פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון נגד עפולה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון נגד עפולה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קטמון נגד עפולה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 27/12/2016 :  23:57:06  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

בעונה שעברה המשחק נגד עפולה היה נקודת המפנה לאחר עזיבתו של נמני. ניר רייכמן הוביל אותנו לניצחון בייתי מדהים 4:2 עם אותו הסגל שהיה קיים.

אני מקווה שגם הפעם נוכל לצאת לדרך חדשה על חשבונם למרות שהפעם זה קשה יותר.

אז גם הפעם ניצחנו במשחק רב שערים ואין יותר כיף מזה. אמנם היינו גם קרובים לתוצאה של המשחק הקודם העונה כלומר שהובלנו כבר 3:2 משער שליעד עובד לאחר שכבר פיגרנו 2:1 אך חטפנו את השיוויון בדקות הסיום ונגמר 3:3 כואב.

שוב התרשמתי מעוביידה ושוב הוא נראה מעודד את השחקנים ומחזק אותם וגם שיחק לא רע.
האכזבה הכי גדולה שלי היא מעמרי שקל שעושה המון טעויות, המון איבודים וכבר לא בועט מחוץ לרחבה (בתחילת העונה הוא הבקיע 2 שערים מבחוץ) ואני מקווה שישתפר. אם לא אריאל הדר חייב לפתוח במקומו.
עוד הפריע לי שאיציק כהן היה אדיש מדי כשכבר היה 3:2 ובמקום ללחוץ ולהלחם על כדורים הוא פשוט טייל. חבל שהחילוף שלו הגיע מאוחר מדי.

בסהכ יש הרבה מקום לאופטימיות כאשר גם ניבלדו יצטרף.

נערך על ידי - איתן610 ב-28/12/2016 00:02:21
עבור לתחילת הדף

mstatar mstatar מנותק

37 הודעות

נשלח - 28/12/2016 :  07:51:25  הצג פרופיל שלח ל- mstatar הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסך הכול ניצחון ממש חשוב!! העמידה של 5-4-1 הוכיחה את עצמה לפחות מול עפולה. דרמה אדירה. לדעתי החילופים היו צריכים להתבצע מוקדם יותר כי חלק מהשחקנים נפלו מעייפות. הלוואי שנשיג עוד נקודות בשישי!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קטמון נגד עפולה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07