פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עוז צבאג

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עוז צבאג
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם עוז צבאג נושא הבא  

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 13/12/2016 :  14:05:44  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ברור למה הוא לא משחק . מיקו פצוע .
אין לנו אופציות התקפיות . ועדיין אין מקום
אפילו לכמה דקות לעוז לנסות להשפיע ? מוזר מאוד .
עוז זה סמל ולא יכול להיות שהוא שכח לשחק כדורגל .

חורליאפיץ חורליאפיץ מנותק

26 הודעות

נשלח - 13/12/2016 :  19:23:31  הצג פרופיל שלח ל- חורליאפיץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

לא ברור למה הוא לא משחק . מיקו פצוע .
אין לנו אופציות התקפיות . ועדיין אין מקום
אפילו לכמה דקות לעוז לנסות להשפיע ? מוזר מאוד .
עוז זה סמל ולא יכול להיות שהוא שכח לשחק כדורגל .

לדעתי לפרדי יש משהו נגדו אבל אני לא יודע מה.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 13/12/2016 :  21:08:50  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נעים לי להשבית שמחות, מדובר בשחקן קט-רגל שבצעירותו היה ברמה לאומית. עליה שלו למגרש כוללת לא מעט איבודי כדור, לא כוללת מהירות וכוללת מעט מאוד ירידה להגנה.
אני זוכר לו לטובה איך לפני 9 שנים הוא ידע לעבור מגרש שלם ולהבקיע ואין לי בעיה לשיר שמבחינתי הוא הקשר הטוב בעיר, אבל הוא יכול להיות אפקטיבי אם הוא עולה בדקה 70 להעיר את ההתקפה שלנו ולשמור על הכדור.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/12/2016 :  22:03:03  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

לא נעים לי להשבית שמחות, מדובר בשחקן קט-רגל שבצעירותו היה ברמה לאומית. עליה שלו למגרש כוללת לא מעט איבודי כדור, לא כוללת מהירות וכוללת מעט מאוד ירידה להגנה.
אני זוכר לו לטובה איך לפני 9 שנים הוא ידע לעבור מגרש שלם ולהבקיע ואין לי בעיה לשיר שמבחינתי הוא הקשר הטוב בעיר, אבל הוא יכול להיות אפקטיבי אם הוא עולה בדקה 70 להעיר את ההתקפה שלנו ולשמור על הכדור.

והעלה אותנו במו רגליו פעמיים מליגה א'.
מסכים איתך, צריך לעלות דקה 65 כמעט כל משחק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם עוז צבאג נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07