיום. כיף להסתכל בטבלה |
 |
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 23/01/2017 : 21:44:22
|
שעה ראשונה טובה מאוד ברובה. הדר ובלילטי לא רק הבקיעו אלא גם נלחמו ושלטו המרכז המגרש, דבר שמעט ולא ראינו השנה. מצד שני, גם בדקות הטובות ההגנה כשתה מספר שגיאות רשות, בחלק מן המקרים כתוצאה מעודף ביטחון (ניבלדו בעיקר). אבל בסך הכל הקבוצה שיחקה חכם ושלושת השערים היו תוצאה של מהחך קבוצתי יפה, גם אפ במרגז המהלך הקבוצתי בגול הראשון עמדה היגולת של ברוכיאן לשמור על הכדור ולספק מסירה טובה מול שני שחקני הגנה.
25 דקות אחרונות - איום ונורא. שוב יתרון ביתי של 3-0 מספיק לנו רק במזל והפעם לא הרחיקו לנו שחקן. |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 24/01/2017 : 16:02:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
בטבלת משחקי חוץ אנחנו במקום האחרון בליגה, בטבלת משחקי הבית אנחנו במקום הרביעי (4!).
לא חארם?
הנתונים האלה נשמעים הזויים
מקום אחרון במשחקי חוץ? השגנו 14 נקודות בחוץ, לשעריים כולה יש 16 נקודות, ויש לה לפחות ניצחון בית אחד, כך שזה כבר לא הגיוני
מקום 4 במשחקי בית גם כן לא נשמע הגיוני השגנו 10 נקודות בבית, קשה לי להאמין ש12 קבוצות בליגה השיגו פחות מזה
בקיצור...לא יודע מאיפה הנתונים, אבל הם לא נשמעים נכונים כל כך (: |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 24/01/2017 : 21:57:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
לא חארם?
מקום אחרון במשחקי חוץ? השגנו 14 נקודות בחוץ, לשעריים כולה יש 16 נקודות, ויש לה לפחות ניצחון בית אחד, כך שזה כבר לא הגיוני
מקום 4 במשחקי בית גם כן לא נשמע הגיוני השגנו 10 נקודות בבית, קשה לי להאמין ש12 קבוצות בליגה השיגו פחות מזה
בקיצור...לא יודע מאיפה הנתונים, אבל הם לא נשמעים נכונים כל כך (:
כי אני דיסלקט, וכתבתי הכל הפוך. לפני הנצחון על שעריים היינו במקום האחרון בטבלת משחקי הבית, ומקום 4 במשחקי חוץ. עכשיו אנחנו מקום 14 בטבלת החוץ. |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 26/01/2017 : 07:36:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
לא חארם?
בקיצור...לא יודע מאיפה הנתונים, אבל הם לא נשמעים נכונים כל כך (:
כי אני דיסלקט, וכתבתי הכל הפוך. לפני הנצחון על שעריים היינו במקום האחרון בטבלת משחקי הבית, ומקום 4 במשחקי חוץ. עכשיו אנחנו מקום 14 בטבלת החוץ.
תודה שאתה עושה את זה בכוונה  |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
מחזור 20: קטמון נגד שעריים, שני 19:00  |
|